Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vepřové ocásky na celeru s pečeným česnekem

Hodnocení receptu je 4,8 (21×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

14. 3. 2013 17:33

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie1 465 kJ / 350 kcal
Bílkoviny10,13 g
Tuky1,26 g
Vláknina26,15 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 277 mg
Sůl0,54 g
Sacharidy50,82 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Moje recepty najdete na http://inkitchenopen.blogspot.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

1974andrea 1974andrea

18. 3. 2013 20:17

varilamyskakasicku: Ivčo, díky, ale je to jak koukám úplně jiný recept, tak bys ho mohla dát spíš do podobných. Takhle to vypadá, žes vařila můj recept s úplně jinými surovinami. Díky;-)

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

18. 3. 2013 20:12

Jsou moc dobré, dělala jsem je na pivu, česneku také nedávno. Masíčko bylo mňamka. Přidávám fotečku;-)

1974andrea 1974andrea

17. 3. 2013 11:06

Děkuji všem za milé komentáře;-):-K

suslajda suslajda

16. 3. 2013 15:51

Vepřové ocásky mám v mrazáku už vím jak je připravím:-Kvypadá to moc pěkně:yes::yes:

rozmarynaH rozmarynaH

15. 3. 2013 14:56

Musí to být velmi chutné:-p, je to podle mého gusta včetně pečeného česneku:yes:

1974andrea 1974andrea

15. 3. 2013 10:39

hanka:Určitě to půjde a ta chuť bude ještě lepší;-)

hanka

15. 3. 2013 10:22

Prosím, šlo by to i z uzených ocásků, :-?ty mám v lednici.

JanaDorazinova JanaDorazinova

15. 3. 2013 00:35

No, vepřové ocásky teď měli tady u nás v masně, než jsem se ale vzpamatovala, byly pryč:-S. Paráda, Andreo, to bude skvělé maso. Příště nezaváhám;-)

1974andrea 1974andrea

14. 3. 2013 22:22

Anna Kocikova:Aničko, klidně zkus bůček, taky si pochutnáš;-)

maris maris

14. 3. 2013 19:55

Moc pěkné, já bych vynechala pivo, ale to je můj problém;-):-):yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

14. 3. 2013 19:26

Až ty chvostíky seženu,budu větět,co s nima;-)Nádherná bašta:-p:-K

Jana Pá

14. 3. 2013 18:45

Ocásky jsou dobré masenko a v podání tvém je to dílo:-p:yes:, jen vždy zapomenu na ten česnek, už si to raději píšu na cedulku na linku v kuchyni:-!;-)

Danca Danca

14. 3. 2013 18:43

Lahůdka už od pohledu:yes::-p:-p

magdalenka magdalenka

14. 3. 2013 18:35

Skvelé suroviny, skvelé jedlo, krásne foto...:yes:

hosta hosta

14. 3. 2013 18:19

No ocásky jsou z vepřového podle mého nejlepší maso - z těch tvých by šlo ještě i pár řízků:-)). Česnek si taky připravuju podle tebe. Moc hezký recept, jako obvykle krásná fotka:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: vepřové ocásky vepřové ocásky recept vepřové masité ocásky recepty vepřový ocásek recept vepřové maso s pečeným česnekem recepty maso ocásek co uvařit z vepřového ocásku vepřové ocásky v pomalém hrnci recepty veprove ocasky vepřový ocásek recepty veprove na celeru řízky z ocásků jak uvařit špis celer, jak ho uchovat řízek z vepřových ocásků recept na vepřový chvostik vepřový ocásek-foto vepřové ocásky na česneku tecept na veprove ocasky řízky z vepřových ocásků

Suroviny: ocas vepřový, celer, česnek, cibule, rozmarýn čerstvý, pivo černé, kmín drcený, pepř, sůl

TopRecepty.cz

Vepřové ocásky na celeru s pečeným česnekem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/VZ1M