Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Guláš z kuřecích žaludků

Kuřecí žaludky se dají připravit na různé způsoby a tohle je jeden z nich. Jistě budete překvapeni chutným pokrmem s nenáročnou přípravou a budete je připravovat ve své kuchyni častěji.

Hodnocení receptu je 4,8 (13×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 60 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 45 min

60 min (15 min příprava + 45 min tepelná úprava)

5. 1. 2009 16:23

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie2 830 kJ / 676 kcal
Bílkoviny83,61 g
Tuky10,91 g
Vláknina23,59 g
Cholesterol 200 mg
Sodík 368 mg
Sůl0,75 g
Sacharidy53,05 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Kdo má rád ostřejší pokrmy, dá feferonku, papriku pálivou a klobásu paprikovou.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

evcal evcal

15. 8. 2009 11:38

Nikdy jsem se do žaludků, srdíček a podobných záležitostí nepouštěla. Všechno je ovšem poprvé, a právě Tvým receptem Bibi jsem to prubla. Nejen, že samotná příprava dům nádherně provoněla, ale ten konečný výsledek stál skutečně za to. Žaloudky sklidily úspěch, všem skvěle doporučuji:-p

Bibinka Bibinka

6. 4. 2009 14:34

Pejli, že něco tak dobrého jsi dlouho nejedla, to je lepší, než nějaká medaile, nebo diplom :-Da moc mě to potěšilo-opravdu a dík.;-):-))

Pejli Pejli

6. 4. 2009 13:14

něco tak dobrého už jsem dlouho nejedla!! :yes: dávám bodík :yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

5. 4. 2009 12:51

Moc dobré to bylo, jen jsem nedávala tu kapii a klobásu, ale i tak moc dobré. Přidala jsem trochu čili a houby,co jsem měla naložené se zelenou paprikou. Ty jsem spařila pod horkou vodou a nemělo to chybu. Máš plusík, Bibi:yes::yes:

Bibinka Bibinka

3. 4. 2009 09:58

Vašku,určitě ho vyzkoušej, já jsem přesvědčená, že tě nezklame-už taky trochu poznám z komentářů co u vás jede k chuti a co ne:-DTak pak písni, jak jste si pochutnali;-)

Vaclav Fronek Vaclav Fronek

3. 4. 2009 09:23

Už jsem téměř drůbeží žaloudky, tak jako drůbeží srdce zavrhl (krom vepřových), ale nyní zjišťuji a přiznávám svoji chybu a ten guláž zkusím. Bude jistě fantastický.Už se těším, +bodík.

JanaDorazinova JanaDorazinova

2. 4. 2009 22:52

Bibi. Byla jsem v Albertu a měli tam ty posr... žaludky. Stála jsem u nich a pořád přemýšlela, na co jsem to chtěla. Už to vím a díky, že jsem si tady najela na ty vnitřnosti.;-)

Gabina

10. 3. 2009 14:00

Bibi, já dělám jen ošizenější verzi - cibule, česnek, žaludky, koření :-8

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: žaludky kuřecí srdce guláš z kuřecích srdíček drubezi zaludky kuřecí srdce recept žaludky recept gulas z kurecich srdci kachní žaludky jak dlouho vařit kuřecí srdce kuřecí guláš žaludky recepty guláš ze srdíček kachni zaludky recept kureci zaludek kureci zaludky. recept kuřecí žaludky-recept kureci srdce gulas kuřecí žaludky-recepty kachni srdce kurecizaludky

Suroviny: žaludky kuřecí, klobása šunková, cibule, paprika čerstvá červená, rajče, česnek, paprika čerstvá červená, kmín drcený, majoránka, hlíva ústřičná, jíška, vývar drůbeží, olej, sůl, pepř mletý

TopRecepty.cz

Guláš z kuřecích žaludků

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/VOMW