Francouzský medový krémeš
Suroviny pro 35
35
Nutriční hodnoty
Energie | 23 833 kJ / 5 696 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 107,25 g |
Tuky | 293,69 g |
Vláknina | 9,99 g |
Cholesterol | 1,83 g |
Sodík | 3,49 g |
Sůl | 1,80 g |
Sacharidy | 640,61 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Ja som miesto práškovej šľahačky dávala rastlinnú šľahačku, ostáva dlhšie tuhá a chutí lepšie.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 1 hodinou
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 11 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 12 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 14 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 17 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Krtkův dort na plechu
ibidasova@centrum.cz uvařila před 29 minutami
Medové máslo
marekbertha uvařil před 51 minutami
Gnocchi s medvědím česnekem, žampiony a smetanou
KatkaCechova uvařil před 1 hodinou
Pravý vepřový guláš
predseda123 uvařil před 1 hodinou
Špekáčky na černém pivu II
MadamChic uvařil před 1 hodinou
Jogurtový beránek podle Josefa Maršálka
Jajaj uvařil před 1 hodinou
Šlehačkový beránek
RADULKA13 uvařila před 1 hodinou
Jednoduchý bramborový guláš s fazolemi
Golian uvařila před 7 hodinami
Kuřecí čtvrtky pečené na bramborách
Kamil@ uvařila před 11 hodinami
Minutková marinovaná krkovice s máslovou zeleninou
slavka744 uvařila před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Barvení velikonočních vajíček může být zábava i umění: Použití slupek z česneku, červeného zelí a silonek dokáže zázraky
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Další recepty
Tématické fráze: medový krémeš kremeš francouzsky kremes krémeš recept medovy kremeš recept francouzky kremes kreméš na plech francousky kremes kremež francuzky krémeš francouzské kremeše krémeš medový franocouzský medový krémeš medove kremeše franocouzský medový krémeš úžasný krémeš francuzsky kremes francouzské krémeš recept na kremeš francouzský krémež
Suroviny: mouka hladká, cukr moučkový, rum, vejce, žloutek, soda jedlá, tuk hera, med, mléko, zlatý klas, mouka polohrubá, žloutek, máslo, cukr moučkový, šlehačka v prášku, mléko
Francouzský medový krémeš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/13x0
31 názorů