Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Domácí prejt a "kroupy" se zelím a brambory

Hodnocení receptu je 4,2 (4×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

25. 4. 2013 12:33

Suroviny

Porce: Podle množství strávníků

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie283 kJ / 68 kcal
Bílkoviny1,93 g
Tuky0,33 g
Vláknina8,28 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 11 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy12,42 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Domácí prejt a "kroupy" se zelím a brambory si vychutnáme nejlépe po domácí zabíjačce, to znamená vše z čerstvých a hlavně domácích surovin.

Na přání Radka Jurného vkládám recept na zelí, podle mého receptu:

Domácí zelí

cibule

sádlo

syrová brambora

Postup: do kastrolu dáme sádlo,cibuli (nakrájenou),zpěníme, přidáme zelí, dusíme do změknutí. Přidáme nastrouhanou bramboru, dochutíme a přidáme na talíř. Je to Můj originální recept. To jen na vysvětlenou, pro ty, kdož pochybují. Fotografie jsou mým vlastnictvím, mnou pořízené.

Přeji dobrou chuť a pivo nejlépe z Plzně na zapití.......Josef

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

zizala zizala (moderátorka)

26. 4. 2013 17:26

hanka: Já jsem jen chtěla "recept" upravit do správnější podoby, když už bylo rozhodnuto jej ponechat.
A k čemu by bylo tam ty invektivy ponechat? To, že autor je velice "svérázný", už přece všichni víme ;-)
Když se nad tím zamyslíte - tady je takových receptů víc, třeba chléb s máslem a podobně. Tohle je na podobném principu. Ještě tu možná není, kterak ohřát párky :-)) I když ani tím i nejsem jistá :-/

hanka

26. 4. 2013 16:59

zizala: Ať je krajový název jaký chce, nic proti němu mít nebudu, ale pouze v případě, že to bude recept se surovinami v potřebném množství. Toto prostě recept není a na tom si trvám:-K
Ještě by tam admin mohl vrátit všechno, co tam bylo včera, včetně toho, že neznáme domácí zabíjačku a jsme drbny:-!:-!:-!

x.XXX.x x.XXX.x

26. 4. 2013 16:46

xjurny: on je problém v tom, že uživatel papa1649 ani neví, co se do toho prejtu dává, jelikož mu ho dělal PAN řezník, jak sám již níže uvedl.:-D

zizala zizala (moderátorka)

26. 4. 2013 16:42

hanka: To jsem opravila já, protože krajové názvy nelze brát jako všeobecně známé ;-)

hanka

26. 4. 2013 15:59

xjurny: Jak vidno, jste nepořídil. Jediné, co se změnilo, je uveden "jelítkový prejt".To nic nemění na tom, že toto recept není, je to pouze návod jak ohřát suroviny:-K
Brambory uvařit zvládne snad každý a zelí si udělejte dle sebe:-S

xjurny xjurny

26. 4. 2013 15:27

Dobrý den, recept byl včera na chvíli skrytý, já ho pak zase zobrazil a autora jsem poprosil o rozšíření postupu.

x.XXX.x x.XXX.x

26. 4. 2013 13:23

Nadja: tam je alespoň jakžtakž popsáno, co s bramborami a zelím, tady ne - tady je jen fotka, ale jinak si máme vše udělat, jak máme rádi :-D:-D:-D "Recept" na dvě věci na ***** a na nic :-D

Nadja Nadja

26. 4. 2013 13:14

:-// Podobný "recept" už tady máme, jen místo prejtu je tam jitrnice (přidala jsem do podobných):
http://www.toprecepty.cz/recept/31961-stouchane-br...

x.XXX.x x.XXX.x

26. 4. 2013 10:41

Jitkas: taky by mě zajímalo, na CO ten recept vlastně je.

Josefe nemohl by ses k tomu vyjádřit - a poprosím bez urážek mé osoby :-p To je "recept" na ohřátí prejtu v troubě? Nebo snad návod na to, že se dá jíst se zelím a bramborem? :-D
To bys rovnou mohl začít přidávat "recepty" na ohřátí sekané, "recept" na čaj, tureckou kávu, ohřáté párky :-!:-//

Jitkas

26. 4. 2013 10:35

papa1649: Vy jte opravdu neuveritelny!! Jaky recept? Pridal jste jen foto. Nebo myslite, ze lide, kteri delaji domaci zabijacky, maji problem ohrat si prejt v troube, uvarit brambory (osobne bych pridala kmin) a pripravit zeli? To snad vi i bez Vaseho navodu. Mate trochu problem, pojmenovat veci a situace spravnym jmenem, ze? Proste jste chtel dat jen a pouze Vase foto, jasne!!

papa1649 papa1649

26. 4. 2013 09:54

cathleen: V neděli budu vařit tento recept. Tak udělám fotky a ty tam vložím. Josef :-K

cathleen cathleen (moderátorka)

26. 4. 2013 09:48

papa1649: :-O proč jste tam tedy svoje fotky nepřidal? Asi nechápu....

papa1649 papa1649

26. 4. 2013 09:34

Jednoduché vysvětlení všem, kdo k mému receptu přidali komentáře. Recept jsem sem vložil pro lidičky, kteří dělají Domácí zabíjačky. Ti podle receptu všichni vědí, že to recept je:-!, dále děkuji moderátorce za navrácení receptu,dík. Maris se omluvám, chtěl jem tam mít svoje fotky, toť vše. Josef

Iljusa Iljusa

26. 4. 2013 08:40

Fotka dobrý, recept nikde :-(

cathleen cathleen (moderátorka)

26. 4. 2013 08:26

Taktéž - nejde o recept, pouze fotka, která mohla být přidána k jinému, opravdovému receptu.
Btw. - pořád čekám na vyjádření autora u jeho dalšího receptu http://www.toprecepty.cz/recept/26324-krkovice-na-..., kde přikázal odstranit fotku maris a sám vložil fotku "půjčenou" a tvrdil, že je jeho:no:......myslím, že by to chtělo se (alespoň) maris omluvit, co, Josefe?

1 2 3 4 5

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: prejt se zelím a bramborem jelitový prejt na pánvi prejt s bramborem jelítkový prejt recept zabijačkové kroupy recept kroupový prejt prejt e zelím a bramborem - recept prejt se zelím a bramborem - recept jak upravit prejt kroupový prejt recept jak připravit prejt jak uvařit kroupy na zabijačku jelítkový prejt červený prejt zabijačkové kroupy zabijačka kroupy domácí zabijačka recepty jelítkový prejt a brambory kroupy se zelím recepty domácí zabíjačka

Suroviny: prejt, prejt, zelí, cibule, brambory, sůl

TopRecepty.cz

Domácí prejt a "kroupy" se zelím a brambory

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/poXy