Zabalená sekaná z králíka
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 5 328 kJ / 1 273 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 128,81 g |
Tuky | 73,14 g |
Vláknina | 11,94 g |
Cholesterol | 857 mg |
Sodík | 3,81 g |
Sůl | 9,27 g |
Sacharidy | 22,55 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
27. 1. 2013 17:43
magdalenka: za tu chvilku ne, jinak mám litinové nádobí. až zkusíš, dej vědět
27. 1. 2013 17:40
hosta: tak ja to teda niekedy skúsim, ale ak sa mi zas nepodarí...
a tebe na tom sporáku tie nekovové časti neohoria?
a tebe na tom sporáku tie nekovové časti neohoria?
27. 1. 2013 17:34
magdalenka:jo, normálně naplno, až začne syčet a motat se ten píst nahoře, pak vypni elektriku - pokud se ti schlazuje moc pomalu tak na minutu odstav, ale pak zas dej třeba na malý stupen, aby jen tak popiskoval, tak pět minut a sundej, vyklop úchyty a nech pokličku propadnout - až se natolik zchladí sám
27. 1. 2013 17:27
hosta: jasnačka, aj ja mám tú starú maďarskú KUKTU. A zúrivé syčanie to musí byť? Ja tomu starkému už moc neverím, nechávam si ho už asi len z nostalgie. Plus v ňom varím ako v normálnom, obyčajnom hrnci, keď je nás veľa.
27. 1. 2013 17:23
spagetka: no holky, já mám starou Kuktu, vařím na sporáku kde se topí dřevem - prostě zasyčí - poodtáhnu, přistrčím. na elektrice myslím zasyčí, vypnu plotýnku, nechám dojít do otevření.
27. 1. 2013 17:22
spagetka: a keď začne syčať, stlmím a ktovie na koľko ? - keď tam mám číslice 1-až 10, plus to nejakú dobu trvá, kým to schladne...pokusy z mojej strany boli. Starký papiňák ma naštval viackrát - po otvorení to nebolo uvarené. A čo ak vybuchne? Už som videla u sesternici guláš na plafóne... na plyne som s ním kedysi varila rada a často.
27. 1. 2013 17:13
magdalenka:Magdi, já mám jen elektriku a s papiňákem dělám, ale je fakt, že 30 let ho nemám, možná fakt je to stářím (néé tvým) ale papiňáku
27. 1. 2013 17:10
hosta:ja som to vtedy, keď to Iva pridávala, skúšala...papiňák mám starý cca 30 ročný, už mu veľmu nedôverujem, možno je aj ucpaný ventil alebo niečo iné, je veľký, asi 8 litrový. Tak tú trochu zemiakov sa mi ani moc nechce v ňom ďalej skúšať. Plus mám novú eletr. varnú dosku, s ktoru sa mi zle takéto veci robia, na plyne som jednoducho stíšila plameň a okamžite to fachcčilo podľa mojich predstáv. Kombinácia papiňáku a elektriky mi nesedí. Je možné, že chyba je vo mne a papiňák je dobrý...
27. 1. 2013 17:10
maris:to je možný, mám spíš stále salátové a plátky tak jeden cm
27. 1. 2013 17:08
hosta: jde to aby se nepovedly, mně taky ne , měla jsem z toho kaši. Asi záleží hodně na bramborách
27. 1. 2013 17:05
magdalenka:ne, z toho vepřového se vypeklo trochu sádlo a stačilo to. Jak je možné, že se ti ty brambory nevedou? Možná je to papinákem, jestli máš nějaký nový sofistikovaný, tak asi nedojde k "syčení", normálka jen na dno rozpustíš trochu másla, proklepeš vložené plátky brambor a zavřeš, postavíš na sporák a necháš naplno - do syčení, pak se ztlumí na chvíli - posykávat - a vypne - zkus znovu, to nejde se nepovíst
27. 1. 2013 16:54
Mne sa tie brambory ešte nevydarili, už ani neskúšam. Osud mi to jednoducho nedožičí.
Ale máte v rodine pekné nápady, to uznávam. Nádobu si, predpokladám, niečím vymazala a na povrch zelí si tiež niečo kvapla?
Ale máte v rodine pekné nápady, to uznávam. Nádobu si, predpokladám, niečím vymazala a na povrch zelí si tiež niečo kvapla?
27. 1. 2013 15:49
Na tom bych si pošmákla, ten hřib je dobrý.
27. 1. 2013 15:34
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 54 minutami
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 5 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Přidáno před 5 hodinami
Nepečené řezy “Nanaimo”
Přidáno před 6 hodinami
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 6 hodinami
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 8 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Nadýchaný perník
Haninaa uvařil před 1 hodinou
Houbovo-pórkové vepřové maso
Elivet uvařil před 1 hodinou
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Moanka uvařila před 1 hodinou
Čokoládové muffiny bez mléka
Wanilor uvařila před 3 hodinami
Brownies I.
MarenkaKonvalinkova uvařila před 4 hodinami
Mleté maso s těstovinami z jedné pánve
Moanka uvařila před 6 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
Pavla91 uvařil před 7 hodinami
Rychlá smetanová pepřová omáčka
Panova uvařila před 7 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: domácí sekaná z králíka recept na sekanou z kralika starý králík králičí sekaná starý králík sekaná sekana zkralika mlety kralik mleté maso z králíka sekanou z králíka sekanazkralika sekaná s králikem recept na nej sekanou z kralika kraliči sekaná recept nejlepší sekaná z králíka co ze stareho kralika recept na stareho kralika maso ze starého králíka sekaná králíčí recept na sekanou s kralika sekaná z kálíka
Suroviny: maso mleté, maso vepřové mleté, houska, mléko, vejce, cibule, cibulka, česnek, sůl, pepř, podravka, zelí čínské, brambory, máslo, sůl, kmín celý
Zabalená sekaná z králíka
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZXmw
14 názorů