Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Hovězí s kyselými okurkami -podle tchýňky

Hodnocení receptu je 4,8 (12×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

29. 11. 2012 21:40

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie4 389 kJ / 1 049 kcal
Bílkoviny124,24 g
Tuky51,06 g
Vláknina3,16 g
Cholesterol 361 mg
Sodík 1,10 g
Sůl2,65 g
Sacharidy22,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Já našla zbylé kvašáky a muž si vzpomněl, že mamka dělala skvělou omáčku, takže pomohl s překladem a měl pravdu, je skvělá, po odležení bude ještě lepší.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

zabanka

19. 10. 2018 15:43

S rýží také chutná skvělé, mňamka<3<3<3<3

Anna Kocikova Anna Kocikova

30. 11. 2012 23:09

S kvašáky je to moc fajn mňamka:-p:yes:

jarka skrobakova

30. 11. 2012 14:59

to bude dobrota:yes::yes::-K

spagetka spagetka

30. 11. 2012 11:02

Díky moc:-K:-K
Andrejko, dnes se vynasnažím vyfotit i na talíři ;-);-)
Pipre: Jani, hm vidíš, dobrý nápad s tím restíkem, já se držela receptu, protože moc s kyselými okurkami nevařím, neb u nás se spapaj hned za syrova nebo v salátu (na vánoce), ale zkusím je orestovat, protože asi budu dělat častěji, když už jsem muže donutila k překladu prý :-D:-D:-D;-);-);-) no a čerstvé kvašáky kypěj v kvašáku :-p:-p:-p

rozmarynaH rozmarynaH

30. 11. 2012 10:52

Každý rok si naložím velkou sklenici kvašáků a používám je na vaření, mají naprosto odlišnou chuť:-p než "ála" Znojmo. Recept se mi moc líbí:-p:yes:

pipre pipre

30. 11. 2012 09:41

Já jsem třeba zvyklá podle maminky okurky před vložením do omáčky ještě orestovat na másle. Jinak s kvašáky to může mít zajímavou chuť, vyzkouším:yes:

1974andrea 1974andrea

30. 11. 2012 09:14

Ladi, bude to určo dobré:yes:. Na talířku by fotečka nebyla?;-)

spagetka spagetka

30. 11. 2012 04:36

Frantiska:jejda, díky, opraveno :-8:-8:-8

Pajaska Pajaska

29. 11. 2012 22:49

Miluju Znojemskou a tohle bude suprové,s tou smetanou.:-p:-p:-p
Ladi,ty máš,ale tchýňku.;-):-K
Kvašáky dejte ke konci vaření,ještě před smetanou.

Frantiska Frantiska

29. 11. 2012 22:23

a kdy dame ty kvasaky? nejak je tam nemuzu najit :)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: hovezi s okurkou hovězí s kyselou okurkou hovězí s okurkami hovězí plátky s okurkou hovězí maso s okurkou omáčka s kyselou okurkou veprove s kyselou okurkou hovězí na okurkách hovězí maso s kyselou okurkou hovězí plátky recepty s kyselou okurkou vepřové maso s kyselou okurkou maso s kyselou okurkou hovězí maso s okurkami bílá omáčka s kyselíma okurkama recep-guláš s kyselými okurkami veprove na kyselych okurkach recept hovězí s okurkou bila omáčka s kyselou okurkou vepřové s kysanou okurkou omáčka s kyselýma okurkama

Suroviny: maso hovězí, cibule bílá, česnek, pepř, sůl, hořčice pikantní, okurky sterilované, libeček, pepř, sůl, smetana kysaná, smetana sladká

TopRecepty.cz

Hovězí s kyselými okurkami -podle tchýňky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/WoJQ