Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tmavá omáčka s rozinkami a sušenými švestkami, uzenou krkovičkou a vídenským knedlíkem

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

29. 1. 2013 21:55

Suroviny

Porce: 4-6

Nutriční hodnoty

Energie334 kJ / 80 kcal
Bílkoviny2,31 g
Tuky1,22 g
Vláknina0,60 g
Cholesterol 3 mg
Sodík 3 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy14,61 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

fb.lib fb.lib

29. 1. 2013 22:36

Zbytečně dlouhý název "Slivovačka":yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: slivovačka jak udělat tmavou omáčku tmavá omáčka k masu jak ztmavit omáčku slivovačka omáčka omáčka s rozinkami recepty na pizzu vydea omáčka slivovačka veprová krkovička se sušenými švestkami recept na tmavou omáčku jak uvarit tmavou omacku tmavá švestková omáčka tmavá omáčka perniková rtmavá omáčka tmavého omacky recepty vídenský povidlový knedlík-recepty tmavou omacku slivovačka s uzeným masem tmavá omáčka ke špenátu slivovacka omáčka prsa recepty

Suroviny: povidla švestková, máslo, slivovice, mouka hladká, sůl, voda, cukr, rozinky, švestky sušené, skořice mletá, koření do perníku, krkovice uzená, knedlík vídeňský

TopRecepty.cz

Tmavá omáčka s rozinkami a sušenými švestkami, uzenou krkovičkou a vídenským knedlíkem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/yk2P