Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Okurky nakladačky

Hodnocení receptu je 4,8 (10×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

4. 5. 2013 16:27

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie5 355 kJ / 1 280 kcal
Bílkoviny0,00 g
Tuky0,00 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 64,04 g
Sůl160,00 g
Sacharidy320,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

kapr123

28. 7. 2022 21:49

jsou výborné

Irule Irule

2. 8. 2015 17:48

Laviakran: děkuji moc za vyzkoušení :-K

Laviakran

27. 7. 2015 08:42

Výborný recept na okurky. Doporučuji všem.

Irule Irule

23. 7. 2014 08:48

Dereck1945::yes: tak doufám, že budou chutnat. Dejte vědět ;-):-K

Dereck1945

23. 7. 2014 08:44

Zdravím loni jsem dělal téměř ten samý a byla to ňamka,a vcera jsem zavařil 50 sklenic přesně podle tohoto tak jsem zvědaví je to starý osvědčený recept ;-)..při vaření láku do něj ještě hodím tři lístky bobkovýho listu pěkně to provoní.....do sklenic jde přidat cokoli dle chuti křen česnek atd já ho tam nedávám přidal jsem do některých květák,papriku,(červenou i bílou)trochu víc cibule a je to takový mix vypada to moc hezky sklenicky jeste chladnou tak az ochutname dam vědět mám dva malí kluky a po lonských se zaprášilo....

Irule Irule

16. 7. 2013 21:52

z 10kg okurek jsem měla 24 velkých zavařovacích sklenic ;-)

Alexiss Alexiss

5. 5. 2013 12:48

Alena : Mamka dávala do některých sklenic křen, do některých česnek a pár taky s feferonkou. :-p

Alena

5. 5. 2013 12:46

Nálev znám z dob svého dětství...je výborný a naše čtyřčlenná rodinka zlikviduje ročně 25 kg takto zavařených okurek. V loňském roce jsem dostala dooručení dávat do litrové lahve ještě stroužek česneku, tak to letos chci zkusit...:-)

Nadja Nadja

5. 5. 2013 12:06

:-p Okurečky my můžeme celá rodina. Škoda, že si na sklizeň budeme muset ještě nějakou chvíli počkat. Chutě mi děláš předčasně. :-D:-D:-D

Alena H.

4. 5. 2013 21:05

Tak tohle znám a opravdu stojí zato je zkusit naložit. Jedná se o nálev z dob minulých, který se vyráběl v závodě v Žíželicích u Chlumce nad Cidlinou a žíželické okurky ve sladkokyselém a jemně kořeněném nálevu byly pochoutkou. :-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: okurky recepty jak naložit okurky okurky recept na okurky recept naložené okurky okurky recept recepty na okurky nálev na nakladačky okurky bez sterilizace nakladačky bez sterilizace jak nalozit nakladacky nálev na okurky nakladačky zavarovani nakladacek nálev na 10kg okurek jak zavařit přerostlé okurky nálev na okurky recept okurky okurky nakladačky nalev naložit okurky nakladačky nálev

Suroviny: okurka čerstvá, voda, ocet, sacharin, cukr, sůl, pepř celý, koření nové koření, koření hřebíček, semínka hořčičná, cibule, mrkev, kopr

TopRecepty.cz

Okurky nakladačky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/YYX2