Bramboráky se zelím
Bramboráky symbolizují tradiční českou kuchyni, která umí z několika základních surovin vykouzlit lahodné jídlo za pár korun. Pokud ale k bramborám přidáte i kysané zelí, výsledná chuť vás dostane do kolen.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 8 291 kJ / 1 982 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 75,72 g |
Tuky | 26,79 g |
Vláknina | 44,92 g |
Cholesterol | 777 mg |
Sodík | 4,37 g |
Sůl | 10,63 g |
Sacharidy | 338,50 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Jídlo vzniklo náhodou. Dělali jsme zelňáky (totéž bez brambor, majoránky a česneku), které nás neoslovily a při přemýšlení co s tím dál, najednou nás napadlo udělat kyselejší bramboráčky a sázka byla správná.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
22. 11. 2023 12:46
24. 1. 2023 06:57
23. 1. 2023 07:58
15. 1. 2022 12:52
10. 1. 2020 13:21
27. 3. 2017 14:06
23. 3. 2016 16:00
27. 1. 2016 14:19
3. 5. 2015 18:48
Výsledek předčil očekávání! Místo mléka jsem použil pivo!
A smažil jsem na sádle! Nejen že se netrhaly ale byly naprosto výborné!
Jeden mi zůstal na druhý den a i ten neměl chybu. Dávám další bod!
25. 3. 2015 11:16
29. 5. 2014 23:32
6. 11. 2013 17:20
15. 3. 2013 22:36
15. 11. 2012 01:24
12. 11. 2012 10:44
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové kousky v zakysaném těstíčku
Přidáno před 8 hodinami
Pomazánka s Feta sýrem a bylinkami
Přidáno před 11 hodinami
Svítek do polévky s medvědím česnekem a parmezánem
Přidáno před 13 hodinami
Květákové kari s malými, drobnými fazolemi v tomatě
Přidáno před 21 hodinami
Sladký kuskus s jablky a vlašskými ořechy
Přidáno před 22 hodinami
Pikantní buřty na pivu a Moravance
Přidáno 17. 3. 2024 17:09
Právě bylo uvařeno:
Zapékané těstoviny
Kamil@ uvařila před 5 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
Kamil@ uvařila před 5 hodinami
Vepřové plátky pečené s marinádou
MaminkaVladuska uvařila před 5 hodinami
Kuřecí maso ve sladké chilli omáčce
HolyBee uvařila před 8 hodinami
Šťouchané brambory
Alenka87 uvařila před 8 hodinami
Hradecká pomazánka
Saratice uvařila před 9 hodinami
Bramboračka
Kacasek25 uvařila před 9 hodinami
Cuketový krém s mrkví
annaval uvařila před 9 hodinami
Babiččina drožďová pomazánka
olivka uvařila před 10 hodinami
Rychlé ořechové řezy - hrnkové
Rosvi uvařila před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Staročeský camprat: Bramborák pečený v troubě na sádle voní česnekem a díky roztrhání má neodolatelně křupavou kůrkou
Peče celá země: Pět nápadů na úžasné slané dobroty plné křupavých škvarků a kysaného zelí
Babiččiny bramborové placky: Jednoduché jídlo, na které stačí tři ingredience, je třeba hlídat správný poměr brambor a mouky
Další recepty
Tématické fráze: bramborak se zelím bramboraky se zelim recept bramborák se zelím bramboráčky se zelím recept na bramboraky se zelím recept bramboráky se zelim bramboráky se zelím recept bramboráky z nových brambor recepty bramboraky se zelim bramborák se zelím v troubě bramborové placky se zelím recept na bramborak se zelim recepty bramborák se zelím bramboraky se zelim v troubě bramboráky ze zelím bramborák ze zelí bramboraky ze zeli bramborák ze zelím recepty se zelím vynikající bramboráky
Suroviny: zelí kysané, brambory, vejce, mouka polohrubá, česnek, mléko, olej, pepř, kmín celý, majoránka, sůl
Bramboráky se zelím
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lEg1
24 názorů