Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pivní houstičky

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 75 min Doba přípravy: 75 min

75 min (75 min příprava)

2. 2. 2013 07:45

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie13 877 kJ / 3 317 kcal
Bílkoviny98,60 g
Tuky56,84 g
Vláknina30,72 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 29 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy587,36 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

miloslava

8. 2. 2013 13:23

hany:jedna sklenička 250 ml

miloslava

8. 2. 2013 13:22

neprihlaseny:obsah sklenička o obsahu 250 ml

cathleen cathleen (moderátorka)

5. 2. 2013 15:50

Houstičky vypadají opravdu moc hezky:-K
Jen bych na tohle množství dala maximálně 30 g droždí (a ne 80 g) - těsto, zadělané a kynuté v pekárně potřebuje mnohem méně droždí než jiná těsta...z hromady droždí vás pak může pálit i žáha a taky to nadýmá.
A tekutinu (pivo) by bylo dobré odměřit a do receptu dopsat - ten, kdo někdy do pekárny za provozu dolíval tekutinu na zředění, ví o čem mluvím - rozstřikující se tekutina bude nejen v prostoru pekárny, ale větší množství bude vystřikovat až ven.

neprihlaseny

3. 2. 2013 18:05

Housticky jsou krasne, ale jaky obsah sklenicky mate na mysli? Jako celou lahev?kazda sklenicka je totiz objemove jina.Diky:-8

miloslava

3. 2. 2013 10:59

jsou opravdu skvělé a rodinka to ocení,u nás zmizí ještě teplé:-)

miloslava

3. 2. 2013 10:58

pekař kutil:tak přidej více soli,ale trochu cukru musí být,houstičky posyp před upečením hrubou solí

miloslava

3. 2. 2013 10:56

hany:jedna sklenka piva,pak se přidává dle tuhosti těsta:-)

Dasty

2. 2. 2013 17:14

pekař kutil: Jo, jo je to tak domácí chlebíky to je supééér, ale ty houstičky, rohlky a bagetky té chuti nemůžu docílit.

hany

2. 2. 2013 13:40

Zajímavý recept. Jaký obsah je těch skleniček piva?:-//

JanaDorazinova JanaDorazinova

2. 2. 2013 11:06

Jsou skvělé, dělala jsem je:-p

mysulka mysulka

2. 2. 2013 10:17

:-p:yes: vypadají krásně:-K

pekař kutil

2. 2. 2013 10:04

Dasty:I já mám takovou zkušenost,že rohlíky které doma peču z mouky hladké T650 jsou spíš jako buchty a při tom tam cukr nedávám,jen mouku,kousek sádla,sůl a mléko.Možná zkusím vodu a chlebovou mouku.Tak nevím:-((

Dasty

2. 2. 2013 08:27

Vypadají moc pěkně a hlavně rychle a jednoduše, zda i ta chuť bude rohlíková? To mě se nikdy nepodaří docílit chutě housky, vždy se to spíš jeví jako buchta, tak snad s tím pivečkem se to zadaří, právě jsem dopekla chlebík bez hnětení a zítra ráno na snídani upeču ty tvoje houstičky,:-p samozřejmě posílám bodík.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: pivní housky domácí housky jako od pekaře pivní buchta pivní housky recept recept na pivní housky domácí pivní housky pivni houska pivní domácí housky pivní housky v domácí pekárně recept housky pivní recept na housky od pekare těsto zadělané pivem pivni housky nebo rohliky domácí housky posyp domácí pivní houska chleba mě nadýmá rohlík ne bagetky zadělané pivem recept na rohlíky zadělané pivem pivní rohlky recept na rohliky a housky

Suroviny: mouka hladká, mouka polohrubá, droždí, cukr, olej, pivo světlé, sůl, mák, kmín celý, sůl hrubá, semínka sezamová

TopRecepty.cz

Pivní houstičky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/XVPm