Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Šmakoun à la Cordon bleu

Hodnocení receptu je 4,8 (11×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba tepelné úpravy: 30 min

30 min (30 min tepelná úprava)

17. 1. 2013 15:19

Suroviny pro 2

2

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Čistě vegetariánský pokrm :)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Iljusa Iljusa

18. 1. 2013 19:04

Velká pochvala jak za recept, tak za foto :yes:

1974andrea 1974andrea

18. 1. 2013 00:07

BILKOVAI:Ne Ivet, opravdu nemá šmakoun vlákno jako maso, jsou to slisované bílky, paní Bílková;-)

BILKOVAI BILKOVAI

17. 1. 2013 19:56

To je paráda:yes: Nenapadlo by mi plnit šmakoun:-O Super nápad:-O:yes: Šmakouna jsem dělala kdysi hodně dávno a mám pocit, že to nemělo vlákna, jako na fotce, ale je fakt, že už si to moc nepamatuju;-)

Maczeta Maczeta

17. 1. 2013 19:44

hosta: Díky za podporu :-K

hosta hosta

17. 1. 2013 19:33

mariana.:taky potvrzuji, mám v rodině vege a šmakoun je moc dobrá bílkovina - již na tom baleném plátku jsou vidět i ostré hrany a pravidelnost, jakou z masa nedocílíte. A fotky úžasné, je vidět, že fotil odborník:yes:
Nenech se Markéto odradit, tady panuje oprávněně trochu nedůvěřivé období

mariana.

17. 1. 2013 19:02

Perfektní.Když tak pročítám komentáře,tak musím potvrdit,že to šmakoun je.Mám ho na stole téměř každý den.:yes:

Iness Iness

17. 1. 2013 18:59

Maczeta:Když to říkáš....já jen, že jsem šmakouna používala svého času docela často a vím, že má jemnější strukturu. Ale, když tvrdíš, že je tvoje...tak je jistě tvoje.

rebeka rebeka

17. 1. 2013 18:52

super foto:yes::yes::yes:

Maczeta Maczeta

17. 1. 2013 18:50

Iness: :-O nerozumím tomu, proč bych měla zaměňovat kuřecí maso se šmakounem?? Z jakého důvodu bych to asi dělala?? Fotí to můj přítel zde odkaz na jeho fotky pro nedůvěřivce.. http://www.facebook.com/media/set/?set=a.507259239...:-p

Giorgio

17. 1. 2013 18:36

Fajn, můžete můj komentář vymazat.

aisha

17. 1. 2013 17:56

Skvele foto..:yes::yes:..smakouna jsem jeste neochutnala, ale vypada chutne..:-K:-K

Iness Iness

17. 1. 2013 17:55

1974andrea:Já musím chtě nechtě souhlasit s Andreou. Na fotce také vidím maso (kuřecí) a ne šmakouna. A máš docela rozdíl mezi touhle fotkou a fotkou v prvním receptu. Je ta fotka jistě tvoje a je na ní určitě šmakoun?

Maczeta Maczeta

17. 1. 2013 17:28

Giorgio: Rozhodně to uznávám :-):) Je to nějaké divné jelikož já recept nazvala Šmakoun ala Cordon bleu a když jsem se podívala na něj později měla sem to přepsané na Šmakoun à la Gordon bleu.. nevím jak je to možné :-//

Giorgio

17. 1. 2013 16:57

Domníval jsem se, že jenom v slovenských restauracích nesprávně nazývají jídlo jako Gordon bleu. Ve skutečnosti a tedy správně je to Cordon bleu (modrá stuha), což je název nejuznávanější francouzské hotelové školy v Paříži, kde kdysi recept vznikl a podle školy ho tak nazvali. Škola má své pobočky po celém světě a taky v Praze.
Na Slovensku najdete toto jídlo v mnoha restauracích, všude s nesprávnym názvem, podobně ako tenhle recept tady. Doufám, že to uznáte a když ne, tak si přečtěte třebas tohle:
www.cordonbleu.edu/

www.pragueculinaryacademy.com/academy.html

aaadobromila

17. 1. 2013 16:34

Máš to parádní!! Šmakouna znám a tohle je šmakoun. A navíc nápaditě připravený i vyfocený! Tak jako v akci:-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: co je to šmakoun gordon bleu top recepty gordon bleu recept jak se vypada kuřeci gordon šmakoun foto domácí šmakoun jak vynikl cordon bleu šmakoun recepty cordonbleu šmakoun akce kuřecí cordon v sezamove strouhance brambory giorgio dušený šmakoun recepty šmakoun recepty ze šmakouna dna a šmakoun co je to gordon bleu gordon blue prirodní smakoun ala cordon bleu v bramborach

Suroviny: šmakoun, salám sojový, sýr, vejce, mouka hladká, strouhanka, mléko, semínka sezamová, koření grilovací

TopRecepty.cz

Šmakoun à la Cordon bleu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ZXO2