Siven plněný Nivou v anglické slanině
Suroviny
Porce: 1-2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 1 043 kJ / 249 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,32 g |
Tuky | 17,06 g |
Vláknina | 4,03 g |
Cholesterol | 58 mg |
Sodík | 1,01 g |
Sůl | 2,50 g |
Sacharidy | 10,37 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Siven americký je v našich vodách introdukovaným druhem. Původně se vyskytoval ve východní části Severní Ameriky. Způsobem života tu připomíná pstruha obeného - stejně jako on se vyskytuje v řekách, potocích a chladných čistých jezerech. Některé populace migrují i do moře.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
9. 1. 2021 19:21
9. 1. 2021 17:22
Ryby mám rád a není než nad dobře udělanou rybku
Kdysi jsem pozval mladé do, v té době asi v Ol. nejlepší, restaurace http://www.entree-restaurant.cz/o-restauraci.html
V odkazu m. j. stojí: každý host naplno vychutná nezapomenutelné gastronomické zážitky.
Vše bylo OK.
Nezatracuji např. "popel z borovicových jehlic"... ale především nezapomenu na Kapra na černo!
Předložili mi cosi už od pohledu odpudivé (ale která rybka se na vás bude z talíře křenit, že) v jakési kolomazi. Vonělo to lépe než vypadalo... Říkám si, vypadá to divně, ale to zvládneš... Tedy až do okamžiku, kdy se ke mně zákeřně přitočil číšník s omáčníkem! Stačil jsem jen vyhrknout "Co je to tady, probůh, cítit?!!!" a ta kreatura na talíři byla polita KEFÍREM z omáčníku
Od té doby když se někde mihne, jinak sympatický, Forejt tak mám po náladě...
No a teď když si chceme naplno vychutnat nezapomenutelné gastronomické zážitky, tak jezdíme do Přerova, do Brna nebo do Zlína
9. 1. 2021 14:49
9. 1. 2021 14:01
***
Dnes v tisku, od dalšího guru, rcp na "Siven s kysaným zelí a koprem"
I rozproudila se u nás debata...
Paní casinová prý že to uvaří...
Ale ona toho naslibuje...
No, uvidí se, že
10. 12. 2012 14:44
10. 12. 2012 11:21
10. 12. 2012 01:13
9. 12. 2012 21:16
9. 12. 2012 20:23
Snad jen, že jeden siven by u nás byl jen na jednu porci, jsme prostě ryboví
9. 12. 2012 20:08
Posílám bod
9. 12. 2012 17:36
9. 12. 2012 17:22
9. 12. 2012 17:10
9. 12. 2012 16:41
9. 12. 2012 16:40
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hovězí žebra s BBQ omáčkou
Přidáno před 10 hodinami
Kulajda podle Radka Davida
Přidáno před 10 hodinami
Červená řepa s fenyklem - salát
Přidáno před 11 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
Přidáno před 12 hodinami
Francouzské řízečky
Přidáno před 19 hodinami
Palačinkové rolky
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Mrkvový dort
Princezna@Lada uvařil před 45 minutami
Kuřecí miniřízečky
Libca1954 uvařila před 9 hodinami
Pohanková kaše se skořicí
gedzitka uvařila před 9 hodinami
Čočková polévka
1Marketa2 uvařil před 9 hodinami
Medvědí máslo
Merylas uvařil před 10 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
MartinaKucharka uvařila před 10 hodinami
Jarní bramborový salát
Kanaj uvařila před 10 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem a špenátem
Ryngle uvařila před 10 hodinami
Jogurtová bublanina (bez mouky)
Kaca_ uvařila před 10 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
VencaUplotny uvařil před 10 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: siven americký recept pstruh na slanině s nivou pstruh s nivou siven recept siven recepty plněný pstruh nivou siven americký recepty pstruh se slaninou a nivou recept pstruh plněný nivou recept na sivena amerického pstruh plněný s nivou příprava sivena amerického ryba s nivou a anglickou recept na siven americký pečený pstruh plněný nivou recept siven americky štika na slanině s nivou siven rybi zampiony plnene nivou a obalene ve slanine štika plněná nivou
Suroviny: siven, sůl mořská, citron, česnek, sýr niva, slanina anglická, máslo, olej olivový
Siven plněný Nivou v anglické slanině
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/138P
24 názorů