Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Dušená hovězí líčka na česneku, rozmarýnu a červeném víně

Hodnocení receptu je 4,7 (12×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

1. 1. 2013 14:28

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie7 112 kJ / 1 700 kcal
Bílkoviny14,39 g
Tuky126,86 g
Vláknina25,20 g
Cholesterol 105 mg
Sodík 2,45 g
Sůl6,00 g
Sacharidy58,05 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

suslajda suslajda

3. 1. 2013 12:46

spagetka:jsem ráda, že chutnalo a děkuji za vyzkoušení a fotečky:-K;-)

chocolate chocolate

2. 1. 2013 16:43

Já jsem líčka dusila v papiňáku cca 40 minut na plynu, ale věřím, že pokud má někdo elektrický sporák, tak stačí i méně a nechat dojít na zbytkovém teple z plotýnky.

maris maris

2. 1. 2013 16:34

spagetka: spagi - já Ti to věřím,:-) jen mě překvapilo, že jsou líčka tak brzy měkká. Jak jsem psala, v PH je to jinak.;-):-)

spagetka spagetka

2. 1. 2013 16:29

maris: Maru ještě to bublalo těch 10 minut, co jsem to vypnula, takže 35 minut a je to měkké, fakt.

maris maris

2. 1. 2013 16:18

spagetka: spagi, vážně stačilo dusit jen 25 minut ? Já jsem je dělala v PH, tak to nedokážu odhadnout, ale nikdy bych neřekla, že stačí tak málo;-):-)

spagetka spagetka

2. 1. 2013 15:20

Hani chutnalo:-K:-K:-K. Jen jsem to udělala malinko jinak: kvůli sušenému rozmarýnu jsem maso naložila do 2 dcl vína, dala ten rozmarýn, pepř sůl. Zbylým vínem jsem podlila masíčko při dušení a i zbytkem marinády. Vývar jsem měla vlastní. Dusila jsem dohromady asi 25 minut, česnek jsem přidala až asi 10 min před dokončením, aby vůně nevyprchala. Pak jsem vypnula sporák a nechala ještě 10 min.
No a jako přílohu mám bulgur a rýži, neb mi zbyly, mamka bude mít brambor. Kažopádně díky za skvělý recept a ukládám.:yes::yes::yes: Přidám s dovolením fotky.

Dana61

2. 1. 2013 12:13

hm hm to si tak někdo pochutnává:yes::-D

maris maris

2. 1. 2013 08:15

Dělám stejně skopové, je to moc dobrá kombinace, určitě vyzkouším i líčka, zatím posílám bodík:-p:yes:+11

suslajda suslajda

2. 1. 2013 06:40

spagetka:přeju aby u vás chutnalo, jako u nás;-);-)

spagetka spagetka

2. 1. 2013 06:38

Jsem vyndala masénko na rozmrazení a už se teším ;-);-):-p:-p

suslajda suslajda

2. 1. 2013 06:22

Všem děkuji:-K

nofrona

1. 1. 2013 20:46

:-p:-p:yes:

jarka skrobakova

1. 1. 2013 20:14

krásný recept, mňam:-p:-p:yes::yes::-K

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

1. 1. 2013 18:29

:-p:-p:yes:

BILKOVAI BILKOVAI

1. 1. 2013 18:08

Líčka mám ještě na mrazáčku a tento recept se mi líbí;-):-p:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: hovězí líčka pohlreicha líčka na česneku hovězí na rozmarýnu hovezi licka v papinaku telecí líčka na cesneku hov. líčka na víně hov.líčka hov.líčka na víně hov lička na vině hovězí líčka apetit hovězí lička na víně-recept dušená hovězí líčka hovězí licka hovězí líčka na víně hovezi na vine a rozmarynu líčka v papináku dušené hovězí na česneku dušené hovězí podle pohlreicha hovězí na červeném víně hovězí na česneku podle pohlreicha

Suroviny: líčka hovězí, cibule, špek, máslo, česnek, rozmarýn, víno červené, sůl, pepř mletý, bujón hovězí

TopRecepty.cz

Dušená hovězí líčka na česneku, rozmarýnu a červeném víně

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/DWXB