Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Kapustové závitky s paprikovým krémem a rajčaty

Hodnocení receptu je 4,9 (20×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

18. 2. 2013 18:22

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 641 kJ / 631 kcal
Bílkoviny48,98 g
Tuky45,17 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 144 mg
Sodík 156 mg
Sůl0,30 g
Sacharidy6,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Závitky jsem hledala, ale podobné jsem našla pouze zelné, proto přidávám jako nový recept.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

maris maris

26. 6. 2023 16:25

ing.zdenek.trojan@seznam.cz: moc děkuji za vyzkoušení a krásnou fotku:-K, Já takový " drsňák" nejsem,:-D, ale o tom vaření je -každý podle své chuti a určitě vám chutnalo;-):-)

Výborný lehký oběd, pro drsňáky je fajn přidat Karolinu reaper do rajčat. My jsme měli jako přílohu batáty. A ještě kedlubnový bešamel. <3

Jackie79

19. 9. 2014 18:51

Nádhera:yes::-p

maris maris

19. 2. 2013 21:34

Ještě jednou děkuju:-):-K

zizala zizala (moderátorka)

19. 2. 2013 14:04

Krásná fotka dobrého jídla:-* Taky bych asi volila spíš ty papriky čerstvé, ale jinak :yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

19. 2. 2013 13:35

Tohle je Maruško už od pohledu nádhera;-):yes:

Jana Pá

19. 2. 2013 13:34

takové jídlo já moc ráda:yes::-D

Porada

19. 2. 2013 13:29

Vše již bylo řečeno, co dodat? Prakticky i všechny podobné závitky jsou u nás oblíbené.:-p;-):yes::yes::yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

19. 2. 2013 13:05

Krásně připravená chutná bašta:-p:yes::-K

majda 2

18. 2. 2013 21:13

:yes:Krásné fotky a dobré jídlo!:yes::-p:-D

maris maris

18. 2. 2013 21:01

Děkuju za hezké komentíky a za bodíky,:-)) když někdo vyzkouší, udělá mi velkou radost;-):-)

maris maris

18. 2. 2013 20:27

Petra Kořistová: děkuju za názor, já bych asi taky preferovala čerstvou papriku, ale neměla jsem ji, proto jsem použila ten paprikový protlak a myslím, že to nebyla špatná volba. Je asi pikantnější než čerstvá paprika a tu celkem nevýraznou kapustu dobře docbutil:-)

Petra Kořistová

18. 2. 2013 20:05

Paprikový pretlak nás príliš nenadchol, kedysi sme ho kúpili ho v obchode s maďarskými potavinárskymi výrobkami (ten istý ako na fotografii). Je to asi preto, že sme zvyknutí na čerstvé papriky a čerstvú zeleninu vôbec po celý rok a tak pretlak (podobne ako rajčinový) čerstvú zeleninu dokonale nenahradí.
Napriek tomu je recept vyskúšateľný (aj keď ja by som nahradila paprikový pretlak čerstvou paprikou, ktorá veľmi dobre kombinuje s cibuľou). Takúto kombináciu používame často tak v surovom stave ako aj do varenia.

mysulka mysulka

18. 2. 2013 19:57

:yes: vypadá to moc chutně :-p ten paprikový krém také neznám, musím se po něm podívat:-K

magdalenka magdalenka

18. 2. 2013 19:40

Máš veľmi pekné nápady...

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: recept na kapustové závitky v rajčatové omáčce kapustove zavitky kapustové závitky v omáčce kapustové závitky z trouby kapusta s rajčaty kapustove zavitky v rajcatove mleté maso v kapustových listech kapustové závitky v rajčatove omačce recept na kapustové závitky kapustové závitky s rajčetem kapusta s rajčasty kapustove listy s rajcaty kapustove zavitky v troube lučina kapustové závitky pečená cuketa s paprikovým krémem recept -plněný kapustový list

Suroviny: listy kapustové, maso mleté, krém paprikový, rajče cherry, cibule, olej olivový, sůl, pepř, nať cibulová, nať petrželová

TopRecepty.cz

Kapustové závitky s paprikovým krémem a rajčaty

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/MBrm