Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pstruh a brambory s česnekovým dipem

Hodnocení receptu je 4,5 (5×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

8. 5. 2013 22:30

Suroviny pro 2

2

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie7 793 kJ / 1 863 kcal
Bílkoviny102,60 g
Tuky129,49 g
Vláknina12,60 g
Cholesterol 420 mg
Sodík 1,89 g
Sůl4,50 g
Sacharidy67,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Eraserhead

16. 5. 2013 11:06

Anna Kocikova: "korenia" nie je nikdy dosť. Takže pre Vás ponúkam túto variantu .......
http://varecha.pravda.sk/recepty/vege-pangas/29061...

spagetka spagetka

10. 5. 2013 22:43

Anna Kocikova:souhlas :-D:-D:-D, já myslím, že každý vaří, co mu chutná bez ohledu na komanče. Upřímně, nepamatuju se, že by za nich byl nějaký výběr extra koření nemluvě o grilovacím :-D:-D:-D. Jinak osobně taky teda prefeuju jen bylinky na tyhle rybky, ale proti gustu....., neodsuzuju.;-):-p:yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

10. 5. 2013 22:07

eraserhead:Ještěže ti "komančové"tady kdy byli,viď;-)Co se všechno na ně ještě nesvede:-D:-D
Také dávám na pstruha i jiné ryby grilovací a další jiné koření:-*Nevidím na tom nic špatného;-)Recept se mi líbí i ta Tvá rybka na talíři s príma dipem:-p+3:yes:

mijula

9. 5. 2013 15:11

eraserhead:Tisíc lidí, tisíc chutí..a ano, máte pravdu, mně to tak chutná :D

eraserhead

9. 5. 2013 09:30

čo poznám tento druh ryby, tak má celkom jemné mäso. Používanie grilovacieho korenia je hlúposť a dedičstvo po komančoch (namiesto toho použite vetvičku čerstvej bylinky), taktiež anglická a špek + tá ťažká príloha. Ryba má jemné mäso preto je potrebné ju aj sviežo pripraviť.
Takto pripravená ryba aj s tou prílohou je presný návod ako by sa to nemalo robiť (jáj zabudol som, Vám to tak chutí a nikto si nesťažoval).
Ešte že ste to nepiekly 90 minút na 200 stupňoch ako v tomto postupe http://varecha.pravda.sk/recepty/trout-in-czech-fo...

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: zapečené brambory ve slupce s dipem pstruh na grilu a dip pstruh recept ryba s dipem pečené brambory s cesnekovym dipem jak poznám kdy jsou uvařené brambory ve slupce zapečené brambory s dipem brambory s česnekovým pstruh s česnekovou petrželovým dipem recept na pstruha s brambory s česnekem recepty na pstruhy dip na pstruha pstruh recepty recepty varene brambory ve šlupce z dypem pstruh na grilu s dipem pstruh bylinkovy dip pstruh s petrželovým bramborem pstruh na bramborach recept na tresku s dipem dip k pecenemu pstruhovi

Suroviny: pstruh, brambory, koření andělská křídla, sůl, pepř, česnek, slanina anglická, špek, smetana zakysaná, pažitka, olej

TopRecepty.cz

Pstruh a brambory s česnekovým dipem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/K7GM