Křenova omáčka zo zasmašky
Suroviny
Porce: 4- 6
Nutriční hodnoty
Energie | 2 320 kJ / 555 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,65 g |
Tuky | 28,74 g |
Vláknina | 6,66 g |
Cholesterol | 90 mg |
Sodík | 804 mg |
Sůl | 0,25 g |
Sacharidy | 57,00 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
hustotu omacky je tažko odhadnut tak ak je moc husta mozeme pridat trocha mlieka a ak je riedka pridame jišku alebo spravime zatriepku s mlieka a muky.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
25. 7. 2013 11:05
rebeka3: Mne nie je jedno, ako vyzerá niečo, čo zverejním. Aj tým si vytváram obraz o sebe. Nech sa ti darí!
25. 7. 2013 08:38
Je mi jedno ako to vyzera. S tou mukou to mam od svokry ona to tak dela. Mlieko ma nenapadlo aĺe mozem skusit. Predsa sa len ucim!
24. 7. 2013 22:47
Dělat základ na bílou omáčku z oleje, mouky a VODY je hrozné. Jak už tu někdo psal, bešamel je to pravé. Takže místo vody mléko !!!
24. 7. 2013 22:31
rebeka3: Ak máš problémy s pravopisom, určite ti s tým niekto pomôže (rád) pred pridaním receptu. Aby to nevyzeralo, ako to vyzerá teraz...
24. 7. 2013 21:09
Vsetci riesia pravopis...nieje to nahodou stranka o receptoch?nie sme na hodine jazyka!
24. 7. 2013 19:50
rebeka3-nerada sa vyjadrujem k pravopisu inych .ale ked uz pises slovensky,tak pis slovensky a kaz aj slovencinu aj cestinu,kto chce porozumie aj slovensky kto nie bohuzial,k tej zasmaske len tolko ze po slovensky je to zasmazka a po cesky jiska
20. 6. 2013 10:43
Udivila mne ta sekaná,ale proč né!
20. 6. 2013 10:18
Tlachapoud:
nechapem! tak ma pouč ako to ma byt?
nechapem! tak ma pouč ako to ma byt?
20. 6. 2013 10:18
Jana Mašindová:
Čitajte pozorne...nikto nenapisal ze jišku a mlieko dohromady...
Čitajte pozorne...nikto nenapisal ze jišku a mlieko dohromady...
20. 6. 2013 09:37
Prosím, dbejte jazyka! To, co se smaží, nemůže býti "zásmaška".
19. 6. 2013 22:17
Základ z jíšky a mléka - bešamel. Dělám takto koprovku i křenovou již léta.
19. 6. 2013 13:42
19. 6. 2013 12:06
Dělám v podstatě stejně, akorát místo vody dávám mléko a křen dávám až ke konci vaření, tak na poslední minutku, aby se nevyvařila jeho chuť
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Francouzské řízečky
Přidáno před 1 hodinou
Palačinkové rolky
Přidáno před 3 hodinami
Cizrnové kari s květákem, cuketou a rajčátky
Přidáno před 4 hodinami
Jablkové kroužky v čokoládě
Přidáno před 14 hodinami
Rohlíkové křupky
Přidáno 17. 4. 2024 10:02
Květáková fritáta
Přidáno 17. 4. 2024 09:54
Právě bylo uvařeno:
Vepřové na houbách
habis uvařila před 51 sekundami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
JaninaZ. uvařila před 16 minutami
Škvarková pomazánka
spinner uvařil před 17 minutami
Ořechová bábovka
Kattyy uvařil před 20 minutami
Kuře s nádivkou
28Monika uvařila před 27 minutami
Jarní bramborový salát
Jaja.27 uvařila před 1 hodinou
Šlehačkové koláčky
Danale uvařila před 2 hodinami
Medovníková roláda
Saratice uvařila před 2 hodinami
Rizoto z vepřové konzervy
Olgaflorianova uvařila před 2 hodinami
Fazolová polévka z uzeného žebra
ctomala uvařila před 2 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: křenová omáčka křenová omáčka recept recept na křenovou omáčku omáčky recepty krenovy besamel top recepty křenova omáčka krenov a omacka krenov:-) a omacka křenov omačka recept křenová omáčka omáčky recepty obrázky křenová omáčka recepty pravopis po hustu recept na křenov omačku omáčky bez smotany recept omáčky koprová recepty z kuřecího masa minutky
Suroviny: křen strouhaný, smetana 12%, smetana zakysaná, mouka hladká, cukr, sůl, ocet, olej, voda
Křenova omáčka zo zasmašky
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BXq2
13 názorů