Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pečené kančí maso

Zvěřina se pomalu stává vzácností v našem jídelníčku. Je to proto, že není moc dostupná a tak si odvykáme i její specifické chuti. Přitom je to maso velice zdravé, šťavnaté, výrazné chuti, obsahuje více tuku a je výživnější..

Hodnocení receptu je 4,0 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 105 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 90 min

105 min (15 min příprava + 90 min tepelná úprava)

29. 1. 2013 21:40

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie7 180 kJ / 1 716 kcal
Bílkoviny199,20 g
Tuky89,59 g
Vláknina15,54 g
Cholesterol 400 mg
Sodík 531 mg
Sůl1,30 g
Sacharidy25,20 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

dalif

14. 6. 2020 14:30

vyborne !!!

bačus

20. 11. 2013 01:45

Něco jsem přidal a je to vynikající :)

Colombo65 Colombo65

7. 4. 2013 13:47

:yes::yes::yes:

Bahula Bahula

7. 4. 2013 13:38

Do výpeku jsem přidala kousek másla, které omáčku zjemnilo a zahustilo. Přidávám foto :yes::-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kančí pečeně kančí maso recepty kančí maso recepty z kančího masa pečeny kanec kančí plecko pečené recepty kančí maso pečené kančí kančí pečeně recept pečený kanec recept recepty na kančí maso pečené kančí maso se zelím pečený kanec recepty recept na kanci maso kančí pečeně recepty kančí maso recept pecena kanci plec recept kančí pečeně kančí pečeně se zelím recepty kančí pečené

Suroviny: plec kančí, cibule, česnek, olej olivový, sádlo, sůl, pepř mletý, tymián

TopRecepty.cz

Pečené kančí maso

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/xjLq