Stroganoff dle mé tchýně
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 5 193 kJ / 1 241 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 122,33 g |
Tuky | 49,38 g |
Vláknina | 31,65 g |
Cholesterol | 297 mg |
Sodík | 584 mg |
Sůl | 1,15 g |
Sacharidy | 69,55 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Tento recept mám od své tchýně a podobný s máslem jsem tu nenašla. Pokud někdo vyštrachá nějaký podobný, ať ho sem přidá. Přidáváni fotek požadováno !
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
12. 1. 2019 22:46
12. 1. 2019 20:08
7. 1. 2014 10:46
7. 1. 2014 01:24
Z pohledu současné gastronomie patří Stroganoff mezi minutky… Tento recept odpovídá přípravě z kýty či falešné svíčkové, ale když mám roštěnec jak je psán v surovinách, tak to i jako minutku připravuju. Nejvíc času zabere příprava, ale vlastní úprava je pak opravdu otázka minut. Posledně jsem připravoval ze 2 kg svíčkové a vzalo mi to až "na stůl" (vlastně jsme u sporáku stáli dva – jeden maso kladl do brutvanu, druhý je obracel, posunoval a vyndával) 20 minut.
Rcp je pěkně napsaný, něco bych dělal jinak…, ale myslím, že tady níže by nemělo být slovo „přidáváme“; možná přeformulovat - „děláme po malých dávkách“
„… přidáváme postupně maso a stále mícháme a opékáme /nesmí nám pustit vodu/, proto přidáváme malé dávky, aby se stihlo v másle opéct“
Je to drobnost, ale když se maso dělá po částech, tak se hotové maso z pánve odebírá, protože jinak pustí šťávu (ono ji pustí i tak, ale neztvrdne a zůstane měkké)
1. 7. 2013 20:02
25. 6. 2013 14:21
Frantiska: Prej s Čiperkou se nebav. Vy jste tady nějaká toprecepťácká morální kazatelka?
25. 6. 2013 12:19
25. 6. 2013 12:11
25. 6. 2013 12:03
25. 6. 2013 11:43
25. 6. 2013 11:27
25. 6. 2013 11:21
25. 6. 2013 11:15
25. 6. 2013 11:06
25. 6. 2013 10:56
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Perník s kokosem, ořechy a mandlemi
Přidáno před 6 hodinami
Maková náplň nastavená
Přidáno před 12 hodinami
Italský čokoládový koláč s mandlemi
Přidáno před 15 hodinami
Kuřecí játra s restovanou zeleninou a dipem
Přidáno před 15 hodinami
Krémová bramboračka podle Zdeňka Pohlreicha
Přidáno před 17 hodinami
Krémová míchaná vajíčka
Přidáno před 18 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Dietní pažitková omáčka s bramborovým základem
TondaJ uvařila před 4 hodinami
Vepřová panenka s vínem a medvědím česnekem
Tynushka12 uvařila před 5 hodinami
Polštářkový koláč
Fitulka uvařila před 5 hodinami
Italský čokoládový koláč s mandlemi
Janee uvařil před 5 hodinami
Škvarkovo-cibulový chléb
Dolucie uvařila před 5 hodinami
Slané tyčinky s Ementálem
olik16 uvařila před 8 hodinami
Tvarůžková směs na topinky
kulaslf uvařila před 8 hodinami
Turecké kynuté koláče
Tivkov369 uvařila před 10 hodinami
Koláč s ovocem a posypkou
Panova uvařila před 11 hodinami
Kuřecí maso na kořenové zelenině s rajčaty
Ivcatkoo uvařila před 12 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Smørrebrød: Na typický dánský obložený chlebíček se použije místo veky žitný chléb, místo vlašáku pěna z červené řepy a sleď
Nechte se inspirovat velkým přehledem nejlepších nápadů ze studené kuchyně. Spotřebujeme i zbytky z přípravy teplých jídel
V létě chladné polévky osvěží a doplní důležité tekutiny i minerály. Navíc skvěle chutnají. Vyzkoušejme oblíbené recepty
Další recepty
Tématické fráze: stroganov z falešné svíčkové svíčková stroganoff řízek stroganoff beef stroganoff recept kuřecí stroganov originál stroganoff recept stroganov recept original minutky z falesne svickove řízek stroganov svickova ala stroganoff originál svíčková stroganov hovězí zadní baby beef recept hrníčková kuchařka vodouch stroganoff svíčková stroganov original co je stroganoff baby beef recept strogonov recept stroganov original stroganoff recept original
Suroviny: roštěnec hovězí, cibule, žampióny, smetana na vaření, mouka hladká, hořčice plnotučná, pepř černý, sůl, petrželka
Stroganoff dle mé tchýně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/BXWW
32 názorů