Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Koprová omáčka s jogurtem a hovězím masem

Koprovka milovaná i nenáviděná. Základ této omáčky tvoří jogurt, který jí předává svou typickou nakyslou příchuť a proto již není potřeba použít ocet jako dochucovadlo.

Hodnocení receptu je 5,0 (27×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 35 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 20 min Bez doby vaření masa

35 min (15 min příprava + 20 min tepelná úprava, Bez doby vaření masa)

26. 11. 2012 12:56

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 650 kJ / 1 111 kcal
Bílkoviny147,34 g
Tuky30,92 g
Vláknina9,19 g
Cholesterol 311 mg
Sodík 528 mg
Sůl0,97 g
Sacharidy58,67 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Jelikož jsem použila kyselejší jogurt, nebylo potřeba dochucovat octem.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Nikijaho

28. 8. 2021 13:39

K jogurtu jsem byla z prva skeptická, ale velice se osvědčil. Omáčka není cítit octem :yes: .Děkuji, už nebudu vařit jinak. :-K:-8

iva

14. 1. 2013 19:02

to vypadá božsky :-O

Anna Kocikova Anna Kocikova

27. 11. 2012 19:40

Aisho,máš to nádherné:-K:-p:yes:Kližku také ráda používám,je hezky šťavnatá a chutná:-p

maris maris

27. 11. 2012 13:33

Aisho, krásný recept, já bych tedy dala jen smetanu, jogurt v teplých omáčkách nemusím, ale to je můj problém.:-8 Máš to nádherně nafocené.:yes::yes:+16

Zdenka1

26. 11. 2012 23:49

Nádherná prezentace:yes::-p

Iness Iness

26. 11. 2012 21:30

Koprovku já ráda:-p. Tahle vypadá skvěle:-*:yes:.

aisha

26. 11. 2012 20:50

Moc vsem dekuji za zajem a komentare..:-K:-K

BILKOVAI BILKOVAI

26. 11. 2012 19:15

:-O:-p:-*:yes::yes:

jarka skrobakova

26. 11. 2012 17:20

Jak píše Bibinka, nádhera:-K je tady mooooooc super kuchařinek a Ty jsi jedna z nich:-!:-K :yes::yes::yes::-p:-p:-K:-D

savlinka savlinka

26. 11. 2012 17:02

to vypadá dobře:yes::yes::yes:

terysha.mathey terysha.mathey

26. 11. 2012 16:23

Jéééžiš, hned bych si dala!:yes:

jirholu jirholu

26. 11. 2012 15:51

Hned bych si porcičku dala :-p:-p:yes:

Bibinka Bibinka

26. 11. 2012 15:14

aisha:Aisho, nádherný aranž jídla, mocinky se ti to povedlo...nakonec jako všechno:yes: a jak vidím, koprovka jede všude i ve vzdálené zemi a ty krásně propaguješ česká jídla:yes:za to všechno ti posílám 7.boda:yes:

Pajaska Pajaska

26. 11. 2012 15:04

,,Obyčejná"!!! koprovka a jak je překrásně prezentovaná.Zírám.:yes::yes:

aisha

26. 11. 2012 13:26

rebeka: To rika ta prava, Tve fotky u me spousteji Pavlovuv reflex neuveritelnou rychlosti..:-D:-D

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: koprovka s hovezim masem koprová omáčka videorecept pravá domácí koprová omáčka recept koprovka s jogurtem koprovka z jogurtu hovězí maso s koprovou omáčkou jogurtova omacka koprova polevka s hovezim masem jaké maso na koprovku koprova omacka s jogurtom hovězí na koprovku koprovka z hovězího masa koprová omáčka z hovězího masa jogurtovo koprová omáčka s houbami jogurtová omáčka s koprem koprová omáčka z naloženého kopru hovězí maso s omáčkou top recept hovězí v koprové rajské omáčce hovězí s koprovou omáčku jaké hovězí na koprovou omáčku

Suroviny: maso hovězí, cibule, mrkev, cibulka jarní, celer řapíkatý, petrželka hladkolistá, česnek, pepř, koření nové koření, sůl, mouka hladká, vývar hovězí, jogurt bílý, smetana, cukr třtinový, olej olivový, máslo, kopr čerstvý, sůl

TopRecepty.cz

Koprová omáčka s jogurtem a hovězím masem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Xpzg