Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Čína od Ajveny

Hodnocení receptu je 4,7 (7×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 15 min

45 min (30 min příprava + 15 min tepelná úprava)

18. 4. 2013 10:30

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie4 602 kJ / 1 100 kcal
Bílkoviny235,03 g
Tuky10,58 g
Vláknina4,83 g
Cholesterol 550 mg
Sodík 3,64 g
Sůl9,19 g
Sacharidy14,90 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Čím déle v lednici, tím lépe ( 3-4 dny ). Kořeni lépe pronikne do masa. Mám to vyzkoušené. Je to opravdu mňamka.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Janka

21. 6. 2014 22:28

Včera jsme vyzkoušeli a moc jsme si všichni pochutnali i náš pejsek. Teda na něj zbylo jen vylízat prázdné talíře :-D Byla to lahoda a hranolky k tomu hmmmm:-8... Děkuji za výborný recept a těším se na další :-K

Ajvena

27. 4. 2014 22:05

Děkuji moc aspoň někomu to chutnalo;-)

Anna Kocikova Anna Kocikova

27. 4. 2014 19:03

Ivuš,v pátek jsem naložila na nudličky nakrájená krůtí prsa a dnes jsme si moc pochutnali:-p:yes:
Nechtěla jsem to kazit mraženou zeleninou,tak jsem přidala jen pár kousků na úzké proužky nakrájené mrkve a cibulovou nať,hlavně pro barvičku;-):-))
Jako poděkování posílám pár fotek a +2bodík je Tvůj:-K

Ajvena Ajvena

28. 4. 2013 10:54

Lidi zlatý,můžete si u smažení přidat mraženou čínskou zeleninu.Já ji nedávám:-K

Ajvena

22. 4. 2013 19:46

Ajvena:Jo a foto dodám později:-))

Ajvena

22. 4. 2013 19:44

Děkuji všem za komentáře a až zkusíte nebudete litovat.Je to opravdu mňamka a budete to dělat častěji:-))

Simuli Simuli

22. 4. 2013 12:10

přesně tak ;-) kdybych měla číst vše z čeho vařím, umřu hlady :-(( Děkuji za typ, určitě vyzkouším :-D

Ajvena

21. 4. 2013 09:43

když se Vám složení všech hnědých omáček a koření nelíbí,tak to raději nedělejte,Je to samé éčko.Já nekoukám,udělám a pak baštím!!!!!!!
;-)

Invalida Karásek

20. 4. 2013 22:31

Hlasuji pro název maso v soli a uho.

(četla jste někdy složení všech těch hnědých omáček, co dotoho lijete? A složené grilovacího koření a vegety?)

manža požírač duší

20. 4. 2013 19:06

až sem do zásvětí slyším jak to čvachtá - dnes v noci se na to vrhnu!

Ajvena

19. 4. 2013 10:55

Já vím ale lepší název mě nenapadl :-)

jarda Kadic jarda Kadic

18. 4. 2013 11:41

I když to s Čínou nemá nic společného,tak to bude dobré:yes:

Ajvena Ajvena

18. 4. 2013 10:33

:-))

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vepřová čína poctivá recept čína s mraženou zeleninou cina z krkovice kuřecí čína s mraženou zeleninou recept na cinu jak naložit maso na čínu veprova cina s mrazenou zeleninou vepřová čína čína recept vepřová čína se zeleninou jak naložit vepřové maso na čínu cina s krkovice do ceho nalozit maso na cinu čína z kuřecího masa s mraženou zeleninou recept čína s mrazenou zeleninou omeleta s cinou plecko na cinu čína z vepřové plece s mraženou zeleninou veprove ze zeleninou jako čina recepty na čínu

Suroviny: maso kuřecí, cibule, sůl, paprika sušená pálivá, omáčka worcesterová, omáčka sojová, maggi, solamyl, vegeta, pepř, koření grilovací, směs zeleninová čínská

TopRecepty.cz

Čína od Ajveny

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gDxD