Pstruh na šalvějovo-rozmarýnovém másle s polentovou kaší
Suroviny pro 2
2
Nutriční hodnoty
Energie | 5 549 kJ / 1 326 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,94 g |
Tuky | 95,32 g |
Vláknina | 8,64 g |
Cholesterol | 298 mg |
Sodík | 188 mg |
Sůl | 0,99 g |
Sacharidy | 93,85 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Tipy a triky kk receptu, stejně jako podrobný fotopostup najdete na: http://www.foodstyle.cz/products/pstruh-na-salvejo...
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
14. 4. 2013 06:43
13. 4. 2013 23:13
Bohato postačí 20 minút
13. 4. 2013 17:21
13. 4. 2013 09:16
13. 4. 2013 09:06
Pstruhy milujem, takže bod pridávam
13. 4. 2013 08:52
13. 4. 2013 08:47
Jen ten podobný - to by tam mohly být i sladké zákusky z polenty.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Lahůdkový francouzský salát
Přidáno před 2 hodinami
Kávové cupcake s čokoládovým krémem
Přidáno před 11 hodinami
Pečená červená řepa a mrkev s medem
Přidáno před 12 hodinami
Vepřové koleno na cibuli a česneku v pomalém hrnci
Přidáno před 14 hodinami
Rýžové nudle s kuřecím masem
Přidáno před 17 hodinami
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Špenátová polévka se zakysanou smetanou a nivou
Fitulka uvařila před 5 minutami
Zeleninová polévka s cizrnou
Mafia uvařila před 10 minutami
Krtkův dort na plechu
ibidasova@centrum.cz uvařila před 54 minutami
Medové máslo
marekbertha uvařil před 1 hodinou
Gnocchi s medvědím česnekem, žampiony a smetanou
KatkaCechova uvařil před 1 hodinou
Pravý vepřový guláš
predseda123 uvařil před 2 hodinami
Špekáčky na černém pivu II
MadamChic uvařil před 2 hodinami
Jogurtový beránek podle Josefa Maršálka
Jajaj uvařil před 2 hodinami
Šlehačkový beránek
RADULKA13 uvařila před 2 hodinami
Jednoduchý bramborový guláš s fazolemi
Golian uvařila před 7 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Teď vaří děda: Příběh kuchaře, který šel do učení ve 14 letech a vaří dodnes. Jeho nudle se zelím a uzeným si zamilujete
Náš život s celiakií: Jak jsem pro Áňu pekla makového beránka bez lepku a chutnal nakonec celé rodině
Patricijský velikonoční knedlík podle knedlíkového mistra Petra Kosinera je plný bylinek, zajímavou chuť mu dodávají játra
Další recepty
Tématické fráze: pstruh na másle v troubě polenta se pstruhem pstruh na masle pstruh duhovy v troube máslo citron pstruh pstruh v mléce pstruh v obalu do trouby zlatý duhový pstruh recept salmonela ze pstruha pstruh na másle v trouběvideorecept pstruh na bylinkovém másle pstruh duhový přílohy recept na pstruha bez masla pstruh na citronech a bylinkovém másle recept pstruh na másle v troubě recept na pstruhy na másle v troubě podávání citronu jak vyrobit kaši bez hrudek podávání pstruha na talíř recepty pstruh duhový s bilinkami
Suroviny: pstruh, máslo, rozmarýn, šalvěj, citron, sůl mořská, citron, polenta, mléko plnotučné, máslo, pepř čtyř barev, sůl mořská
Pstruh na šalvějovo-rozmarýnovém másle s polentovou kaší
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/QK7Z
7 názorů