Kotlety plněné paštikou na řapíkatém celeru
Suroviny
Porce: 3 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 3 926 kJ / 938 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 33,88 g |
Tuky | 36,27 g |
Vláknina | 94,80 g |
Cholesterol | 27 mg |
Sodík | 1,85 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 72,90 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
18. 2. 2013 12:22
Paštika se prodává výlučně jen v skleněných uzavíratelných pohárech (80 g), takže si moc neumím představit to rozbité sklo a pak co?... To, co se prodává v konzervách, má otvírací patent a ten spodek by se musel otevřít jedině nějakým nožem.
"Lunchmeat" - co je to, nebo co to bylo?
srettka:
Ještě nikdy jsem sádlo v paštike neviděla. Zřejmě to závisí od toho, jestli je masová (vepřová) nebo ne (a od výrobce...).
brontik:
Děkuji moc za upozornění...!
magdalenka:
Súhlasím s Vami, ibaže k niektorým veciam (úkonom) treba mať alebo získať určitý vzťah, vidieť to predtým niekoho robiť, mať na to čas atď. Zatiaľ som osobne nepoznala osobu, ktorá by doma okrem varenia aj zavárala, piekla atď. (nechápem, načo by to niekto robil, keď je v obchodoch všetko - a ak chcete niečo "domáce", tak na to sú tie obchody, kde sa venujú len tomu a tak výsledok je lepší než urobené doma). Tým, že žijeme v rozličných častias planéty, ako vidím, mnohým sa to zdá nepochopiteľné. Nemám na mysli Vás.
Takže sme na tom 1:1.
Čtu recepty jídel, které se vaří nebo se vařili na území Československa, protože jsou pro mne větinou něco nové. Některé jsem skusila i když nemůžu souhlasit se zahušťováním jídel, protože tady by to nikto nejedl (ani já). Jenomže to je již něco, co by opět vyvolalo spoustu zbytečných komentářů.
16. 2. 2013 13:48
16. 2. 2013 13:26
16. 2. 2013 11:39
16. 2. 2013 11:17
16. 2. 2013 11:01
Ale i z pastiky koupene lze krajet. Jen je nutne si priplatit a nekoupit nejlevnejsi variantu. Ta je totiz leda tak plna sadla, ktera skoro z pixly sama vytece
16. 2. 2013 10:53
16. 2. 2013 10:50
16. 2. 2013 10:47
16. 2. 2013 10:46
Např., já miluju s brusinkami. Už si jí dělám doma, poměr brusinek se snížil tak, že bych potřebovala lupu..... Z konzervy plátek lze taky udělat, ovšem není nad domácí. Tam právě plátky udělat jdou....Vysvětlení jste rovněž velmi slušně dostala.....
16. 2. 2013 10:41
Špagetka:
Děkuji všem moc za "milé" vysvětlení.
1. Kto ve 21. století dělá něco takovýho doma?
2. Když otevřete konzervu s paštikou, tak by mně velice zajímalo, jak nakrájíte z tý konzervy plátky.
3. Není to provokace a nespadla jsem z palmy i když žiju ve státě, kde je palma asi jak u Vás smrk. A co je to sekáná, to taky nevím, tady se nic takovýho neprodává.
4. Takže když se někdo něco slušně ptá, je vhodné odpovědět slušně, nebo raději mlčet...
14. 2. 2013 21:02
14. 2. 2013 19:38
14. 2. 2013 18:01
http://www.toprecepty.cz/recept/18363-domaci-jatro...
a plátek paštiky je prostě ukrojený plátek paštiky, jako krájíte třeba plátek sekané
14. 2. 2013 17:20
A copak je to: domácí paštika?
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 3 hodinami
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 12 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 13 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 15 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 18 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 21 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Uzená krkovice pečená na zelí s bramborami
LuciePa uvařila před 7 minutami
Brokolice zapečená s oříšky a směsí sýrů
martinslovak uvařila před 9 minutami
Domácí noky s kuřecím masem a špenátem na smetaně
Panova uvařila před 9 minutami
Špenátové palačinky
Macek13 uvařila před 12 minutami
Velikonoční beránek
Axaaxa2005 uvařila před 18 minutami
Špenátová polévka se zakysanou smetanou a nivou
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Zeleninová polévka s cizrnou
Mafia uvařila před 1 hodinou
Krtkův dort na plechu
ibidasova@centrum.cz uvařila před 2 hodinami
Medové máslo
marekbertha uvařil před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Kozlíček polníček na zahradě: Již nyní se chystáme na časnou jarní sklizeň
Jak mrazit vejce? Celá vejce rozklepnutá ve formičce, u žloutků přemýšlejte, do čeho je použijete, a uvařená raději snězte
Plněná retro vejce pětkrát jinak: Klasika se sardelovým máslem nebo šunkovou pěnou nezklame, s wasabi dostane pikantní nádech
Další recepty
Tématické fráze: kotlety na celeru řapíkatý celer recepty rapikaty celer kotleta kotleta recepty kotleta na řapíkovém celeru naco je dobrý celer co s domaci pastikou kotlety recept veprove řapíkatý celer naco je dobry celer ? naco rapikaty celer naco se pouziva celer rapikaty jak má otevřeno palma na řepích maso na řapíkatem celeru domácí paštika dělaná v troubě starý dobrý lunchmeat řapíkatý celer na kotletách omáčka kotleta a řapíkatý celer naco je celer vyhledej recept dle surovin
Suroviny: kotleta, celer, cibule, hořčice, mouka hladká, paštika, koření, sůl, pepř, sádlo
Kotlety plněné paštikou na řapíkatém celeru
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/03zN
19 názorů