Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřové jazýčky pro mlsné hubičky

Hodnocení receptu je 4,7 (11×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 1490 min Doba přípravy: 1440 min Doba tepelné úpravy: 50 min

1490 min (1440 min příprava + 50 min tepelná úprava)

5. 5. 2013 19:55

Suroviny

Porce: 2-3

Nutriční hodnoty

Energie1 535 kJ / 367 kcal
Bílkoviny9,31 g
Tuky16,48 g
Vláknina19,60 g
Cholesterol 5 mg
Sodík 913 mg
Sůl2,10 g
Sacharidy43,25 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Anna Kocikova Anna Kocikova

3. 6. 2013 17:39

hanahcotton::-DTak to je dobře;-):-*:-D
Za milé komentáře i hodnocení všem děkuji,potěšili jste mě:-*:-K

hanahcotton hanahcotton

2. 6. 2013 13:38

Tak v tom případě já mlsný jazýček i hubičku rozhodně mám :yes::-D:yes:

Nikina Nikina

2. 6. 2013 08:33

Krása!:yes::-K

Irrena Irrena

2. 6. 2013 08:26

Aničko jsi opravdová kouzelnice při vaření;-);-)Skvělé a krásné fotky:yes::yes:Jazyky právě vařím a pokusím se o tvou variaci;-)

Anna Kocikova Anna Kocikova

7. 5. 2013 16:35

Všem moc děkuji za milé komentáře i hodnocení:-KMoc mě to potěšilo;-)a já zase něco dobrého vymyslím:-)):yes:

AniCiz

6. 5. 2013 13:22

:yes::-Ono to je poezie na talíři..Ty umíš skutečně kouzlit v kuchyni..na fotkách se na nás dívají mistrovská díla..a z dostupných surovin,což je hlavní :-*:-*:-*

cathleen cathleen (moderátorka)

6. 5. 2013 08:28

:-)Perfektní suroviny, moc dobrý recept a překrásné fotky!:yes::yes:

suslajda suslajda

6. 5. 2013 07:02

No teda jen jsem polkla Ani ty jsi kouzelnice u nás by jsme si pochutnali oba:-p:-p:yes::yes:

hosta hosta

5. 5. 2013 23:56

No co ty všechno nevymyslíš:-D, to vypadá moc lákavě, ukládám:yes:

danielle72 danielle72

5. 5. 2013 21:08

Hlásí se mlsná hubička:-! Asi pojedu na výlet:-D:yes: +5

Anna Kocikova Anna Kocikova

5. 5. 2013 20:38

Jana Remkova:Tak to je mi Tě líto:-SJazyk naštěstí máme rádi oba i jen tak uvařený a třeba s hořčicí:-pAle za ty prachy,co v dnešní době stojí zase tak rozežraní být nemůžeme:-D:-D
Holky,díky:-)):-K:-K

ivulinka ivulinka

5. 5. 2013 20:35

Nádherně naservírovaný talíř, moc bych si pochutnala:yes:

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

5. 5. 2013 20:08

Mlsounů by bylo Aničko:-D jejda, to vypadá úžasňácky, wow:-K:-p:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

5. 5. 2013 20:02

Och ty jeden jazýčku!!! Já bych si dala, až bych brečela. Jenže, těžko se vaří takové dobroty, když druhá polovička protestuje. Moc jsem si ho rozmazlila!:-D Jako vždy, Aničko, paráda:-):yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vepřové jazýčky top recepty pro mlsné jazýčky recepty vepřový jazyk vepřové jazyky recept recept na vepřové jazyky mlsný jazyk veprovy jazycek recept vepřový jazyk recept mlsné jazýčky vepřový jazyk s marinádou rajčata pro mlsný jazýčky marinada na veprovy jazyk top recepty vepřový jazyk veprové jazýček vepřový jazyk recepty vepřový jazýček mlsný jazýček veprova jazycky vepřove jazyk recepty pro mlsně jazyky

Suroviny: jazyk vepřový, bobkový list, pepř, koření nové koření, sůl, olivy, rajče sušené v oleji, česnek, máslo, olej ze sušených rajčat, omáčka sojová sladká, sůl, pepř mletý, alobal

TopRecepty.cz

Vepřové jazýčky pro mlsné hubičky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/lkkg