Řízky s oregánem, rajčátky a pórkovým šťouchaným bramborem
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 2 913 kJ / 696 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 26,88 g |
Tuky | 58,13 g |
Vláknina | 3,20 g |
Cholesterol | 657 mg |
Sodík | 413 mg |
Sůl | 0,90 g |
Sacharidy | 14,80 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Podáváme se šťouchaným pórkovým bramborem a opečenými rajčátky.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
4. 10. 2012 23:35
Díky všem
22. 9. 2012 21:33
voňavé, šťavnaté.. velmi povedené
19. 9. 2012 20:45
Chutné a hezké+10
19. 9. 2012 14:20
a další nářez mňam
19. 9. 2012 14:18
a další nářez mňam
17. 9. 2012 18:56
16. 9. 2012 15:16
No tak už dost řízečky jedna báseň+4
16. 9. 2012 14:40
Ivi, já ti dávám hned 2.bod takové řízečky bych si dala vcukuletu
16. 9. 2012 14:28
Krásné voňavé řízečky a pen sýr, no luxus
S radostí dávám první bod
S radostí dávám první bod
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
„Žitné“ rohlíky s omládkem
Přidáno před 18 minutami
Křupavé brambory
Přidáno před 3 hodinami
Jogurtový pohár se zmrzlinou a mangem
Přidáno před 3 hodinami
Variace na Gà Nam Bộ:
Přidáno před 12 hodinami
Jablkovo-banánové nanuky bez cukru
Přidáno před 19 hodinami
Pistáciový cheesecake s mandlovým korpusem
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Boloňské špagety
Jiří Krejča uvařil před 6 minutami
Luxusní a rychlý makovník
Ellen1 uvařila před 23 minutami
Buchta ze zakysané smetany
Sabora1 uvařila před 28 minutami
Vláčná maková bábovka
maculkanikolas uvařila před 2 hodinami
Falešný španělský ptáček
Ivet_Ka uvařila před 2 hodinami
Fazolová polévka mojí babičky
hadraba uvařila před 3 hodinami
Bezpracný perník
paja58 uvařil před 4 hodinami
Pudingovo-tvarohové polštářky
Elivet uvařila před 12 hodinami
Můj segedín s domácím knedlíkem
spagin uvařila před 14 hodinami
Jahodové řezy se smetanou a želatinou
Adinka2020 uvařila před 14 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Začínáte pěstovat rajčata? Základní výbava vyjde zhruba na 400 Kč, potřeba jsou správné květináče, zemina i tyčky
Jak na nejlepší těstíčko na obalování řízků. Takhle připravíte sýrové, česnekové, sezamové a další oblíbená těstíčka k obalování
S čím rychle připravit špenát? Obvykle ho podáváme s bramborami, knedlíkem nebo těstovinami. Jsou ale i jiné možnosti
Další recepty
Tématické fráze: smažený řízek se šťouchanými brabory zelnice se šťouchanými brambory vepřová kýta s oreganem rizek se stouchanymi brambory vepřové maso s rajčátky
Suroviny: kýta vepřová, pepř mletý, koření oregáno čerstvé, tymián čerstvý, nať z jarních cibulek, olej olivový, sýr strouhaný, mouka hladká, vejce, strouhanka, olej olivový, rajče, olej
Řízky s oregánem, rajčátky a pórkovým šťouchaným bramborem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MWwO
9 názorů