Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pikantní uzená žebírka s javorovým sirupem

Hodnocení receptu je 4,2 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 270 min Doba přípravy: 270 min

270 min (270 min příprava)

9. 3. 2013 18:40

Suroviny pro 3

3

Nutriční hodnoty

Energie7 744 kJ / 1 851 kcal
Bílkoviny69,05 g
Tuky134,35 g
Vláknina5,00 g
Cholesterol 195 mg
Sodík 463 mg
Sůl0,84 g
Sacharidy88,88 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Tipy a triky stejně jako podrobný fotopostup najdete na:

http://www.foodstyle.cz/products/pikantni-uzena-ze...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

rebeka rebeka

12. 3. 2013 17:37

no mlask:-p:-p:-!:yes::yes:

Dana61

11. 3. 2013 11:48

žebírka vypadají úžasně:yes::-D

K@tka

10. 3. 2013 07:38

Jiří Rokyta: Jiří Rokyta: Jak kde a v jaké kvalitě. Já ho kupovala za necelou stovku a do receptu ho šlo tak za 60,-

Jiří Rokyta

10. 3. 2013 06:30

Víte kolik stojí javorový sirup ?

maris maris

9. 3. 2013 21:16

Lákavá žebírka:-p:yes:
Já bych chtěla ještě doplnit, že Vom Fass je v Praze na Bělehradské, za Tylovým náměstím. Doporučuji navštívit, já kdykoliv jsem poblíž, tak neodolám, abych se tam nestavila:-8:-))

K@tka

9. 3. 2013 21:04

Iljusa: Dobrá volba! Malinový balzám je skvělý na tomhle salátku: http://www.foodstyle.cz/products/rukolovy-salat-s-...

Iljusa Iljusa

9. 3. 2013 21:01

K@tka: Receptík nádherný, díky za adresu na oct. speciality - jdu do malinového :-P

maminka 1976

9. 3. 2013 20:53

vypadá to moc a moc dobře hlavně pro mou drahou polovič:-p

K@tka

9. 3. 2013 20:07

1974andrea: Dá se to tak říct, jen balsamico je z hroznů a tohle z ovoce (konkrétně z liči). Má sladkokyselou chuť a příjemně ovocnou vůni. A narozdíl od balsamica je čirý.

1974andrea 1974andrea

9. 3. 2013 20:00

K@tka:Aha, já právě používám do marinád i balsamiko, takže to bude něco podobného;-). Díky

K@tka

9. 3. 2013 19:56

1974andrea: To je octová specialita ze stáčírny VOM FASS http://www.vomfass-mb.cz/ ale dá se nahradit i jablečným octem s menším stupněm kyselosti (nejlépe tak do 5%).

1974andrea 1974andrea

9. 3. 2013 19:38

Vypadá to velmi lákavě:yes:. Já používám med, javorový sirup jsem ještě nazkoupila:-8, ale rozhodně nevím, jak chutná liči balzám, o tom jsem ještě neslyšela:-O

K@tka

9. 3. 2013 18:50

PaprsekAdriana: Děkuji :-K

PaprsekAdriana PaprsekAdriana

9. 3. 2013 18:49

:-O žebírka? a ještě chilli?:-O no a mám sliny na palcích:-)):yes::yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pikantní uzená žebra marinada s javorovym sirupem marináda z javorového sirupu uzená žebra zebra javorovy sirup pikantní žebírka zebra sjavorovym sirupem kolik stoji veprove žebra pikantni žebirka z medem veprova žebírka kolik stoji salát coleslaw s jablecnym octem uzená žebírka recept zabijačkový guláš recept lahodná vepřová žebírka salát coleslaw s jablečným octem uzena žebra kolik stojí uzená žebírka veprove rebra na medu nejlepší žebírka v praze žebra s javorovým sirupem marináda na maso s javorovým sirupem

Suroviny: žebra vepřová, sirup javorový, liči, chilli, semínka hořčičná, tabasco

TopRecepty.cz

Pikantní uzená žebírka s javorovým sirupem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/vJWX