Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Salát z červené řepy s Nivou

Hodnocení receptu je 4,9 (14×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 35 min Doba přípravy: 5 min Doba tepelné úpravy: 30 min

35 min (5 min příprava + 30 min tepelná úprava)

29. 3. 2013 13:27

Suroviny pro 5

5

Nutriční hodnoty

Energie3 565 kJ / 852 kcal
Bílkoviny50,05 g
Tuky48,58 g
Vláknina10,72 g
Cholesterol 180 mg
Sodík 3,28 g
Sůl8,03 g
Sacharidy49,87 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

nanny

28. 12. 2016 20:54

<3<3:-K:-K:-K:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

30. 3. 2013 19:36

Jitka Ježová: Mrkev tam není..:-O

Jitka Ježová

30. 3. 2013 18:50

Mrkev má být asi také vařená, že?

sirotek

30. 3. 2013 14:15

bezva,řepu miluju a nivu taktéž:yes::-p:-K

jarka skrobakova

29. 3. 2013 17:43

Júúúva hned bych si dala, já řepu miluju :yes::yes::-p:-p

JanaDorazinova JanaDorazinova

29. 3. 2013 17:00

Olga Urvalkova: Jablko je dobrý nápad a mám dojem, že jsem ho už dávala. Magdi, mne to taky napadlo, jen co jsem si na chvíli lehla;-)

Olga Urvalkova Olga Urvalkova

29. 3. 2013 15:22

Magdalenko, vidíš, to mně nenapadlo, děkuji a budu vařit vcelku:-).
Jo, a do salátů obesně dávám 1 velké nakyslé jablko na kostičky, dodá navinulost i vitamíny:-)).

magdalenka magdalenka

29. 3. 2013 15:18

Olga Urvalkova: vypadli mi slová - nelúpanú repu .:-))(t. zn. variť repu so šupou vo vode...)

magdalenka magdalenka

29. 3. 2013 14:58

Jana Remkova:skvelý recept!

magdalenka magdalenka

29. 3. 2013 14:58

Olga Urvalkova: ale tým prídeš o kopu živín, vyvaria sa do vody. Preto je vhodné repu variť vo vode.
Tvoj šalát musí byť skvelý...s cizrnou ma nenapadlo repu skombinovať.

Irule Irule

29. 3. 2013 14:41

zase dobrůtka od Janičky :-p:-p:-p:yes::-))

medmic

29. 3. 2013 14:33

řepa super, niva super, dobrá inspirace :)

JanaDorazinova JanaDorazinova

29. 3. 2013 14:25

Olga Urvalkova: tak vidíš, aspoň jsme si vzájemně posloužily!:-)):yes:

Olga Urvalkova Olga Urvalkova

29. 3. 2013 14:21

Jani, to je nápad s tím obarvením vajíček;-)Ta šťáva hodně barví, fakt skvělý tip:-)). My cizrnu i červenou čočku jíme, neboť nenadýmá:-D:-D. Pa

JanaDorazinova JanaDorazinova

29. 3. 2013 14:12

Olga Urvalkova: Díky moc za vychytávku!:-O. To mne tak napadlo, že bych v tom vývaru pak obarvila vajíčka, když po vaření řepy přidám trochu octa:-). A moc díky za ten recept. Cizrnu moc nekupuji, nicméně je hodně zdravá, takže vyzkouším;-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Další recepty

Tématické fráze: salat z červené řepy s nivou červená řepa s nivou salát z červené řepy vařené vařeni červene řepy v tlakovém hrnci salát z červené čepy pečená řepa s nivou salát z červené řepy a nivy salát z červené řepy a cizrny salát z červené řepy a nivou pecena červená řepa s nivou červená řepa v tlakovém hrnci recepty z cervene repy s nivou řepa s nivou salát z červené řepy vařené s nivou salát z červené řepy salát z čepy salát s červené řepy s nivou salát z vařené červené řepy jak dlouho vařit červenou řepu recept z červené řepy s nivou

Suroviny: řepa červená, sýr niva, česnek, jogurt bílý, ocet, pepř, sůl

TopRecepty.cz

Salát z červené řepy s Nivou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pog1