Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Croissanty s jednoduchou přípravou

Hodnocení receptu je 5,0 (35×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

2. 7. 2013 15:53

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie25 006 kJ / 5 976 kcal
Bílkoviny117,81 g
Tuky315,77 g
Vláknina25,15 g
Cholesterol 1,09 g
Sodík 1,94 g
Sůl4,60 g
Sacharidy653,25 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Môžeme plniť slanou náplňou, napr šunka, syr, chorizo, povrch sypať syrom a pod.

Cesto je treba v chladničke dobre vychladiť, mňa tlačil čas, takže teraz nie sú croissanty úplne perfektné.

Pridávam kvôli úplne jednoduchému spôsobu prípravy croissantového cesta, odpadá zložité prekladanie.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Bibinka Bibinka

2. 7. 2013 16:36

rebeka:Nevěřííím:-!:-D

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

2. 7. 2013 16:29

Bibinka: Aha ! :-D

rebeka rebeka

2. 7. 2013 16:28

Bibinka: jo holka, to by ses divila, co dovedu všechno zmastit:-//:-8:-D:-D:-D:-D

magdalenka magdalenka

2. 7. 2013 16:28

Veronika.Hrozna:ja takéto veci robím príborovým nožom.

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

2. 7. 2013 16:27

magdalenka: Ano a ide to natrieť,ale čím mašlovačkou ,nožem ,stěrkou ???:-?

magdalenka magdalenka

2. 7. 2013 16:25

Veronika.Hrozna: to nie, do mäkkého, nie rozpusteného masla vmiešam múku. Dopíšem hore.

hosta hosta

2. 7. 2013 16:25

Super nápad, bezvadný postup, udělám podle tebe, chtěla jsem ty skládaný kynutý placky dělat zítra, zkusím takto - díky:-K:yes:

Bibinka Bibinka

2. 7. 2013 16:25

Veronika.Hrozna:Ne,ne, už upečené a vystydlé....;-)

Bibinka Bibinka

2. 7. 2013 16:24

rebeka: Rebi, ty a nemehlo jo:-O zase meleš blbosti.....;-)

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

2. 7. 2013 16:24

Bibinka:Počkat,ty to mrazíž syrové ?:-?:-?:-?:-?:-?

Bibinka Bibinka

2. 7. 2013 16:23

magdalenka:Magdalenko, jednoduché a moc pěkné, o dobrotě ani nemluvím:-p;-) Dávám ti 4. bod:yes:

Veronika.Hrozna: Verunko, co je kynuté, to jde zamrazit a když to pak vyndáš a necháš změknout, je to těsto ještě lepší-mám to vyzkoušené:yes:;-)

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

2. 7. 2013 16:20

magdalenka: Jako to natieraš tým maslom rozpustíš dáš múku a natieraš mašlovačkou ?:-?

suslajda suslajda

2. 7. 2013 16:18

:-O:-Ono ty teda jsou budu se muset odhodlat je vyzkoušet:yes::yes:+3

magdalenka magdalenka

2. 7. 2013 16:17

Veronika.Hrozna: Upečené jednoznačne bez problémov, ale to asi vieš. Neupečené neskúšam. Ale minule som nechala neupečené croissanty do rána v chladničke a až ráno piekla.

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

2. 7. 2013 16:14

Nevíš jestli se dají mrazit ????? Receptík se mi velmi líbí a určitě brzy zkusím. Ty kupované jsou odporné ! :-D

1 6 7 8 9

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: recepty ládi hrušky crosanty croasant s nutelou croasant láďa hruška croasant crosanty recepty recept na croissanty croasant recept croissant recept francouzský croasant recept crosanty recept crosanty podle ládi hrušky croasant ládi hrušky croasant podle ládi hrušky jak vyválet těsto na croasant lada hruška crosanty croasant z listového těsta recept na domácí croasant croasant lada hruska motani croisantu syrove crosanty

Suroviny: mouka hladká, droždí čerstvé, cukr, sůl, smetana kysaná, vejce, máslo, máslo, mouka hladká, vejce, nutella

TopRecepty.cz

Croissanty s jednoduchou přípravou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/poMy