Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Plíčky na rozmarýnu a hořčici

Hodnocení receptu je 4,7 (10×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

10. 1. 2013 18:22

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie5 518 kJ / 1 319 kcal
Bílkoviny21,90 g
Tuky101,22 g
Vláknina30,80 g
Cholesterol 250 mg
Sodík 7,55 g
Sůl18,78 g
Sacharidy64,64 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Plíčky máme moc rádi jako klasický“pajšl“:-) Chtěla jsem vyzkoušet zase trošku jinak, tak jsem malinko zaexperimentovala a moc jsme si pochutnali. Po zaležení jsou ještě chutnějí:-)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Anna Kocikova Anna Kocikova

20. 2. 2014 14:10

Jana Tomanová:Paní Jano,omlouvám se za opožděnou reakci,byla jsem nějaký čas bez PC:-8
Moc Vám děkuji za Váš komentář a hlavně,za uvedení prodejen:yes:V Ostravě na ul.Na desátém to má maminka kousek.Bydlí vedle Polského domu na Poděbradové:-)Já se tady u nás ve Zlíně také ve svitovském areálu poohlédnu:yes:
Udělala jste mi velkou radost i tím,že vyzkoušíte tento recept ve vašem Buffetu na Kuřím rynku:-*Děkuji:-K:-K

Jana Tomanová

17. 2. 2014 10:11

Firma Těšínské jatky, která má právě zastoupení svých prodejen jak na Kuřím Rynku(Jiráskovo náměstí, tak taktéž prodejnu Na desátém, určitě pro Vás ráda zajistí plíčka i v Nově otevřené prodejně v Areálu Baťa ve Zlíně. Kotaktujte paní vedoucí z této prodejny, určitě vám ráda vyhoví. Paní Kocikové děkuji za recept , budeme ho dělat u nás na Kuřím rynku v Buffetu Nový Svět.

Anna Kocikova Anna Kocikova

11. 1. 2013 21:53

Karel:Karlíku,právě z Ostravy,když tam jsem u rodiny,tak si z tama plíčky vozím.Bývají v masně na"Kuřím rynku":-))
Tady u nás ve Zlíně také nejsou k dostání:-STak ještě mozeček,ale tan tak 3Xdo roka:-(
Díky za zájem i debatu ohledně pajšlíku:-)Je škoda,že se tak dobrá surovina nějak vytratila z prodejen:-/

Karel

11. 1. 2013 21:13

No, nevím jak v republice, ale u nás v Ostravě v centru u mého řezníka / nebo spíše řeznic / vidím plíčka minimálně 1X za týden na pultu. Znáte řeznictví "NA DESÁTÉM - v centru" ???? Tak tam plíčka spolehlivě koupíte v prvotřídní kvalitě.
Ať žije pajšl s omáčkou !!!!!!!!!!!!

rozmarynaH rozmarynaH

11. 1. 2013 15:20

Aničko, u nás se dělaly plíčky (babička dělala a od té doby už nikdo) spíš na bílo. Loni se plíčky uvařily a skončily v jitrničkách a u řezníka jsem je nikdy neviděla. Ale v tvém podání vypadají moc chutně, omáčka má parádní barvu:yes::yes:

spagetka spagetka

10. 1. 2013 22:32

Kadlik:co povídáš, dyk já pajšl běžně kupuju u řezníka :-O:-O:-O:-O

Kadlik Kadlik

10. 1. 2013 22:27

smekám... ale plíčky, alias pajšl, jsou vyřazené z potravin. Nesmí se oficiálně prodávat. Takže jejich sehnání je sakra problém! Já osobně je mám objednané u řezníka už tři měsíce!!! A že se na ně těším!!!

Anna Kocikova Anna Kocikova

10. 1. 2013 20:52

Bibinka:Janinko,já jsem měla krásné a opravdu velké plíčky a vyšlo mě to na 8velkých porcí.Tato verze byla také chutná,ale jestli se nemůžeš rozhodnout,rozděl si je na půl.Jednu udělej jako klasický pajšl a do druhého dej vyvařit ten rozmarýn a suroviny,co jsou tady:-)
Jinak k tomu přidávání podobných rcp:-/chtěla jsem po uvedení tototo receptíku přidat ty 3podobné,aby si uživatelé mohli vybrat,ale než jsem dopsala popisky pod fotkama,už tam byly"narvané"všechny pajšly,co jsou na Topkách.Dotyčná mi sice ušetřila práci,oceňuji rychlost:-)Jednoho jen zamrzí,že jsou tady takoví rychlíci a starají se o... :-S
Všem děkuji za zájem,komentíky i hodnocení:-K:-K

Bibinka Bibinka

10. 1. 2013 20:31

Aničko, moc hezký a já už mám plíčky připravené na příští týden, jen teď nebudu vědět které mám udělat, juestli klasicky, nebo tyto-PORAĎ, které vám víc chutnali:-?;-)Máš 7.boda:yes:
Nechápu, co dělají v podobných smažené plíčky, to s těmito nemá nic společného:-Oach jo:no:

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

10. 1. 2013 20:18

Aničko, plíčky byly mé oblíbené jídlo, ale neviděla jsem je v obchodě, snad naposledy n 90 letech? Tak recept si uložím, dělala ho kdysi paní tchyně. Jak píše Otta, krásná klasika;-):-p:yes:

nofrona

10. 1. 2013 19:19

Aničko u nás plíčky nejedou;-)
ale ty je máš moc hezké na tom talířku:yes::yes:
100 lidí, 100chutí:-)

Colombo65 Colombo65

10. 1. 2013 19:18

Božská klasika ;-);-);-)

Iness Iness

10. 1. 2013 18:51

Aničko krása;-):yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: plíčka na smetaně pličky jehněčí plíčka na smetaně hovezi plicka recepty kančí plíčka pajšl - plíčka na smetaně krůtí plíčka za jak dlouho zmněknou potraviny v tlakovém hrnci jak vypadají plíčka recept na pajšle vaříme plíčky rcp na pajšl klasické plíčka na smetaně řeznictví pajšl plicka na vine kančí plíčky plíčky v pomalém hrnci doba vaření plíček jehněčí plíčky na smetaně těšínské jatky - vepřové plíce

Suroviny: plíce vepřové, mrkev, celer, rozmarýn čerstvý, pepř, sůl, zelenina, smetana ke šlehání, mouka hladká, hořčice plnotučná, sůl

TopRecepty.cz

Plíčky na rozmarýnu a hořčici

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/j6yz