Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Grilované kančí maso na bylinkách, pečená zelenina a mini topinky s česnekem

Hodnocení receptu je 4,3 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

22. 4. 2013 08:22

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie7 969 kJ / 1 905 kcal
Bílkoviny239,99 g
Tuky52,52 g
Vláknina45,58 g
Cholesterol 450 mg
Sodík 595 mg
Sůl1,30 g
Sacharidy106,12 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

cekrops cekrops

22. 4. 2013 14:12

Tak teď ještě sehnat to kančí maso...:-/

Haribacek Haribacek

22. 4. 2013 14:02

jarda Kadic: Jistě Jardo:) Ale už ten recept nebude dodržen:D

jarda Kadic jarda Kadic

22. 4. 2013 12:52

Můžu si dát větší kousek a bez topinek?;-);-):-)):-))

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

22. 4. 2013 10:35

1974andrea:U nás také,ale přesto dukladně propékám ! A klobásu z divočáka vařím tak nejmíň 20 minut/když mám/!:-D

1974andrea 1974andrea

22. 4. 2013 10:20

Veronika.Hrozna:U nás se teda veškerá černá zvěř dává na veterinu kvůli svalovcům, takže já do růžova;-)

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

22. 4. 2013 10:02

Nádherný recept,ukládám a hned jak bude nějaké masíčko z divočáka udělám !:-p U divočáka doporučuju dukladně propéct, v tomto případě dukladné ugrilování a propečení chrání před parazity. :-D

Haribacek Haribacek

22. 4. 2013 09:39

1974andrea: Není za co:) Já jdu dnes dogrilovat ještě zbytek a k tomu udělám novou zeleninku, tak pak přidám zase další foto:)

1974andrea 1974andrea

22. 4. 2013 09:20

Haribacek:No panenku a hřbet už jsme na grilu dělali a super, s jiným kusem zkušenost nemám;-). A díky za upřesnění.

Haribacek Haribacek

22. 4. 2013 09:16

Opravila jsem ať je v tom jasno:) Pěkný den a doufám, že recept nezavrhnete:)

Haribacek Haribacek

22. 4. 2013 09:09

Já měla trochu větší kližku, alespoň mi bylo od známého řečeno, že to kližka je. Ale vhodná je na grilování prý i kýta, jinak z té kližky byly spíše takové mini plátečky:) Četla jsem, že ke grilování je dobrá kýta, hřbet nebo svíčková. Takže ať si každý vybere. Já měla doma tohle a maso bylo měkké a šťavnaté.

1974andrea 1974andrea

22. 4. 2013 09:03

hanka:Ale v receptu se o plátcích píše a mají se naklepat;-)

hanka

22. 4. 2013 09:01

1974andrea: Tak se jukni na ten talíř, to tedy určitě plátek není:-K

1974andrea 1974andrea

22. 4. 2013 08:59

hanka:No tak to jsou spíš takový malý svalíky, válečky. Z toho asi plátky moc nepůjdou, nevím.

hanka

22. 4. 2013 08:53

1974andrea: Já nejsem autorka, tak se jí předem omlouvám. Též mě to zajímalo a moje mamka je vyučená řeznice, tak jsem se jí optala a ta kližka je na noze nad kolínkem, ale říkala, že je to hodně mrňavý:-K

1974andrea 1974andrea

22. 4. 2013 08:31

Jen jsem se chtěla zeptat, kližku mám spojenou se skotem ne s kančím nebo vepřovým, který kus je myšlen? Mám tu ještě nějaké kančí maso v mrazáku, ale asi kýty, přední i zadní;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: divočák na grilu grilovaný divočák divocak na gril recept divočák na grilu recept grilování divočáka divočák na gril kančí kýta na grilu grilovaná kančí kýta grilovaný kanec kanec na grilu kýta z divočáka na grilu divočák na gril recepty maso z divočáka na grilu grilování kančiho masa kančí maso recepty kanci panenka na grilu pečený hřbet z divočáka marinada na kančí maso kančí přední pečená kančí kotleta

Suroviny: maso kančí, pepř černý, koření nové koření, bobkový list, tymián sušený, jalovec, rozmarýn, olej, česnek, cibule, sůl, paprika čerstvá červená, paprika čerstvá zelená, cibule, mrkev, bulva celerová, česnek, olej olivový, sůl, pepř, topinka, chléb, olej olivový, česnek, sůl

TopRecepty.cz

Grilované kančí maso na bylinkách, pečená zelenina a mini topinky s česnekem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/7yDB