Těsto na pletýnky z pekárny
Suroviny
Porce: 13ks
Nutriční hodnoty
Energie | 12 874 kJ / 3 077 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 83,36 g |
Tuky | 127,87 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 533 mg |
Sodík | 3,50 g |
Sůl | 8,67 g |
Sacharidy | 390,65 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
28. 1. 2013 20:34
To těsto půjde určitě vymichat i v robotu, tu práci si s tím teda dám, kdyby mě to mělo stát poslední zbytky sil +1
28. 1. 2013 16:09
28. 1. 2013 15:34
Bibinka:Mám tu svůj sešit s receptama a tak je předělávám na pekárnu protože když jsem to dělala ručně tak byl jinej poměr ...Jo začíná mě to pomalu jít hodila jsem k sobě fotku co jsem zatim v pekárně dělala jsou krásně nadýchané i chlap je pochválil a jsou lepší jak koupené ...Děkuji za bod
28. 1. 2013 15:26
Zdeni, tak už ti to s DP jde velice dobře a brzy si budeš vymýšlet sama. A řekni, ty jsou daleko lepší, než kupované Já je dělala včera, ale z jiného těsta a ještě mandlové rohlíky. Dávám ti 1.bod za vyvedenou práci v nové DP
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Smažená kuřecí prsa plněná šunkou a nivou
Přidáno před 2 hodinami
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 9 hodinami
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 18 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 19 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 21 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno 28. 3. 2024 16:08
Právě bylo uvařeno:
Pikantní směs na topinky
JirkaPotok uvařil před 23 minutami
Zeleninový boršč se zakysanou smetanou
JirkaPotok uvařila před 23 minutami
Polévka z uzeného jazyka
Petaja uvařila před 36 minutami
Znojemská pečeně podle Kluků v akci
Petaja uvařila před 37 minutami
Mléčné francouzské houstičky
Wanilor uvařila před 39 minutami
Vepřové na houbách
Peggy72 uvařila před 46 minutami
Nádivka velikonoční
Palecek uvařila před 53 minutami
Jidáše, jidášky…
Eva_H uvařila před 1 hodinou
Asijská kachní prsa
PepaD uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Velký rozinkový manuál: Cukrář Josef Maršálek radí, kolik jich přidat do mazance a kdy přesně vmíchat rozinky do těsta
Osvědčené tipy, jak ušetřit čas při vaření luštěnin: Zjednodušme si přípravu těchto zdravých potravin a konzumujme je častěji
Patricijský velikonoční knedlík podle knedlíkového mistra Petra Kosinera je plný bylinek, zajímavou chuť mu dodávají játra
Další recepty
Tématické fráze: pleteni pletynek pleteni pletynky pletýnky z domácí pekárny pletýnky z kynutého těsta pletení z těsta těsto na pletinky kynute testo na pletynky pletení pletýnek z těsta kynuté slané koláčky pletynky spekarny pletinky pletinky z domaci pekarny těsto na platynky domaci pletynky z pekarny recept na domácí pletýnky z domaci pekarny domácí pekárna pletýnky peceme pletinky pletynka pletení dobre těsto na pletynky pletinky z pekarny
Suroviny: mouka hladká, olej, sůl, cukr krystal, vejce, kvasnice, mléko, mouka, sůl hrubá, kmín celý, vejce
Těsto na pletýnky z pekárny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jJLP
4 názory