Rizoto z krkovičky na Tandori masala
Suroviny
Porce: 2 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 6 776 kJ / 1 619 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 30,82 g |
Tuky | 54,82 g |
Vláknina | 44,58 g |
Cholesterol | 27 mg |
Sodík | 732 mg |
Sůl | 1,78 g |
Sacharidy | 229,59 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
18. 2. 2013 19:31
rebeka:
18. 2. 2013 17:33
Jikotka: ale to bylo na Remčulu.. ta tu krkovičku už viděla na pánvi jako řízek
18. 2. 2013 17:16
Hm, proč né, je to šťavnaté a musí to být dobré. (já dělala v sobotu taky polévku z líček a vznikl jemňounký vývar a masíčko a jak chutnalo)
18. 2. 2013 17:14
rebeka:Já jsem taky dobrá hospodyňka a přesto jsem krkovičku dala
18. 2. 2013 16:52
Jana Remkova: dobrá hospodyňka.. krkovičku do rizota nedááá
dobrota to bude
dobrota to bude
18. 2. 2013 16:46
Jana Remkova:To si piš že je to dobrota
18. 2. 2013 16:30
Takové plýtvání!! Hanbáááá Krkovičku na rizoto!! Jiřko, to musí být super rizoto!! Jak by ne, z krčku
18. 2. 2013 15:22
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hovězí žebra s BBQ omáčkou
Přidáno před 10 hodinami
Kulajda podle Radka Davida
Přidáno před 10 hodinami
Červená řepa s fenyklem - salát
Přidáno před 11 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
Přidáno před 12 hodinami
Francouzské řízečky
Přidáno před 18 hodinami
Palačinkové rolky
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Mrkvový dort
Princezna@Lada uvařil před 23 minutami
Kuřecí miniřízečky
Libca1954 uvařila před 8 hodinami
Pohanková kaše se skořicí
gedzitka uvařila před 9 hodinami
Čočková polévka
1Marketa2 uvařil před 9 hodinami
Medvědí máslo
Merylas uvařil před 9 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
MartinaKucharka uvařila před 9 hodinami
Jarní bramborový salát
Kanaj uvařila před 9 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem a špenátem
Ryngle uvařila před 10 hodinami
Jogurtová bublanina (bez mouky)
Kaca_ uvařila před 10 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
VencaUplotny uvařil před 10 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Zdeněk Pohlreich radí, jak zvýšit kvalitu školního stravování: Nechte děti jíst, co chtějí, organismus si z toho něco vybere
Sezóna chřestu: Čerstvost poznáme při nákupu podle jeho ohebnosti a tvaru hlaviček, bílý chřest vydrží déle než zelený
Další recepty
Tématické fráze: rizoto z vepřové krkovice veprova krkovice rizoto tandori masala recept recepty tandori masala veprove tandori tandori recept na krkovici ryzeto krkovička pečena rizoto risoto z vepřová krkovice krkovice s rizotem rizoto z vaprove krkovyce ryzoto z krkovici recept rizoto tandoori masala vepřové rizoto z krkovičky rizoto z vepřové krkovičky marinovaní krkovičky ryzeto z krkovičky rizoto z grilovane krkovicky tandori kurkuma rozoto z krkovičky
Suroviny: krkovice vepřová, rýže, cibule, celer, hlíva ústřičná, kukuřice sterilovaná, sádlo, koření tandori masala, kurkuma, olej olivový, sůl
Rizoto z krkovičky na Tandori masala
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BEWQ
8 názorů