Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Francouzské brambory po našimu

Hodnocení receptu je 4,6 (8×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

23. 11. 2012 17:05

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 918 kJ / 458 kcal
Bílkoviny23,84 g
Tuky15,64 g
Vláknina11,15 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 259 mg
Sůl0,52 g
Sacharidy51,20 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Vím, že tu je dost receptů na francouzské brambory, většina ale z vařených brambor, kdy chuť brambor se ztrácí.

Zapečení s podmáslovou zálivkou dá zajímavou pikantní nakyslou chuť

www.toprecepty.cz/recept/11997-cesnekova-pasta-nesterilovana-ii/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

hosta hosta

5. 6. 2016 17:03

Alena: nezměkly pokrájené na plátky a přikryté za hodinu pečení? Tak to se mi ještě nestalo - nějaké divné brambory, ne?

Alena

5. 6. 2016 16:52

Dobry den a ked son tie brambory.malo prevarila a trube za hodku nezmekli mam to vyhodit alebo mate neakej typ aby boli mekksie poprosim radu.
Toto sa mi podarilo 1krat udelat ale inac mam vzdy fajn a dobre udelane francuzske zemiaky..

hosta hosta

20. 1. 2013 17:25

Dnes jsem místo mrkve dala mezi syrové brambory na kostičky nakrájený syrový celer. Pokud někomu celer nechutná, neocení - naopak, pokud někomu celer chutná - nemá to chybu

Anna Kocikova Anna Kocikova

24. 11. 2012 13:22

Tuhle mňamku u nás baštím jen já a vůbec mi to nevadí;-):-D:-DHlavně druhý den je moc dobroučká:-p:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

23. 11. 2012 20:44

hosta: Vidím a lepšíí!! Jo, máš pravdu:-(, v tomhle světle je to děs běs:-(

Klara Klara

23. 11. 2012 19:53

Já vždy robím zo surových zemiakov, majú celkom lepšiu chuť a sú šťavnatejšie, ovšem ja nemusím tam mať údené:-p:-p

1974andrea 1974andrea

23. 11. 2012 19:49

Mám ráda z vařených i syrových brambor. Moje mami dělává ze syrových a já radši z vařených. Ale kombinace surovin dobrá a to podmáslí to pěkně zvláční;-):yes:

hosta hosta

23. 11. 2012 17:31

Jana Remkova: Jani hlásím výměnu fota

tejaja tejaja

23. 11. 2012 17:21

hostičko, tak mne práve tú chuť v šupke varených zemiakov nič nenahradí, je neskutočná, do všetkých pokrmov, a keď varím zemiaky v šupke, tak polovicu zjem len tak, počas šúpania :-D:-D:-D Ale zapekám rôzne zemiaky aj surové a chutia mi, takže aj tvoj recept je výborný, až na tú mrkvu ( ale to je môj problém ;-) ). Máš bodisko ;-):-D

hosta hosta

23. 11. 2012 17:11

Jana Remkova: no v tomhle světle se fotí děsně, pokud nerozmaže blesk, tak hneš rukou:-D - zbylo mi podmáslí z té tvé úžasné bábovky:-D

JanaDorazinova JanaDorazinova

23. 11. 2012 17:09

Ujel ti foťák, co?:-)) Jak se daří, tak se daří. No, já sem tam ze syrových brambor dělávala, bylo to trochu rychlejší, ale zase se to déle peklo;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: francouzské brambory s brokolicí brambory nářečím francuske brambory top recepty francouzské brambory francouzské brambory ze syrových brambor francouzské brambory top recepty francouzské brambory podmáslí brambory po francouzsky francouzské brambory francouzské brambory recept francouzske brambory z varenych brambor top recept na francouzke brambory ze syrových brambor kyta bes kosti recept francouzské ze syrových brambor francouzske brambory - recept francouzské brambory bez zapeceni francouzske brambory ze syrových brambor videorecept top recepty z brambor francouzke brambory zo surovych recepty z brambor

Suroviny: brambory, cibule, pórek, mrkev, brokolice, špekáček, pasta česneková, sůl, rozmarýn, sádlo, vejce, podmáslí

TopRecepty.cz

Francouzské brambory po našimu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/K9Nx