Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Siven plněný Nivou v anglické slanině

Hodnocení receptu je 4,9 (16×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 10 min Doba tepelné úpravy: 10 min

10 min (10 min tepelná úprava)

9. 12. 2012 13:58

Suroviny

Porce: 1-2 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 043 kJ / 249 kcal
Bílkoviny12,32 g
Tuky17,06 g
Vláknina4,03 g
Cholesterol 58 mg
Sodík 1,01 g
Sůl2,50 g
Sacharidy10,37 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Siven americký je v našich vodách introdukovaným druhem. Původně se vyskytoval ve východní části Severní Ameriky. Způsobem života tu připomíná pstruha obeného - stejně jako on se vyskytuje v řekách, potocích a chladných čistých jezerech. Některé populace migrují i do moře.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

9. 1. 2021 19:21

casino: Ne!:-!:-!:-!:-!:-?:-?:-? Teď jsem si přečetla o restaurantu , tu pasáž o "nezapomenutelném kulinářském zážitku"- tak jak slíbili, tak se stalo! :-D:-D:-D:-D:-D:-D ;-)

casino casino

9. 1. 2021 17:22

Veronika.Hrozna:
Ryby mám rád a není než nad dobře udělanou rybku:yes:
Kdysi jsem pozval mladé do, v té době asi v Ol. nejlepší, restaurace http://www.entree-restaurant.cz/o-restauraci.html
V odkazu m. j. stojí: každý host naplno vychutná nezapomenutelné gastronomické zážitky.
Vše bylo OK.
Nezatracuji např. "popel z borovicových jehlic"... ale především nezapomenu na Kapra na černo!
Předložili mi cosi už od pohledu odpudivé (ale která rybka se na vás bude z talíře křenit, že) v jakési kolomazi. Vonělo to lépe než vypadalo... Říkám si, vypadá to divně, ale to zvládneš... Tedy až do okamžiku, kdy se ke mně zákeřně přitočil číšník s omáčníkem! Stačil jsem jen vyhrknout "Co je to tady, probůh, cítit?!!!" a ta kreatura na talíři byla polita KEFÍREM z omáčníku 8-(
Od té doby když se někde mihne, jinak sympatický, Forejt tak mám po náladě...
No a teď když si chceme naplno vychutnat nezapomenutelné gastronomické zážitky, tak jezdíme do Přerova, do Brna nebo do Zlína :yes:

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

9. 1. 2021 14:49

casino: Já i když ryby nemusím, tak proti pstruhovitým rybám, nemám námitek.;-) Mě se zdá, že by to mohlo být dobré. Minule tady byl takový recept s bažantem a sýrem a jak to bylo dobré, když jsem ten obrblaný recept uvařila! Takže paní Casinová-do toho!:-*

casino casino

9. 1. 2021 14:01

Zdenda P. píše: "Ryby a sýr se nedávaj dohromady: Nikdy, prostě nikdy!!!"
***
Dnes v tisku, od dalšího guru, rcp na "Siven s kysaným zelí a koprem"8-(
I rozproudila se u nás debata...:-8
Paní casinová prý že to uvaří...:-O
Ale ona toho naslibuje... ;-)
No, uvidí se, že :-)

aisha

10. 12. 2012 14:44

Vypada to velmi lahodne :yes::yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

10. 12. 2012 11:21

Rybka vypadá velice lákavě:-KNeodmítla bych kousíček:-p:yes:

eva hubova eva hubova

10. 12. 2012 01:13

:-O krásná rybička:-p:-p:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

9. 12. 2012 21:16

sunny.sofi:To byl fakt siven přes celý pekáč, ale měla jsem ho jen pro sebe. Dojídala jsem později, nedalo se to sníst najednou.;-)

sunny.sofi sunny.sofi

9. 12. 2012 20:23

Siven je skvělá rybka a kombinace se slaninou a nivou musí být ňamka.:yes::-p:yes:
Snad jen, že jeden siven by u nás byl jen na jednu porci, jsme prostě ryboví :-D:-D:-D

nofrona

9. 12. 2012 20:08

Jani recept si ukládám, rybičky mám moc ráda a s nivou jsem ještě nezkusila.
Posílám bod:yes::yes:

jarka skrobakova

9. 12. 2012 17:36

krásnéééé, nenechala bych se prosit a hned bych si dala, krásné foto:-p:-p:yes::yes::-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

9. 12. 2012 17:22

yanull::-D:-D:yes:

yanull yanull

9. 12. 2012 17:10

Jakmile jsem název viděla, hned jsem si řekla, že další rybka od Remků z kuchyně "připlula" a já za ni posílám 7. bod, pak jeden také sobě, že jsem to trefila dobře ;-):-):-K:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

9. 12. 2012 16:41

Bibinka: Víš, že jsem si to taky myslela? Ale fakt jsem ji kupodivu nijak víc necítila. Samozřejmě, sýr si lze určit podle sebe.;-)

Bibinka Bibinka

9. 12. 2012 16:40

Jani, rybička jako z katalogu a povídání o Sivenovi je bezvadný. Kdybych o dělala pro sebe, dala bych si méně výrazný sýr, myslím, že Niva je chuťově tak silná že potlačuje rybí chuť;-)Jinak o máš jasně za 6.boda:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: siven americký recept pstruh na slanině s nivou pstruh s nivou siven recept siven recepty plněný pstruh nivou siven americký recepty pstruh se slaninou a nivou recept pstruh plněný nivou recept na sivena amerického pstruh plněný s nivou příprava sivena amerického ryba s nivou a anglickou recept na siven americký pečený pstruh plněný nivou recept siven americky štika na slanině s nivou siven rybi zampiony plnene nivou a obalene ve slanine štika plněná nivou

Suroviny: siven, sůl mořská, citron, česnek, sýr niva, slanina anglická, máslo, olej olivový

TopRecepty.cz

Siven plněný Nivou v anglické slanině

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/138P