Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bulky nebo rohlíky

Hodnocení receptu je 4,5 (5×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 135 min Doba přípravy: 120 min Doba tepelné úpravy: 15 min

135 min (120 min příprava + 15 min tepelná úprava)

7. 3. 2013 13:13

Suroviny pro 15 kusů

15 kusů

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie8 899 kJ / 2 127 kcal
Bílkoviny57,50 g
Tuky43,00 g
Vláknina15,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 6 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy370,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

piskaa

17. 12. 2014 18:42

diky za napady...nakonci jsem to tak nerozvalela a vysla mi z toho takova mensi bagetka:-* ale musim rict, ze testo je mooooc dobře, fakt chutna vyborne, moc chvalim...:yes::yes::yes:

Zdenka +++ Zdenka +++

17. 12. 2014 18:02

cathleen:jj klidně dej

cathleen cathleen (moderátorka)

17. 12. 2014 17:29

Zdenka +++: Zdeni, dám nový odkaz, jestli můžu ;-)
http://www.pekarnomanie.cz/rohliky-tvarovani/
Mám stránky nové (se starými a už i novými recepty), ty staré stranky chci brzo zavřít.

Zdenka +++ Zdenka +++

17. 12. 2014 14:07

piskaa: ROHLIKY TAKHLE http://www.primapekarna.estranky.cz/fotoalbum/f-o-...
a na bulky používám kolečko co se s ním rozpůluje jablíčko na osminky

piskaa

17. 12. 2014 13:54

dobry den, zrovna mam v troube, zeptam se, jak rohliky motate???nebo jak delate ty bulky, aby tam byl ten vzor??:)))) dekuji za info:-K

Zdenka +++ Zdenka +++

13. 3. 2013 14:05

Lucie:10-15 minut:-K at chutnají :-K:-K

Lucie

13. 3. 2013 14:00

Děkuji Alexiss. Jak dlouho těsto necháte kynout po zpracování?

Alexiss Alexiss

12. 3. 2013 17:54

Lucie: Jestli mohu- pekárnu nemám, peču chleba, bagety, dalamánky- zkouším různé recepty odsud, bez pekárny. Sušené droždí rozmíchám s ostatními sypkými přísadami v mouce, čerstvé nechám vzkypět v udaném množství vody s cukrem. Zadělávám ručně nebo šlehačem (spirály). Zatím se vše povedlo. :-p:-)):-))

Zdenka +++ Zdenka +++

12. 3. 2013 17:38

Lucie:omlouvám se ale to bohužel nemám postup bez pekárny.Já dělám vše v pekárně.:-K

Lucie

12. 3. 2013 17:33

Máte postup přípravy těsta bez pekárny? Děkuji. Http://www.toprecepty.cz

Bibinka Bibinka

7. 3. 2013 15:00

Zdeni, dělám pečivo také s vodou, je daleko vzdušnější a chutnější než s mlékem, někdy dávám také olej, někdy sádlo, nebo nějaký margarín(co je doma)a vždycky jsou dobré:yes: Dávám ti 2.bod:yes:

Zdenka +++ Zdenka +++

7. 3. 2013 13:58

Jana Remkova:Jani,děkuji dneska už je dělám potřetí zrovna se mě v pekárně dělá těsto:-K

JanaDorazinova JanaDorazinova

7. 3. 2013 13:51

:yes::yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: rohlikové bulky jak na domácí rohlíky, bulky a pod. selský rohlík recept domácí rohlíky a bulky domácí rohlíky a bulky domácí rohlíky olej selské rohlíky domácí pečivo rohlíky bulky príprava testa na rohliky rohliky z oleje bulky z domácí pekárny rohlíky s olejem a vodou domácí rohlíky s olejem domací selské rohlíky příprava rohlíku bulky mouka voda olej domácí rohlíky,bulky rohliky s olejem a hl.mouky pečivo bez pekárny rohlíky,bulky selský rohlík-recept

Suroviny: mouka hladká, olej, sůl, kvasnice, cukr, voda

TopRecepty.cz

Bulky nebo rohlíky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ykZP