Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Křenova omáčka zo zasmašky

Hodnocení receptu je 4,1 (3×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min

20 min (20 min příprava)

19. 6. 2013 11:46

Suroviny

Porce: 4- 6

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 320 kJ / 555 kcal
Bílkoviny13,65 g
Tuky28,74 g
Vláknina6,66 g
Cholesterol 90 mg
Sodík 804 mg
Sůl0,25 g
Sacharidy57,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

hustotu omacky je tažko odhadnut tak ak je moc husta mozeme pridat trocha mlieka a ak je riedka pridame jišku alebo spravime zatriepku s mlieka a muky.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

magdalenka magdalenka

25. 7. 2013 11:05

rebeka3: Mne nie je jedno, ako vyzerá niečo, čo zverejním. Aj tým si vytváram obraz o sebe. Nech sa ti darí!

rebeka3

25. 7. 2013 08:38

Je mi jedno ako to vyzera. S tou mukou to mam od svokry ona to tak dela. Mlieko ma nenapadlo aĺe mozem skusit. Predsa sa len ucim!

Veselovská

24. 7. 2013 22:47

Dělat základ na bílou omáčku z oleje, mouky a VODY je hrozné. Jak už tu někdo psal, bešamel je to pravé. Takže místo vody mléko !!!

magdalenka magdalenka

24. 7. 2013 22:31

rebeka3: Ak máš problémy s pravopisom, určite ti s tým niekto pomôže (rád) pred pridaním receptu. Aby to nevyzeralo, ako to vyzerá teraz...

rebeka3

24. 7. 2013 21:09

Vsetci riesia pravopis...nieje to nahodou stranka o receptoch?nie sme na hodine jazyka!

karolina1

24. 7. 2013 19:50

rebeka3-nerada sa vyjadrujem k pravopisu inych .ale ked uz pises slovensky,tak pis slovensky a kaz aj slovencinu aj cestinu,kto chce porozumie aj slovensky kto nie bohuzial,k tej zasmaske len tolko ze po slovensky je to zasmazka a po cesky jiska

Gita

20. 6. 2013 10:43

Udivila mne ta sekaná,ale proč né!:-p

rebeka3

20. 6. 2013 10:18

Tlachapoud:
nechapem! tak ma pouč ako to ma byt?

rebeka3

20. 6. 2013 10:18

Jana Mašindová:
Čitajte pozorne...nikto nenapisal ze jišku a mlieko dohromady...

Tlachapoud

20. 6. 2013 09:37

Prosím, dbejte jazyka! To, co se smaží, nemůže býti "zásmaška".

Jana Mašindová

19. 6. 2013 22:17

Základ z jíšky a mléka - bešamel. Dělám takto koprovku i křenovou již léta.

Iljusa Iljusa

19. 6. 2013 13:42

:yes:

Petra Ku. Petra Ku.

19. 6. 2013 12:06

Dělám v podstatě stejně, akorát místo vody dávám mléko a křen dávám až ke konci vaření, tak na poslední minutku, aby se nevyvařila jeho chuť ;-)

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: křenová omáčka křenová omáčka recept recept na křenovou omáčku omáčky recepty krenovy besamel top recepty křenova omáčka krenov a omacka krenov:-) a omacka křenov omačka recept křenová omáčka omáčky recepty obrázky křenová omáčka recepty pravopis po hustu recept na křenov omačku omáčky bez smotany recept omáčky koprová recepty z kuřecího masa minutky

Suroviny: křen strouhaný, smetana 12%, smetana zakysaná, mouka hladká, cukr, sůl, ocet, olej, voda

TopRecepty.cz

Křenova omáčka zo zasmašky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/BXq2