Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vývar z králíka a nutrie se strouhánkem

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 (0×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

9. 3. 2013 14:48

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 837 kJ / 678 kcal
Bílkoviny25,16 g
Tuky9,33 g
Vláknina10,15 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 156 mg
Sůl0,31 g
Sacharidy119,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Nutrií maso je chutí podobné králičímu,ale je jemnější. Bohužel se dá i špatně sehnat. Ale všechno jde, když se chce :)

V polévce mi chybí zelenina,protože jsem ji doma něměla,ale i tak je dobrá. No a potvora se mi zakalila... Snad to nebude vadit. :)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Eva Marie

10. 3. 2013 07:01

Já strouhánka dělám taky. Používám hrubou krupici a nedávám olej jen trochu vegety nebo kuchárku.Běžně se v čechách používá název strouhání do polévky, miluji ho a vyrábím ho tak 3 - 4x do měsíce :yes::-D:yes:

zuzun

9. 3. 2013 22:47

vyvar z hlavy, to je napad! na to jsem nemyslela. Vyvary miluju, prima napad, takze bod

Nikolek Nikolek

9. 3. 2013 16:18

spagetka: Taky jsem nad tím přemýšlela že ji opeču,ale dělalo se mi v troubě maso,tak jsem to nechtěla protahovat :-) jinak příště určitě vyzkouším ;-)

spagetka spagetka

9. 3. 2013 16:10

terka: hlava je ale výborná kvůli vývaru!!!!!!! Dyk to maso nemusíš jíst, ale vývar je ohromně chutný.
Ještě pro Nikolek: zkus hlavu opéci a pak udělat vývar, je silnější a voňavější ;-);-):-p:-p

Nikolek Nikolek

9. 3. 2013 16:06

sunny.sofi::-)) :-K

Nikolek Nikolek

9. 3. 2013 16:05

terka: Spousta lidí hlavy vyhazuje. Ale nic na tom není,ono je to jedno,kost jako kost :-) a maso z líček je výborně jemné :-)

sunny.sofi sunny.sofi

9. 3. 2013 16:04

:yes: strouhánek je krásný název, s dovolením autorky ho budu také používat:-8:-K:-D

terka

9. 3. 2013 16:01

vývary miluju z celého srdce, ale hlavy ... neeeee, to bych asi fakt nepozřela ...

Nikolek Nikolek

9. 3. 2013 15:11

spagetka: Taky tomu říkám drobení,ale kvůli rejpalům že třeba drobení je na buchty jsem dala strouhánek :-D

spagetka spagetka

9. 3. 2013 15:09

Já přemýšlela, co myslíš strouhánkem, už vím :-D:-D:-D, u nás se tomu říká drobení, taky to sušíme. Jinak nnutrie jsem dřív měla od kamaráda, choval je, jsou moc dobré, takže představu mám :-p:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: polévka z nutrie nutrie recepty na zelenině facebook přihlásit se facebook přihlásit se hlava z nutrie maso z nutrie prodej nutrije grilovaná nutrie recepty z masa nutrie polívka z nutrie prodej masa z nutrie recept na nutrii na zelenině nutrie vaření jak upravit nutriji nutrie na zelenině tuhá nutrie řízky z nutrie nutrie polevka pastika z nutrie vaření z nutrie

Suroviny: hlava z nutrie, hlava králičí, ocásek z nutrie, koření nové koření, pepř, cibule, celer, petržel, mrkev, sůl, podravka, voda, mouka hrubá, vejce, sůl, olej

TopRecepty.cz

Vývar z králíka a nutrie se strouhánkem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kMGE