Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Králík pečený na zázvoru

Hodnocení receptu je 4,9 (20×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

7. 1. 2013 19:25

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 835 kJ / 1 156 kcal
Bílkoviny5,25 g
Tuky126,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 105 mg
Sodík 2,40 g
Sůl6,00 g
Sacharidy0,15 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Jako přílohu jsem podávala bramborovou kaši s česnekem, přelitou výpekem.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

nofrona

5. 7. 2013 12:20

Tereza Blazkova:Děkuji za komentář a moc hezkou fotku. Jsem ráda, že chutnal:-).

Tereza Blazkova Tereza Blazkova

3. 7. 2013 17:43

Moc dobrá úprava králíka :yes:. Sice nebyl naložený přes noc, ale jenom asi dvě hodinky před pečením, zapomněla jsem ho vytáhnout z mrazáku :-(, ale i tak byl moc dobrý :-). Letí Ti bodík a fotka, pokud se Ti bude alespoň trošku líbit ;-).

lomačka

23. 5. 2013 19:54

Hoj, králíka dělám s kouskem uzenyho bůčku a česneku;-);-):-p

nofrona

17. 1. 2013 10:12

MajkaM:Jsem ráda že chutnalo:-)

MajkaM

14. 1. 2013 08:42

Nikdy jsem zázvor v kuchyni nepoužívala. Včera jsem dělala tohoto králíka, přidala jsem dle Severinky sušené houby a bylo to úžasné.:-p:yes:

nofrona

13. 1. 2013 21:19

Ivana Ch:Jsem ráda, že chutnalo:-)

Ivana Ch

13. 1. 2013 14:58

Králík už je uppečený a i snědený, bylo to mooc dobrý.:-p:-p:-p:-p:-p:-p:-p

Ivana Ch

12. 1. 2013 17:53

Králík už je potřený zázvorem, pod ním cibule, zítra dodám podle severinky sušený houby, které pro změnu podle Andrei nejdříve lehce osmahnu na tuku a pak dám pod maso.

nofrona

12. 1. 2013 17:43

Kadlik:Díky a jsem ráda, že sis pochutnal:-)

Kadlik Kadlik

12. 1. 2013 17:22

včera jsem dělal, můžu vřele doporučit! jen jsem ho položil na šest nasekaných cibulí.. a ta chuť se zázvorem je opravdu moc zajímavá, rozhodně tohle nebylo naposled!!!:yes:

beruška

12. 1. 2013 15:20

To určitě vyzkouším, asi to bude pěkná mňamka.

hanahcotton hanahcotton

9. 1. 2013 19:01

Králík a zázvor - moc dobrá kombinace :yes::yes:

nofrona

9. 1. 2013 18:55

děkuji všem za milé komentáře:-K:-):-)

rozmarynaH rozmarynaH

8. 1. 2013 16:13

Králíka na zázvoru jsem ještě nikdy nedělala. Asi proto, že ho maminka v kuchyni nepoužívala-to jsou ty návyky z dospívání. Až bude králík, vyzkouším:yes:

chocolate chocolate

8. 1. 2013 14:59

Pěkné:yes:.

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: králík na zázvoru pečený králík na zázvoru pečený králík pečený králík se zázvorem králík recepty zajíc na zázvoru recept králík na zázvoru zázvor v kuchyni pečen králík králik zázvor králík pecený na ze zázvoru králik na na zázvoru králík se zázvorem zazvor na peceneho kralika králik s anglickou slaninou a zázvorem králík pečený na zázvoru kralik houby zázvor kralík na čerstvém zázvoru recepty králík na zázvoru kralik na zazvoru recepty

Suroviny: králík, slanina anglická, cibulka, zázvor čerstvý, sůl, voda

TopRecepty.cz

Králík pečený na zázvoru

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/j6xz