Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pikantní pomazánka ze zbylých bílků

Hodnocení receptu je 4,8 (14×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

10. 12. 2012 13:20

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 339 kJ / 320 kcal
Bílkoviny38,97 g
Tuky10,93 g
Vláknina5,59 g
Cholesterol 105 mg
Sodík 1,67 g
Sůl3,76 g
Sacharidy14,81 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Možná někomu při pečení cukroví zbydou bílky, tak je uvařte a zkuste upotřebit třeba takhle :-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

1974andrea 1974andrea

29. 12. 2022 22:17

rybarka007: Děkuji za zprávu a realizaci :-K

rybarka007 rybarka007

29. 12. 2022 18:02

Děkuji za receptík. Pomazánku jsem před chvílí dodělala a je velmi dobrá.

Anna Kocikova Anna Kocikova

11. 12. 2012 21:07

yanull:zrovna tak jsem"bílkovala"do pomazánky v neděli i já:-)Je to opravdu moc fajn vychytávka:yes::yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

11. 12. 2012 21:06

Další chutná pomazánka do mého archívku;-):-p:yes:

yanull yanull

11. 12. 2012 01:35

Andrejko, nevím, jestli skáčeš jako správná hospodyňka i pro pírko přes plot, ale určitě umíš zpracovat v kuchyni všechno, což je chvályhodné, tato pomazánka je toho důkazem. Vyprovokovala ve mně takové chutě, že jen pozdní hodina mi brání v její realizaci. Dovolím si místo toho přidat malý trik. Já za tímto účelem vařím bílky tak, že dám kousíček másla nebo kápnu olej do mikrotenového sáčku,trošku ho požmoulám v ruce, aby se vnitřek vytřel a do něj pak dám bílky a ponořím do vroucí vody. Bílky se rády při vaření přichytávají, tak tímto mám po starosti. Nemáčí se ve vodě, pak je stačí zchladit, vyklopit a je vymalováno;-).Pomazánce přiděluji 9. bod ;-):-K:yes:

jarka skrobakova

10. 12. 2012 21:59

ta bude výborná hned bych si dala Andrejko:-p:-p:yes::yes::-K+7:yes:

nofrona

10. 12. 2012 19:21

na tom bych si Andrejko pochutnala:-p:-p

Dana61

10. 12. 2012 16:45

nó pálivá to jó:yes::-D tedy já a dcera jó, všichni ostatní jsou chlapi a ty pálí už jenom pohled na cokoliv pálivého;-)

hosta hosta

10. 12. 2012 16:32

moje maminka říkala "z prdu kuličku" - super:yes:

rebeka rebeka

10. 12. 2012 16:08

tahleta dobrota z mého gangu je přesně dle mého gusta:yes::yes: ta bude fééést hustá:-p:-p;-):-D:yes::yes:

1974andrea 1974andrea

10. 12. 2012 14:33

Marie:Zřejmě proto, že to byl přehmat při vybírání kategorií:-D. Opraveno, díky za upozornění;-)

Cleverka Cleverka

10. 12. 2012 14:33

Třeba se z toho dá udělat ještě polévka:-O:-D:-D:-D

Marie

10. 12. 2012 14:21

Můžu se zeptat, proč je pomazánka zařazená do kategorie "Polévky":-?

Zdenka1

10. 12. 2012 14:08

Co ty všechno ještě nevymyslíš:-):-? S topinkou a s vínkem to bude dobrá volba:-p:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: jak upotřebit bílky pomazánka z bílků jak zpracovat bílky co se da udelat z bilku pomazánka z vařených bílků jak zpracovat zbylé bílky když zbydou bílky zbylé bílky pomazanka ze zbylych bilku recepty z bílků jak upotřebit bílek co udělat z bílků vaření z bílků jak uvařit bílek zpracovani bilku jak upotřebit zbyle bilky vaření bílků pečeme z bílků bilky jak upotrebit pomazanka ze zbylich z bílků

Suroviny: bílek, mrkev, celer, klobása šunková, protlak rajčatový, hořčice dijonská, sýr tavený, cibule červená, okurky sterilované, paprika kozí roh, sůl, pepř, chilli

TopRecepty.cz

Pikantní pomazánka ze zbylých bílků

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/rVwK