Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rychlé a jednoduché koblihy

Čerstvě usmažené koblížky provoní celý byt a vylákají z postele i největší spáče. S přípravou těsta vám může pomoci domácí pekárna a potom už stačí jen naplnit marmeládou a usmažit. Připravte si nadýchané bochánky podle osvědčeného receptu.

Hodnocení receptu je 4,7 (21×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 130 min Doba přípravy: 120 min Doba tepelné úpravy: 10 min

130 min (120 min příprava + 10 min tepelná úprava)

3. 2. 2013 10:46

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie12 081 kJ / 2 888 kcal
Bílkoviny76,02 g
Tuky83,60 g
Vláknina17,40 g
Cholesterol 863 mg
Sodík 547 mg
Sůl1,34 g
Sacharidy428,23 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Tyhle koblížky dělám přes 20 let. Vykrajovátko jsem kdysi objednala. Je to jednoduchá příprava. Koblížky se nemusí na okrajích přitlačovat prstem.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

SilviaD SilviaD

29. 10. 2021 11:51

pohoda.b@post.cz: Kľudne si tento recept urobte. Použite uvedené suroviny a kysnuté cesto si zarobte, tak ako ste zvyknutá. Na vyprážanie sa u vás doma nejaký hrniec určite nájte. :-)

pohoda.b@post.cz

29. 10. 2021 10:59

Nemám ani friťák(kvůli smradu jsem ho vyhodila) ani dom.pekárnu vše si dělám růčo takže pro mě nic.;-(

monous

2. 12. 2018 15:45

Děkuij za krásný recept a fotky. Hned jsem si koupila tvořítko, o kterém jsem nevěděla že existuje???? koblihy luxusní a přitom jednoduché a rychlé. Dělala jsem půl hladké bílé mouky a půl celozrnné mouky.???????? recept si ukládám.:yes:

Clementina Clementina

13. 11. 2018 19:42

Vyborne, nemaji chybu.

Ondra

10. 7. 2014 12:13

A na jak dlouho to mam nechat kynout?:-?:-?:-?:-?:-?:-?:-?:-?:-?:-?:-)

jiri petrasek

11. 5. 2014 17:44

www.pitryskovi@seznam.czKoblížky jsem dělala, jsou rychlé a velmi dobré.

Marek77

29. 4. 2014 10:35

Perfektní recept
levné a chutné a po usmažení vzhled lepší než od leckterého pekaře!!!:yes:

Reolippy

15. 1. 2014 15:03

:yes::-))eliza59:

eliza59

17. 11. 2013 19:43

Pajaja:ale píše - ve fritovacím hrnci. Stačí si vzít brýle.

danielle72 danielle72

11. 5. 2013 19:14

Lenička: To by byly pořádné koule:-)):yes:

Lenička

11. 5. 2013 19:11

4 porce to znamená 4 koblihy ??

Míla

15. 3. 2013 15:02

Koblížky jsem vždy dělala z receptu po babičce,vše ručně div mi ruce neupadly,je fakt že byly výborné.Teď jsem zkusila ty vaše z pekárny ,fakt je,že jsou taky výborné a ruce mi neupadly. díky:-K

babka1940@seznam.cz

25. 2. 2013 13:35

Právě na nich pracuje, čekám
vzácnou návštěvu, ale 30 let jsem je nedělala :-o)

rihana

12. 2. 2013 11:25

miloslava: díky, budou na neděli

miloslava

8. 2. 2013 13:19

rihana:z polohrubé mouky jsou nadýchaněší

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: rychle domaci koblihy rychlé koblihy bez kynutí koblihy bez kynutí výborné domácí koblihy domácí koblihy recept kynuté domácí koblihy rychlé recept na výborné koblihy rychlé a jednoduché recepty výborné koblihy koblihy z domácí pekárny jednoduche domaci koblihy jednoduche koblizky koblihy z polohrubé mouky koblihy s nutelou vykrajovátko na koblihy domácí koblihy z polohrube mouky koblihy recept rychlé výborné koblihy rychle a vyborne koblihy recept na koblihy

Suroviny: mléko, droždí, cukr, sůl, olej, mouka polohrubá, žloutek, rum, marmeláda, olej

TopRecepty.cz

Rychlé a jednoduché koblihy

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/VZr1