Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Klobásky

Podzimní plískanice dokáží zkazit den, ale zlepšit si ho můžete například uzením. Vyudit můžete kde co – od celých kuřat až po poctivé klobásky. A jak na ty nejlepší? Stačí se držet osvědčeného receptu a mít kvalitní suroviny.

Hodnocení receptu je 4,8 (14×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 800 min Doba přípravy: 200 min Doba tepelné úpravy: 600 min + noční odkapávání vody

800 min (200 min příprava + 600 min tepelná úprava, + noční odkapávání vody)

21. 11. 2008 22:57

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie51 166 kJ / 12 229 kcal
Bílkoviny2 006,23 g
Tuky424,03 g
Vláknina38,17 g
Cholesterol 6,50 g
Sodík 125,10 g
Sůl310,00 g
Sacharidy87,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

kurkova

10. 3. 2016 14:53

marta :

JanaDorazinova JanaDorazinova

7. 1. 2012 23:24

elfivila:Díky, ale nevím, kde tady máme myslivecké združení a pokud vůbec. Jsem z Orlové, tady těžko máme něco takového. Možná v Petřvaldě;-)

elfivila

7. 1. 2012 21:43

Jana Remkova:Určitě když se zeptáte ve vašem okolí v mysliveckém sdružení tak Vám nějáký kus prodají. Není to drahé, nesmíte jít do obchodu tam nevědí co si za ni říct. Muflon 40-45Kč a prase taky cca 40 Kč.

JanaDorazinova JanaDorazinova

7. 1. 2012 18:29

elfivila: no, taky bychom přidali zvěřinu, jen kde ji vzít?;-)

elfivila

7. 1. 2012 17:21

Vypadají nádherně. My ještě přidáváme zvěřinu. Není nad domácí výrobu.:-)

pavelpyc

22. 4. 2011 06:54

marta : já kupuji střívka na tomto e-shopu, mají tam snad vše pro výrobu klobás, mohu doporučit...
http://www.obchod.heroldreznickepotreby.cz/28-prir...

JanaDorazinova JanaDorazinova

3. 3. 2011 16:16

Dana61 no, to nevím!:-D

Dana61

3. 3. 2011 11:49

tedy přátelé, čím to, že zase slintám :yes::-D

Fantom

2. 3. 2011 16:49

my máme problem co s těma ušákama dělat tak se udělaj klobásy a je po starostech,klobásy jí každej po plnej puse;-) letos snad bude jednoduší co s nima páč přišla liška a 15 si jich odnesla, a ani si nestěžovala že zase králík:-D

JanaDorazinova JanaDorazinova

2. 3. 2011 16:34

Týý jo!!:-OFantomku, nic mazat nebudu!!! Kdysi se dělaly i z králíků, můj přítel jich po smrti rodičů zabíjel plný králičinec;-). No, dnes by to byly drahé klobásy, ale vím, že jsou skvělé. Díky za foto!!:-) Možná bys mohl přidat postup, celý recept, někomu by se hodily.:-p

Fantom

2. 3. 2011 14:00

máte je krásný:yes: ale jelito je jelito, taky dělam klobásky ale z králíků a přidal jsem ti fotku tak koukni a hned ji smaž;-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

6. 4. 2010 17:24

monikaK už se jdu mrknout na tvůj profil, snad to tam máš podrobně, abych mohla zaslat!:-D:-))

Jenny

6. 4. 2010 16:52

hmm,taky bych si dala řéct...!! :yes::yes:

monikaK

6. 4. 2010 14:25

Tak to tohle vypadá božsky!!!!Jani,piš si adresu........,děkuji:-D:-D:-D:-D:-D

JanaDorazinova JanaDorazinova

6. 4. 2010 09:20

mneneznas nemysli si, dávám i sama sobě:-(. Ne, že bych neochutnala, ale určitě si nedám třeba na večeři, nebo snídani:-(. A jak bych si dala:-D:-)):-!

1 2 3 4

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: recept na klobasy klobásy recepty klobasy recept recept na domaci madarske klobasy recepty na klobásy recept na domaci klobasy uzení klobás klobasy recept na maďarské klobásy zverinove klobasy zverinove klobásy recept domaci madarske klobasy maďarské klobásy maďarská klobása recept recept klobásy zavařování klobásek maďarské klobásy recept domácí klobásky domácí klobásy recepty z klobásy

Suroviny: plec vepřová, sůl, česnek, koření paprika maďarská, paprika sušená pálivá, pepř, kmín celý, majoránka,

TopRecepty.cz

Klobásky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5ygX