Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Omáčka z pečeného lilku ( na těstoviny)

Hodnocení receptu je 5,0 (37×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

9. 4. 2013 14:03

Suroviny pro 2

2

Nutriční hodnoty

Energie112 kJ / 27 kcal
Bílkoviny1,05 g
Tuky0,07 g
Vláknina2,45 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 4 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy5,25 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Podáváme s těstovinami.

Ostatní moje recepty a fotografie najdete na http://inkitchenopen.blogspot.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

1974andrea 1974andrea

13. 10. 2015 12:19

Ronja-h:I bez šunky člověk je živ :-D Ale s ní je to taky super. Díky za vyzkoušení a zprávu:-K

Ronja-h

13. 10. 2015 12:08

Včera jsem uvařila (bez šunky) a dala si to se špagetami, dnes zbytek s rýžovými nudlemi - moooc dobré, děkuji za recept :yes::-p

dexulka

27. 3. 2014 10:37

1974andrea:Jj,moc jsem si pochutnala :-) Co se týče fotek,konečně se mi začínají dařit a líbit - mám tu totiž úžasné učitele,od kterých se mohu učit ;-)

1974andrea 1974andrea

26. 3. 2014 18:48

dexulka:A byla to správná volba, jak píšeš;-) Díky moc za nádherné fotky a hlavně jsem ráda, že ses nechala inspirovat, díky;-):-K

dexulka

26. 3. 2014 16:52

Chtěla jsem dělat těstoviny carbonara,ale nakonec jsem se rozhodla pro tento recept.Trouba byla rozpálená na chlebík,tak jsem tam přihodila ten lilek :-) Vyškvařila jsem na tenké nudličky anglickou,přidala cibuli i cibulku a sušená rajčata (ty jsem musela spařit,nemám nakládaná a jsou dost vysušená).Přihodila česnek a podusila.Na závěr jsem přidala sekaný medvědí česnek a bazalku.Sypala jsem parmezánem a pecorinem a bylo to moooc dobré :-p Posílám bod :yes:

1974andrea 1974andrea

10. 3. 2014 14:31

rebeka:Koukám, že víno už máš otevřený:-D. Nadi, krásná práce, jsem ráda, že ti to taky chutnalo, díky:-K;-)

rebeka rebeka

10. 3. 2014 13:32

1974andrea: Jana Remková měla pravdu, je vynikající:-!:yes::yes:
děkuju za skvělý recept, Adrejko, a posílám foto... bod už byl poslán dááávno:-D;-)
P.S. jo, to bych nebyla já, abych něco "nezbabicovala":-D místo vody jsem tam dala suché bíué.. víno, samože:-D;-)

1974andrea 1974andrea

9. 9. 2013 08:29

petram:Petruško, díky za fotečky a jsem ráda, že chutnalo;-):-K

petram petram

8. 9. 2013 20:50

Recept jsem si trochu upravila, vynechala šunku a použila čerstvá cherry rajčátka. Omáčka je moc dobrá. :-):yes:

Coleta

9. 6. 2013 11:16

Tak jsem recept dneska zrealizovala. Recept je moc dobrý. Jen jsem ho trochu pozměnila- vynechala jsem bazalku, nemáme jí rádi. Přidala jsem trošku cukru na zvýraznění chuti a citrónu. Doporučuji k vyzkoušení.

1974andrea 1974andrea

6. 6. 2013 21:46

Coleta:Necháváš ho vypotit a nakrájíš na mřížku?

zizala zizala (moderátorka)

6. 6. 2013 21:42

Coleta: Zkus péct na nižší teplotu. Když je vysoká teplota, moc rychle se rozpíná a může bouchat. Při nižší teplotě stačí i jen propíchanej jehlicí. Peče se o něco déle, ale je to bezpečnější. Já ho peču jako brambory, maximálně na 210°C :-)

Coleta

6. 6. 2013 21:37

Minule jsem myla celou troubu, tak třaba byl nějakej divokej...:-):-)

1974andrea 1974andrea

6. 6. 2013 21:36

Coleta:Fakt bouchá?:-O Tak to se mi nikdy nestalo

Coleta

6. 6. 2013 21:32

Andrejko, zálivka dobrý, ale přišla mi trochu hustší. Já dala míň oleje, ale dobrá byla, to jo :-) Tohle musím, ale o víkendu vyzkoušet. Jen mi ten lilek rád bouchá v troubě , i když je rozkrojen :-)

1 2 3

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: omáčka z lilku lilek s těstovinami lilek těstoviny lilek omáčka lilek a těstoviny testoviny lilek pečený lilek recepty lilek cuketa testoviny lilek na těstoviny omáčka z pečených lilků lilek špagety těstoviny s lilkem pečený lilek s těstovinami těstoviny a lilek lilek na špagety omáčka lilek omacka z lilku na spagety lilek a špagety lilek těstoviny recept peceny lilek

Suroviny: lilek, cibulka jarní, šunka sušená, rajče sušené v oleji, česnek, bazalka čerstvá, olej olivový, sůl

TopRecepty.cz

Omáčka z pečeného lilku ( na těstoviny)

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/RKPz