Croissanty s jednoduchou přípravou
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 25 006 kJ / 5 976 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 117,81 g |
Tuky | 315,77 g |
Vláknina | 25,15 g |
Cholesterol | 1,09 g |
Sodík | 1,94 g |
Sůl | 4,60 g |
Sacharidy | 653,25 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Môžeme plniť slanou náplňou, napr šunka, syr, chorizo, povrch sypať syrom a pod.
Cesto je treba v chladničke dobre vychladiť, mňa tlačil čas, takže teraz nie sú croissanty úplne perfektné.
Pridávam kvôli úplne jednoduchému spôsobu prípravy croissantového cesta, odpadá zložité prekladanie.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
2. 7. 2013 16:36
rebeka:Nevěřííím
2. 7. 2013 16:29
Bibinka: Aha !
2. 7. 2013 16:28
Bibinka: jo holka, to by ses divila, co dovedu všechno zmastit
2. 7. 2013 16:28
Veronika.Hrozna:ja takéto veci robím príborovým nožom.
2. 7. 2013 16:27
magdalenka: Ano a ide to natrieť,ale čím mašlovačkou ,nožem ,stěrkou ???
2. 7. 2013 16:25
Veronika.Hrozna: to nie, do mäkkého, nie rozpusteného masla vmiešam múku. Dopíšem hore.
2. 7. 2013 16:25
Super nápad, bezvadný postup, udělám podle tebe, chtěla jsem ty skládaný kynutý placky dělat zítra, zkusím takto - díky
2. 7. 2013 16:25
Veronika.Hrozna:Ne,ne, už upečené a vystydlé....
2. 7. 2013 16:24
rebeka: Rebi, ty a nemehlo jo zase meleš blbosti.....
2. 7. 2013 16:24
Bibinka:Počkat,ty to mrazíž syrové ?
2. 7. 2013 16:23
magdalenka:Magdalenko, jednoduché a moc pěkné, o dobrotě ani nemluvím Dávám ti 4. bod
Veronika.Hrozna: Verunko, co je kynuté, to jde zamrazit a když to pak vyndáš a necháš změknout, je to těsto ještě lepší-mám to vyzkoušené
Veronika.Hrozna: Verunko, co je kynuté, to jde zamrazit a když to pak vyndáš a necháš změknout, je to těsto ještě lepší-mám to vyzkoušené
2. 7. 2013 16:20
magdalenka: Jako to natieraš tým maslom rozpustíš dáš múku a natieraš mašlovačkou ?
2. 7. 2013 16:18
no ty teda jsou budu se muset odhodlat je vyzkoušet+3
2. 7. 2013 16:17
Veronika.Hrozna: Upečené jednoznačne bez problémov, ale to asi vieš. Neupečené neskúšam. Ale minule som nechala neupečené croissanty do rána v chladničke a až ráno piekla.
2. 7. 2013 16:14
Nevíš jestli se dají mrazit ????? Receptík se mi velmi líbí a určitě brzy zkusím. Ty kupované jsou odporné !
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Křupavé brambory
Přidáno před 1 hodinou
Jogurtový pohár se zmrzlinou a mangem
Přidáno před 2 hodinami
Variace na Gà Nam Bộ:
Přidáno před 10 hodinami
Jablkovo-banánové nanuky bez cukru
Přidáno před 17 hodinami
Pistáciový cheesecake s mandlovým korpusem
Přidáno před 21 hodinami
Mechový dort II.
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Vláčná maková bábovka
maculkanikolas uvařila před 19 minutami
Falešný španělský ptáček
Ivet_Ka uvařila před 1 hodinou
Fazolová polévka mojí babičky
hadraba uvařila před 2 hodinami
Bezpracný perník
paja58 uvařil před 2 hodinami
Pudingovo-tvarohové polštářky
Elivet uvařila před 10 hodinami
Můj segedín s domácím knedlíkem
spagin uvařila před 12 hodinami
Jahodové řezy se smetanou a želatinou
Adinka2020 uvařila před 12 hodinami
Jahodové řezy Mrož
Petruse.b uvařila před 12 hodinami
Zapečené tortilly
Helenecka 21 uvařila před 13 hodinami
Borůvkové smoothie
elenaraskova51 uvařila před 13 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: recepty ládi hrušky crosanty croasant s nutelou croasant láďa hruška croasant crosanty recepty recept na croissanty croasant recept croissant recept francouzský croasant recept crosanty recept crosanty podle ládi hrušky croasant ládi hrušky croasant podle ládi hrušky jak vyválet těsto na croasant lada hruška crosanty croasant z listového těsta recept na domácí croasant croasant lada hruska motani croisantu syrove crosanty
Suroviny: mouka hladká, droždí čerstvé, cukr, sůl, smetana kysaná, vejce, máslo, máslo, mouka hladká, vejce, nutella
Croissanty s jednoduchou přípravou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/poMy
121 názorů