Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pikantní kuřecí kousky v karamelu

Hodnocení receptu je 4,6 (7×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

11. 4. 2013 01:12

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie8 164 kJ / 1 951 kcal
Bílkoviny48,70 g
Tuky59,45 g
Vláknina49,45 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 1,79 g
Sůl3,98 g
Sacharidy296,01 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

1 hrnek = 250 ml

Zdroj: internet

Papričky přidávejte dle svého uvážení a chutí, rovněž doporučuji celou marinádu i ochutnat, aby to nebylo moc sladké, nebo slané - záleží na slannosti rybí omáčky, kterou použijete.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Dana61

11. 6. 2013 09:36

no to vyzkouším:yes::-D mňam:-p

Eliza Eliza

10. 6. 2013 22:29

x.XXX.x: Druhý recept, který jsem od Tebe vyzkoušela, dopadl tak skvěle, že jsem si výtisk ponechala, zařadila mezi nejoblíbenější a využiju ho při zvláštních příležitostech... Hlavně se těším, až ho uvařím na chalupě pro všechny...:yes: Posílám bod, vřelé doporučení a obrázky. Nemáš ještě něco...??;-)

x.XXX.x x.XXX.x

29. 4. 2013 19:47

savlinka: nikde :-D

savlinka savlinka

29. 4. 2013 19:44

a fotečka je kde:-O:-O

x.XXX.x x.XXX.x

25. 4. 2013 07:38

tejaja: no vidíš to, teď jsem se dočetla, že zráním červenají :-D:-D:-D

tejaja tejaja

25. 4. 2013 06:21

x.XXX.x: U nás som zase nikde nevidela zelené, všade predávajú len červené papričky ;-)
Pozrela som, čo o tých papričkaách nájdem na internete, a zaujala ma vetička, citujem : "Paprička Chilli Jalapeňo Purple má svůj původ v Mexiku. Její pálivost se pohybuje kolem 6 000 SHU, čímž se řadí mezi mírně pálivé druhy. Především díky barevnosti plodů je to velmi krásná a též i produktivní rostlina. Papričky jsou velmi vhodné na nakládání a do omáček."
Takže míííírně pálivá :-D:-D:-D

x.XXX.x x.XXX.x

25. 4. 2013 00:40

Zdeňka Minaříková, Mexiko San Fernando: samozřejmě, že byly zelené, ty papričky, červené jsem tu v obchodě snad ani neviděla. Já tedy osobně, když dělám něco pálivého, přidávám dle sebe a nejdřív chutnám - každý má jinak "plechovou" hubu ;-)

Zdeňka Minaříková, Mexiko San Fernando

24. 4. 2013 22:31

x.XXX.x, já to dělala přesně podle receptu, ale 2 jalapeňo červené papričky celý pokrm udělali zcela nepoživatelným, určitě jste se spletla. Asi to měli být jalapeňo zelené, to bych brala. Příště do receptu napište o jaký druh papriček se jedná, zda o zelené, nebo červené jalapeňo papričky.https://www.google.cz/#safe=off&hl=cs&sclient=psy-...

x.XXX.x x.XXX.x

11. 4. 2013 18:59

Děkuju, budu ráda, když vyzkoušíte :-K :-)

aisha

11. 4. 2013 15:08

Take ukladam..:yes::yes:..dobre ingredience..:-K:-K

spagetka spagetka

11. 4. 2013 14:59

Zajímavá kombinace :-p:yes:

zizala zizala (moderátorka)

11. 4. 2013 11:27

To by mi chutnalo, mám ráda kombinaci chutí sladko- pálivé :-p

rebeka rebeka

11. 4. 2013 08:46

tohle vypadá dost dobře, už si to ukládám:-p;-):-):yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: kuřecí maso v karamelu kuřecí maso na karamelu pikantní kuřecí kousky kuřecí na karamelu maso na karamelu kuřecí kousky kuřecí nudličky na karamelu kuřecí prsa na karamelu zázvor v karamelu kure na karamelu karamelová cibulka kuřecí nudličky v karamelu karamelová pikantní omáčka zázvor na karamelu kure v karamelu chilli kuřecí v karamelu maso pražené v karamelu kuřecí kousky recept kureci prsa v karamelové omáčce kuřecí kousky na papričkách

Suroviny: kuřecí stehenní řízky, cukr třtinový, bujón drůbeží, omáčka rybí, ocet rýžový, česnek, omáčka sojová, zázvor, cibulka lahůdková, paprička jalapeňos, arašídy, olej, koriandr

TopRecepty.cz

Pikantní kuřecí kousky v karamelu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/qpZD