Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Náplň do laskonek

Ne každý je natolik zdatný, aby vykouzlil domácí laskonky. Nicméně v obchodě bývají k dispozici hotové skořápky, které už jen stačí naplnit krémem. Pokud vám nechutná klasický máslový, vyzkoušejte naši odlehčenou verzi s bílkovým sněhem.

Hodnocení receptu je 4,7 (11×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 15 min

30 min (15 min příprava + 15 min tepelná úprava)

25. 11. 2008 10:58

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Nutriční hodnoty

Energie5 147 kJ / 1 230 kcal
Bílkoviny12,23 g
Tuky94,14 g
Vláknina0,85 g
Cholesterol 468 mg
Sodík 147 mg
Sůl0,30 g
Sacharidy83,09 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Violina

22. 12. 2011 15:09

zizala: Moc děkuji :-)

Svetlana Svetlana

22. 12. 2011 14:12

Žížalko ;-), opravdu jsem ráda...mohlo se stát, že se sem dostanu třeba za tři dny a Violině by už moje informace byly na nic :-)...děkuju..

zizala zizala (moderátorka)

22. 12. 2011 14:07

Svetlana: Doufám, že nevadí :-8 Nenapadlo mě počkat, až odpovíš sama :-8:-K

Svetlana Svetlana

22. 12. 2011 14:00

Žížalko děkuju :-)

zizala zizala (moderátorka)

22. 12. 2011 12:58

Violina: Bílky s oběma cukry šleháš v misce, která je postavená na hrnku s horkou vodou tak, aby se dno misky nedotýkalo vodní hladiny:-) Stačí to takhle?

Violina

22. 12. 2011 12:26

Podle komentářů bude asi moc dobrý tak bych ho ráda vyzkoušela ale nevím si rady s tím že "bílky,cukr a vanilkový cukr ušleháme ve vodní lázni" , to mám dát ten bílek do vody a šlehat to ve vodě ? Já se omlouvám ale nejsem žádná zkušená kuchařka :( Děkuji za radu!

hfea

21. 12. 2011 18:40

jsou fakt dobrý:-K:yes::-8;-)

Hana

21. 12. 2011 13:57

Svetlana:Krém je to suprovej,nemá chybu,Vlastně má :-)hned byly laskonky pryč,tak chutnal.:-)mňam

Svetlana Svetlana

14. 12. 2011 21:23

Aneto no, co na to říct? Nevím, opravdu...já cukrářka nejsem v žádném případě, ale tento krém nám moc chutná a připadá nám stejný jako u těch kupovaných...fakt nevím...budu ráda, když nám nevědoucím poradíš :-)

rebeka rebeka

14. 12. 2011 18:55

Aneta : néé:-O:-?:-? a jak:-?:-?:-? poraď nám, nevědomým, cukrářko;-):-)

Aneta

14. 12. 2011 18:43

Takhle se Laskonky nedělají je to blbě.. jsem cukrářka

Svetlana Svetlana

10. 5. 2011 22:22

Zdeni, děkuju za tip, určitě ráda vyzkouším...:-)

Zdenka Herrmanová

10. 5. 2011 19:43

Vůbec se nebojte žloutků . uvařte celá vejce na tvrdo a po vychladnutí žloutek nastrouhejte na jemno . Nebo uvařte do krému 3 celá vejce a 200 gramů práškového cukru ve vodní lázni do hustoty pudinku asi 20 min. , nechte zchladnout a vmíchejte 1 máslo , 1 hera , vajíčkovou směs vychladlou . kdo bude mít málo sladké múže si ještě přidat cukr , ale já už ho nepřidávám. přeji hodně úspěchů při pečení a všem dobrou chuť .

Svetlana Svetlana

16. 12. 2010 09:14

da. už jsem odpovídala ohledně žloutku Sindy...podstatou tohoto krému je smíchat uvařený sníh s máslovým krémem...myslím, když máš strach ze žloutku, že nic nepokazíš, když sníh smícháš s máslovým krémem, který děláváš běžně a na který jsi zvyklá...ale za vyzkoušení opravdu stojí :-)

da.

15. 12. 2010 22:04

taky mi moc nesedí tam dávat syrový žloutek...nezkusil jste někdo
dát do krému uvařený žloutek...někde jsem četla krém s uvařeným žloutkem.Jakože se uvaří vajíčko na tvrdo a žloutek se použije do krému. Mohlo by to fungovat.kollmann.darja@gmail.com

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: krem do laskonek laskonky recept krém na laskonky oříškový krém do laskonek laskonky krém laskonky s krémem laskonky náplň recept na krem do laskonek krém do laskonky recept klasicky krem do laskonek krém do laskonek recept krém na laskonky recept laskonky ořechové orechove laskonky náplň na laskonky máslový krém do laskonek krém na laskonky s oříšky krém laskonky laskonky ořechove recept nejlepší krém do laskonek

Suroviny: máslo, cukr moučkový, žloutek, oříšky, bílek, cukr moučkový, cukr vanilkový

TopRecepty.cz

Náplň do laskonek

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pYPy