Vynikající kapr
Rybí maso je dietní a velmi zdravé, ale bohužel ho v naší stravě využíváme velmi málo. Nabízíme vám proto jeho pikantní úpravu na pánvi či grilu, která vám zaručeně zachutná.
Suroviny pro 5 porcí
5 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 5 681 kJ / 1 358 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 36,92 g |
Tuky | 3,30 g |
Vláknina | 56,48 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 120 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 274,56 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Je to nejchutnější kapr, který jsem kdy jedla.
V létě úžasný, stejným způsobem, jen na grilu.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
9. 3. 2013 22:24
Petr Z.: To chce jen zkusit čerstvou rybu, ne sbírat leklé u břehu... A kapr z řeky, to je teprve dobrota.
9. 3. 2013 21:23
Kapr nemůže být nikdy vynikající, protože silně zapáchá!
Hezké fotografie.
Hezké fotografie.
9. 3. 2013 18:24
To musí být opravdu moc dobré. Chilli taky používám do marinády na kapra a je to fajn, pikantní.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí prsa plněná hráškem s pečenou dýní a kari omáčkou
Přidáno před 10 hodinami
Hrášková pomazánka s pomazánkovým máslem
Přidáno před 11 hodinami
Bulgur s osmaženou zeleninou a kuřecím masem
Přidáno před 13 hodinami
Fazolky nakyselo s přílohou v multifunkčním hrnci
Přidáno před 14 hodinami
Toastová pizza v troubě
Přidáno před 14 hodinami
Cheesecake od Evy
Přidáno před 16 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Halali - zelenina na "svíčkovou" omáčku
Alaala uvařila před 3 hodinami
Zeleninová polévka s kapáním
Wikusche uvařila před 7 hodinami
Jednoduchý ředkvičkový salát se šunkou a jogurtem
Kava 2 uvařila před 8 hodinami
Brokolicová polévka
Jindriskas uvařil před 13 hodinami
Loštický řízek
paprika1000 uvařila před 13 hodinami
Pravá bulharská pomazánka
Adlla uvařil před 14 hodinami
Polévka z libečku s kroupami
komajda065 uvařila před 14 hodinami
Mandarinkové řezy s kefírem
Fitulka uvařila před 16 hodinami
Bramborové knedlíky
Krize uvařila před 16 hodinami
Hamburská vepřová kýta
MajaFero uvařila 29. 4. 2024 19:49
Přečtěte si Zobrazit více
Naporcovat kapra na podkovy, připravit filety a z nich porce na smažení, stejně jako odstranit kůži - to vše nás naučí názorné video
15 nejchutnějších jablečných moučníků: Nechte se inspirovat výběrem receptů
Jak nařezat špekáčky, aby se dokonale propekly a nespálily? K nejlepším metodám patří ježek nebo chobotnice
Další recepty
Tématické fráze: kapr recept kapr recepty recept na kapra jak naložit kapra recept kapr recepty z kapra recepty na kapra leklý kapr jak upéct kapra priprava kapra jak naložit kapra před smažením top recepty kapr recepty kapr může se jíst leklý kapr jak naložit kapra na gril recepty na přípravu kapra jak udělat kapra nejchutnější způsob jak udělat kapra jak dobře upéct kapra dá se jíst leklý kapr
Suroviny: kapr, citron, česnek, sůl, koření chilli, kmín drcený, paprika sušená sladká, olej, brambory, zelenina
Vynikající kapr
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/q8OG
18 názorů