Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Houbové „koložvárske“ zelí

Hodnocení receptu je 4,8 (12×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 60 min

60 min (60 min příprava)

26. 2. 2013 17:36

Suroviny

Porce: 4-6

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie6 360 kJ / 1 520 kcal
Bílkoviny68,70 g
Tuky28,32 g
Vláknina56,80 g
Cholesterol 783 mg
Sodík 4,41 g
Sůl10,79 g
Sacharidy221,60 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

tejaja tejaja

27. 2. 2013 19:20

Zbyněk: cestovinová ryža a tarhoňa nie je to isté ;-) Klasická koložvárska je rozhodne s ryžou, klobásou a mäsom, ale huby do nej určite nepatria. Cesnak do tohto jedla som nedala, myslím, že sa tam nehodí, dominovať má kapusta a huby. Jadnoducho nie do každého jedla patrí všetko. ;-)
Ja mám veľa kapusty a veľa húb, tak skúšam, ako som napísala nižšie :-D:-D Určite to nie je koložvárska, preto je to slovo v úvodzovkách.

Zbyněk

27. 2. 2013 15:26

Ještě bych doplnil, že v tomto případě je určitě lepší sádlo než olej a doplnil bych trochou kmínu a sekaným česnekem.

Zbyněk

27. 2. 2013 15:22

Doporučuji místo rýže použít tarhoňu /maďarská těstovinová rýže - dá se sehnat v supermarketech/. Já dělám mix, tzn. klobása, vepř.maso na kostičky a houby. Kdo se chce inspirovat bigosem, může přidat i sušené švestky. Nic se tím nepokazí..:-))

maiva maiva

26. 2. 2013 22:45

Koložvárské je dobré:yes: tak vyzkouším i hřibové:-p+:yes:

tejaja tejaja

26. 2. 2013 20:44

srettka: :-D:-D nemôžeš moja, už niet :-D:-D
Mám v mrazáku ešte niekoľko balíčkov húb a potrebujem zvýšiť spotrebu kyslej kapusty, aby mi ubudlo zo súdka, tak vymýšľam :-D:-D:-D
Ďakujem za komentíky :-8;-)

maris maris

26. 2. 2013 20:37

srettka::-)) necičky ? necky ?:-D
Terezko, paráda:-p:yes:+

magdalenka magdalenka

26. 2. 2013 20:36

Krásne...nemôže byť nedobré...:yes:

srettka

26. 2. 2013 20:28

Jooj, kolosežralské zelo. . .mnaaam a s hubkami, dobrota velika:-p . . .možu si donesti misticku? Misku? Misu? Lavorek?:-)):yes:

pipre pipre

26. 2. 2013 20:25

Jednoduché, dobré a syté jídlo:yes:+

jarka skrobakova

26. 2. 2013 18:02

:-p:-p mňamka :yes::yes::-K

spagetka spagetka

26. 2. 2013 17:38

Hm, tak ukládám, neb úplně cítím tu chuť, mňam :-p:-p:yes::yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: zelí s houbami houbová čalamáda se zelím madarske zeli s houbami čalamáda ze zelí s houbami recept hřibový pekáč houbová tarhoňa zelí s s houbami recept na houbovy pekác zelí s z houbama houbová čalamáda s kysaným zelím recepty zeli necky na zelí koložvarské zelí babicovi recepty

Suroviny: zelí kysané, houby lesní, rýže, cibule, smetana kysaná, mléko, vejce, paprika sušená sladká, sůl, pepř černý, olej

TopRecepty.cz

Houbové „koložvárske“ zelí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/RBEO