Šťavnatá krkovička ve vinné marinádě
Suroviny
Porce: 4 osoby
Nutriční hodnoty
Energie | 5 195 kJ / 1 242 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 2,14 g |
Tuky | 88,41 g |
Vláknina | 2,96 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6,42 g |
Sůl | 16,00 g |
Sacharidy | 45,65 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
http://recepty-online3.webnode.cz/recepty/
Takto marinované maso můžeme dát i na gril, je vynikající !
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
30. 1. 2013 14:14
30. 1. 2013 14:00
Proboha ženský, přece nevaříte první den, aby jste nedokázali odhadnout množství soli k poměru s množstvím masa a tekutin. A navíc, když se maso marinuje.
Nějak nechápu tu dnešní diskuzi o soli. Pokud se vám to zdá moc, tak dejte jednu lžičku a potom dosolte. Ale předem vás ujišťuji, že tu druhou lžičku tam stejně dáte.
30. 1. 2013 13:42
30. 1. 2013 13:30
30. 1. 2013 13:13
30. 1. 2013 12:59
30. 1. 2013 12:52
30. 1. 2013 12:33
asi neumí vařit, že by a paní autorka receptu umí,
30. 1. 2013 12:25
30. 1. 2013 12:23
Komu se zdají dvě malé zarovnané čajové lžičky na toto množství moc, tak samozřejmě předpokládám, že má svobodnou vůli, dá soli méně a v poslední fázi případně dosolí. Tím je téma sůl pro mě uzavřené.
Tak a teď předpokládám, že se ještě karlička vrátí a všem nám to ,,natře'', resp. mě.
30. 1. 2013 12:17
30. 1. 2013 12:10
30. 1. 2013 11:57
30. 1. 2013 11:41
A debata o solení mi príde absurdná... každý solí predsa podľa seba, nie? Potrebuje pokusy?
30. 1. 2013 10:45
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Bagety s grahamovou moukou
Přidáno před 3 hodinami
Vepřové kousky v zakysaném těstíčku
Přidáno před 15 hodinami
Pomazánka s Feta sýrem a bylinkami
Přidáno před 18 hodinami
Svítek do polévky s medvědím česnekem a parmezánem
Přidáno před 20 hodinami
Květákové kari s malými, drobnými fazolemi v tomatě
Přidáno 18. 3. 2024 07:45
Sladký kuskus s jablky a vlašskými ořechy
Přidáno 18. 3. 2024 07:29
Právě bylo uvařeno:
Pohanková polévka s houbami a klobásou
Iveta. uvařila před 7 minutami
Zelný salát do zásoby
Fitulka uvařila před 11 minutami
Veselé jednohubky
Fitulka uvařil před 12 minutami
Sebevrahova kuřecí játra
Fitulka uvařila před 13 minutami
Bramborové růžičky
Fitulka uvařila před 14 minutami
Koláče z majonézy
janatka uvařila před 26 minutami
Drožďová pomazánka podle Matyska
janatka uvařila před 27 minutami
Rýžový nákyp s broskvemi
Zombijec uvařil před 51 minutami
Babiččiny "startovací" žemličky (jinak housky)
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Domácí chléb bez hnětení
Fitulka uvařil před 1 hodinou
Přečtěte si Zobrazit více
Jedna z oblíbených příloh jsou šťouchané brambory. Poradíme, jak na ně a čím je ochutit
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Velikonoční jidáše a vrkoč podle Petry Burianové: Voní medem a krásně ozdobí stůl, říká první vítězka Peče celá země
Další recepty
Tématické fráze: vinná marináda šťavnatá krkovička vinná marináda na maso olejová marináda marináda s vínem na vepřové maso marináda na krkovici šťavnatá krkovice šťavnatá marinovaná krkovice marináda na maso s vínem jak na marinované krkovici aby byla stavnata stavnata krkovicka recept vinna marináda na krkovičku na gril krkovice naložená v marinádě až 3 dny recept na vinnou marinadu štavnatá krkovička na grilu krkovička bobkový víno vinné marinády na maso marináda na maso bobkový list víno recepty na štavnatou krkovičku štavnatá krkovice recepty
Suroviny: krkovice vepřová, víno bílé, olej, česnek, bobkový list, cukr, tymián, pepř, sůl
Šťavnatá krkovička ve vinné marinádě
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/mX8r
32 názorů