Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Babiččin štrúdl

Upečte si ke kávě tento klasický štrúdl. Štrúdl připravíte z domácího těsta, naplníte strouhanými jablíčky okořeněnými skořicí a dozlatova upečete. Abyste tento vynikající dezert ještě vylepšili, můžete ho polít vanilkovým pudingem.

Hodnocení receptu je 4,8 (12×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 70 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 40 min

70 min (30 min příprava + 40 min tepelná úprava)

4. 11. 2012 16:25

Suroviny pro 1 kus

1 kus

Nutriční hodnoty

Energie11 475 kJ / 2 743 kcal
Bílkoviny59,61 g
Tuky83,51 g
Vláknina36,30 g
Cholesterol 702 mg
Sodík 794 mg
Sůl2,47 g
Sacharidy419,97 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Nejlepší je až druhý den, pokud tedy něco zbyde. Já navíc podávám s vanilkovým pudinkem.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

jarda Kadic jarda Kadic

3. 11. 2013 17:15

Zuzajda: Já štrůdl před vložením do trouby na více místech propíchám vidličkou;-)

Zuzajda

3. 11. 2013 16:46

Dnes jsem pekla znovu a zase mi praskl. Chci se proto zeptat, na kolik stupňů jej pečete? Možná že jsem dala moc (180°C)?:-O

Zuzajda

3. 11. 2013 14:38

Tak jsem upekla minulý týden a dnes peču znova. je úžasný a hned zmizel. Sice těsto mi popraskalo při pečení, ale asi to bude tím, že jsem neměla strouhanku a sypala jsem desku při válení moukou. Chuť těsta byla však úžasná, přidala jsem vlašské ořechy a nemělo to chybu :yes: děkuji za rychlý a dobrý recept:-p

aisha

4. 11. 2012 20:41

Receptu na strudl neni nikdy dost, na fotkach vypada lakave..:yes::yes:

jarka skrobakova

4. 11. 2012 20:28

krásný:-p:yes::yes::-K

nofrona

4. 11. 2012 17:56

:-p:yes::yes:

alondra alondra

4. 11. 2012 17:28

JitkaR:já dělám jednu, ale je dlouhá přes celý plech:-)

JitkaR JitkaR

4. 11. 2012 17:23

Mohu se zeptat kolik je šišek s těch surovin co jsou napsané v receptru? Díky

alondra alondra

4. 11. 2012 17:10

jarda Kadic::-)ano přesně tak.

jarda Kadic jarda Kadic

4. 11. 2012 17:07

Kokos a strouhanku nemichat do všech surovin, nechat, až pak na rozvalene těsto, nakonec přijdou jablíčka, alespoň si myslím.......:yes:

alondra alondra

4. 11. 2012 17:07

Iness:Jo jo je tu v receptíku napsáno,že jablíčka osladíme,ale nepsala jsem přesně kolik cukru,protože si myslím:-),že záleží taky na jablíčkách jak jsou sladké a jak kdo má rád,Je to podle chuti.Třeba dneska jsem ,když jsem závin dělala,tak jem do jablek přidala trochu mandlové příchuti místo skořice a je to taky moooc dobrý:-)))

Iness Iness

4. 11. 2012 17:00

alondra:Tak máš ode mě první bodík. A ještě jedna otázka:-8. Ty nedáváš do jablečné náplně cukr? Já dávám a hromadu skořice k tomu:-D;-).

JanaDorazinova JanaDorazinova

4. 11. 2012 16:59

Hmmmmmm, paráda!!!:yes:

alondra alondra

4. 11. 2012 16:57

Iness:;-)napraveno děkuji.

Iness Iness

4. 11. 2012 16:48

Pěkný:-p, jen nemáš v surovinách jablíčka;-).

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: štrůdl babiččin štrůdl nejlepší jablečný štrůdl babiččin jablečný štrůdl babiččin tažený jablečný štrůdl štrůdl nejlepší recepty levný babiččin jablečný štrudl babičin štrúdl štrúdl s pudinkem jablečný štrudl s pudinkem babiččiny recepty štrůdl nejlepší jablkový štrůdl babiččin tažený štrůdl štrúdl s vanilkovým pudinkem rychlý jablkový štrudl jablečná štrůdl rychlý jablečný štrůdl babiččin jablečná štrůdl babiččiny recepty tažený štrůdl recept na strudl

Suroviny: vejce, mouka hladká, máslo, mléko, prášek do pečiva, sůl, cukr, jablko, cukr, skořice, strouhanka, kokos, vejce

TopRecepty.cz

Babiččin štrúdl

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/7VkO