Kančí na červeném víně
Kančí maso má výraznou chuť, vůni a je velice šťavnaté. Za pomoci pomalého hrnce můžete téměř bezpracně připravit kančí maso na červeném víně tak měkké, že se až rozsýpá. Pokud jako přílohu zvolíte houskový knedlík, určitě nešlápnete vedle.
Suroviny pro 4 porce
4 porce
Nutriční hodnoty
Energie | 4 876 kJ / 1 165 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 171,30 g |
Tuky | 14,58 g |
Vláknina | 14,29 g |
Cholesterol | 338 mg |
Sodík | 360 mg |
Sůl | 0,83 g |
Sacharidy | 36,75 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Lze, samosebou, připravit i v klasickém hrnci na sporáku a dobu dušení přizpůsobit.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
16. 11. 2023 21:05
18. 11. 2017 16:36
18. 11. 2017 12:34
6. 2. 2017 15:30
5. 2. 2017 13:52
7. 5. 2013 06:56
To víš, někdo se nudil a chtěl se s námi o to podělit
6. 5. 2013 19:21
6. 5. 2013 19:03
6. 5. 2013 19:00
6. 5. 2013 18:58
Teď mi přišlo na mail upozornění na komentář a ono tu žádný není
5. 5. 2013 19:12
3. 5. 2013 06:51
Bohužel i u nás to byl poslední kousek ze skromných zásob divočiny
takže nezbývá, než doufat, že se zase brzy něco objeví
2. 5. 2013 09:52
1. 5. 2013 18:05
1. 5. 2013 15:47
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Uzená polévka s hráškem a cibulí
Přidáno před 1 hodinou
Bagety s grahamovou moukou
Přidáno před 5 hodinami
Slaný koláč s vinnou klobásou
Přidáno před 5 hodinami
Vepřové kousky v zakysaném těstíčku
Přidáno před 17 hodinami
Pomazánka s Feta sýrem a bylinkami
Přidáno před 20 hodinami
Svítek do polévky s medvědím česnekem a parmezánem
Přidáno před 22 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Rychlá smetanová pepřová omáčka
Panova uvařila před 39 minutami
Květáková polévka s kedlubnou
Smirny uvařila před 43 minutami
Bramborové lupínky
janatka uvařila před 48 minutami
"Bramborový placky se škvarkama"
janatka uvařila před 50 minutami
Pohanková polévka s houbami a klobásou
Iveta. uvařila před 1 hodinou
Zelný salát do zásoby
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Veselé jednohubky
Fitulka uvařil před 1 hodinou
Sebevrahova kuřecí játra
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Bramborové růžičky
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Koláče z majonézy
janatka uvařila před 2 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Kandované ovoce má ve svátečním pečivu významnou roli. V jakých pochoutkách nesmí chybět?
Jak se připravuje tmavé maso a zvěřina na červeném víně. Jaké zvolit víno a jak maso podlévat?
Velikonoční trhy v Praze provětrají peněženku: Langoš za 160 Kč, perníčky stojí 250 Kč a marcipán je za 300 Kč
Další recepty
Tématické fráze: kančí na víně kančí na červeném víně kančí maso na víně kanec na víně kanči kýta na víně kanči kyta na červenem vine kanci na vine recept divočák na víně kanec na červeném vině kanci maso na cervenem vine kančí žebra na vině divocak na cervenem vine pečené kančí na víně kančí plec na víně kanci kyta pecena na vine kančí játra na víně kančí vine pečený kanec na víně kančí na víně kančí kýty na červeném víně
Suroviny: maso kančí, cibule, česnek, víno červené, voda, paprika sušená sladká, paprika sušená pálivá, kmín drcený, pepř celý, sůl, sádlo
Kančí na červeném víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BX9Y
21 názorů