Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Srdce na smetaně

Zpracování vnitřností je v české kuchyni opomíjenou záležitostí. Mnohé hospodyňky ani neznají jejich využití. Ale naše babičky věděli, jak rychle a nenáročně z nich připravit skvělý oběd.

Hodnocení receptu je 4,9 (16×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 80 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 60 min

80 min (20 min příprava + 60 min tepelná úprava)

17. 2. 2008 12:45

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

daninako

11. 9. 2020 21:53

Udělala jsem s knedlíkem a druhý den s těstovinami a bylo to výborné. Zařazuji do jídelníčku :-)

Greneia Greneia

27. 11. 2013 18:18

Dneska jsem vařila, tak snad bude rodině chutnat, mně omáčka velmi chutná, dělala jsem poprvé, tak dávám bodík. Akorát jsem nesehnala hovězí srdce, jen vepřové :-8. Děkuji za recept :yes:

koldass

29. 10. 2012 18:35

jsem to ještě na závěr vylepšil stroužkem česneku...a je to mňam:yes:

andy

14. 7. 2012 23:20

:-p:-p:-p

Pavla

8. 4. 2012 15:05

delala jsem srdce poprve....super receptik,mooooc dobré:yes:

Petr

21. 11. 2011 16:03

chystáme se na to dneska, akorát pužijeme srnčí srdce,jazyk, ledvinky a slezinu

knebeska

18. 1. 2011 19:06

5 bodík, děkuji za nápad. Moc chutné :yes:

piskaa

24. 6. 2010 16:30

dnes jdu varit, urcite to bude vyborne..akorat mam kureci srdce:))) tesim se!!!!:yes:

Ivana

8. 10. 2009 13:27

Nudličky děláme i u nás,podle mně jsou lepší a jsou i dříve hotové.Ještě restujeme s kořenovou zeleninou a na závěr přidáváme hořčici(plnotučnou)a trochu octa.Příloha jsou knedle,brambor,těstoviny.Rýže je hladová.:-p

Iriska Iriska

23. 7. 2009 16:02

Dobrota ;-):yes:+

Bibinka Bibinka

23. 7. 2009 12:35

Jani, ty jsi mě úplně předběhla;-)než jsem sem natlačila fotky, máš už komentář:-, to bylo opravdu výborný a tou zakysanou to má úžasný šmrnc. Budu dělat vícekrát. Do toho vedra ta smetanová omáčka moc nejde, jedli jsme doma(jinak jíme venku)a tady je chládeček, tak dobrý;-) Dala jsem fotky a dávám boda jako hrom:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

23. 7. 2009 12:22

Bibi, hned bych si to dala!:-p:yes:

magdalenka magdalenka

30. 3. 2009 08:41

Srdce uvarím v papiňáku s bobkovým listom, čiernym a novým korením. Po vychladnutí nakrájam na rezance. Hustú zásmažku zriedim vývarom zo srdca, prevarím, vmiešam kyslú smotanu. Ale varievam takto radšej bravčové - vepřové srdiečka, tak raz za pol roka, kvôli spestreniu jedálneho lístka. Podávam s klasickými kysnutými knedľami, ale dcére chutia k tomu viac kolienka.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: hovězí srdce na smetaně kureci srdce recept kuřecí srdce vepřové srdce recept recepty kureci srdce drubezi srdce recept na kuřecí srdce vepřové srdce recepty hovězí srdce recept hovězí srdce recepty drubeží srdce recept kureci srdce recepty recept kuřecí srdce vnitřnosti na smetaně recepty vepřové srdce recepty vepřová srdce recept na hovězí srdce divočák na smetaně krůtí srdce jelení srdce na slanině

Suroviny: srdce hovězí, máslo, cibule, sůl, pepř mletý, bobkový list, koření hřebíček, vývar masový, mouka hladká, smetana zakysaná, ocet, cukr

TopRecepty.cz

Srdce na smetaně

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/N0K