Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Batátové jahodové řezy

Hodnocení receptu je 4,6 (6×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

13. 6. 2013 00:32

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie15 940 kJ / 3 810 kcal
Bílkoviny110,33 g
Tuky159,20 g
Vláknina61,06 g
Cholesterol 1,44 g
Sodík 682 mg
Sůl1,56 g
Sacharidy454,10 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

magdalenka magdalenka

14. 6. 2013 17:18

Jitkas: Čo ti bráni v registrácii? Nikto sa nedozvie tvoje pravé menom, ani nič o tebe, len to, čo sama zverejníš. Takto dávaš priestor všelijakým individuám, ktoré sa sem chodia baviť a to často nechutným spôsobom.

zizala zizala (moderátorka)

14. 6. 2013 10:35

Jitkas: Nám třem to bylo jasné ;-) Víme, že se vyjadřuješ kultivovaně :-K

Jitkas

14. 6. 2013 09:42

maris, magdalenka, zizala: Kdekoli najdete neco vulgarne napsaneho, urcite to nepisi ja. Maximalne delam preklepy (to, kdyz nemam na nose bryle), obcas zapomenu nejakou tu carku (interpukce) a snad obsas i nejake to y-i se vloudi. Je mi lito, ovsem po 40 letech v cizine, to lepe nejde (tedy krom tech bryli, to uznavam). Klidne mazte, cokoli nekdo podepise mym jmenem a zni to hulvatsky. Co se tyce batatu, obsahuji nejenom sacharozu, fruktozu a glukozu (proto jsou sladke), ale i skroby, tez mene vody proti obyc. bramborum, takze kaloricka bomba, to pro spagetku. V Italii se pestuji na Benatsku a v Abruzzi a "nas" diabetik je ma zarazeny v nedoporucenych potravinach, tedy krom syrovych, ty muze. Syrove nic moc, ale daji se jist. V salatu je ani nepoznate. Carpaccio, kdyz je dobre ochucene, je tez pozivatelne.

JanaDorazinova JanaDorazinova

13. 6. 2013 23:56

Týý jo. Na ty batáty se denně dívám v Alberu a nevím, jak je použít, jaké to je. Dá se to použít i jako příloha?? Jakou mají chuť? Mohla bych si to asi najít:-8, ale vím, že ty mi to napíšeš:-D:yes::yes:

zizala zizala (moderátorka)

13. 6. 2013 19:13

spagetka: :-O:-// Naprosto nechápu, proč zbytečně diskutuješ s někým, kdo má slovník z 5. cenové, místo toho, abys jako moderátorka zasáhla a ty kecy smazala :-!

maris maris

13. 6. 2013 18:38

Jitkas: myslím, že ta " naše " Jitkas sem dávala naposledy komentář v 15.24 a ty další jsou od někoho, kdo se za ni vydává. Toto absolutně není její styl vyjadřování.

magdalenka magdalenka

13. 6. 2013 17:49

spagetka:ale tá pôvodná jitkas mala jednoznačne kultivovanejší prejav ako táto, čo reaguje napr. o 17:06:13 alebo aj inde...

spagetka spagetka

13. 6. 2013 17:47

Jitkas: Obyčejný brambory předělávaj škrob na cukr, tudíž, batáty jsou lepší a snažte se mít lepší slovní zásobu ano, díky za všechny kuchaře

spagetka spagetka

13. 6. 2013 17:45

Jitkas: souhlas, neb jako neregi si můžeš dát jaký chceš nick, tak se zaregistruj a je to, dyk to nic nestojí ;-);-):yes::yes:

magdalenka magdalenka

13. 6. 2013 15:48

Jitkas: a to je ten problém, že ak nie si registrovaná, úplne hocikto sa na teba môže hrať...nikdy neviem, či jednám stále s tou istou, pôvodnou Jitkou - s.

Jitkas

13. 6. 2013 15:24

spagetka: To, co dela bataty dulezite v boji s cukrovkou je jejich slupka a vrstva okamzite pod ni. Ovsem za predpokladu, ze je pouzijes syrove, nebot tepelnou upravou ona latka (jmenuje se Cajapo) a jeji ucinky, budou zniceny. Diabetici by meli jist bataty syrove. To znamena poradne vydrhnout (slupku) a tence nakrajet (nejlepe sktabkou na zeleninu) na platky (vcetne slupky) a bud pridat do salatu anebo udelat carpaccio. Cetla jsem, ze pripravuji kapsule s vytazkem slupky batatu, ovsem jak jsou daleko, nevim. Jinak bataty jako takovae, jsou mnohem vice kaloricke nez obyc. brambory.

PaCaOl PaCaOl

13. 6. 2013 12:43

S batáty-dobrý ale ty jahody bych raději použila čerstvé nahoru na moučník, upečené nic moc.

spagetka spagetka

13. 6. 2013 09:10

petram: Díky, je výborný:yes: a pro tebe jednu důležitou info - na webu jsem našla i koláč bez lepku, vajec, pošlu ti v SZ odkaz;-)

petram petram

13. 6. 2013 08:12

Krása :-) Na batáty už se dlouho chystám, máš výborný nápad použít je při pečení. :yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: moučníky z batátů batatove knedliky jahodové řezy top recepty batátové recepty bataty s pomerančovou štávou recept jíst syrové batáty syrové batáty recepty arašídy pernik recepty jahodov rezy

Suroviny: batáty, mouka špaldová hrubá, limetka, pomeranče, arašídy, prášek do perníku, vejce, smetana ke šlehání, cukr moučkový, skořice, sůl, jahody

TopRecepty.cz

Batátové jahodové řezy

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/QKEq