Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Romadurová omáčka k pečenému masu

Hodnocení receptu je 4,8 (12×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 120 min Doba přípravy: 120 min

120 min (120 min příprava)

7. 4. 2013 13:30

Suroviny

Porce: 6 porcí

Nutriční hodnoty

Energie10 898 kJ / 2 605 kcal
Bílkoviny193,98 g
Tuky194,47 g
Vláknina4,80 g
Cholesterol 542 mg
Sodík 791 mg
Sůl1,65 g
Sacharidy18,40 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Toto je můj originální recept, s kterým jsem u své rodiny stoprocentně zabodoval.

(c) Evosheek

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Tamarilka

13. 6. 2017 13:00

Omáčka má výbornou pikantní chuť! <3<3:yes::yes: (Jen jsem místo hranolků, podávala knedlík.)

zizala zizala (moderátorka)

8. 4. 2013 07:11

U mne bys taky zabodoval:yes:, mám "voňavé" sýry ráda :-p

hanes24

8. 4. 2013 06:45

Bude asi dobré, hodnotím :-p kladně, ale není trochu drahá ta omáčka?

savlinka savlinka

7. 4. 2013 19:05

:yes::yes::yes:Tak to věřím,že to rodince chutná:yes::yes::yes:

Bibinka Bibinka

7. 4. 2013 15:51

Ivoši, ani se nedivím, že tě rodina pochválila, musí to být vážně dobrý a to my taky můžeme, i když já víc používám syrečky než romadůr, ale to nevadí;-) Máš 3.bod:yes:

jarda Kadic jarda Kadic

7. 4. 2013 13:37

Já si to ukládám a dávám bodík.:yes: Dále, doporučují zkonzumovat před 1. rande.:-D:-D:-D

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: omáčky k masu omačka k vepřovemu masu výpek k masu příloha k pečenému bůčku omáčky k masu recepty sladke omacky k masu omacky k vepřovemu masu králík s romadurem recepty na omáčky k masu omáčka k masu co k pecenemu masu recepty na omáčky omáčky recepty omačka k pečenemu bučku maso s romadurem hořčičná omáčka k masu vypek k pecenemu masu omáčka k masu z výpeku příloha k pečenému masu recept omáčka k vepřovému masu

Suroviny: bůček, pečeně vepřová, sůl, pepř, paprika čerstvá červená, kmín celý, voda, sýr romadur, smetana sladká, hořčice plnotučná, mouka hladká, pažitka, cibule

TopRecepty.cz

Romadurová omáčka k pečenému masu

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9AD8