Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Chlebíčkové veky bez tuku-levnější

Na ty nejchutnější chlebíčky je dobré použít domácí veku. Vyzkoušejte tuto jemnou a nadýchanou veku, do které nemusíte přidávat tuk. Většinu práce za vás navíc odvede domácí pekárna, takže je příprava velmi jednoduchá.

Hodnocení receptu je 5,0 (29×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 100 min Doba přípravy: 85 min Doba tepelné úpravy: 15 min včetně kynutí

100 min (85 min příprava + 15 min tepelná úprava, včetně kynutí)

11. 7. 2013 19:19

Suroviny pro 2 kusy

2 kusy

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie8 098 kJ / 1 936 kcal
Bílkoviny66,18 g
Tuky17,56 g
Vláknina15,00 g
Cholesterol 259 mg
Sodík 6,51 g
Sůl16,21 g
Sacharidy370,70 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Víte, jak jsem na takové veky přišla? Normálně jsem zapomněla dát tuk či olej a tak jsem zjistila, že to jde a že jsou dokonce nadýchanější a vlastně levnější! Proto vám sem recept dávám k vyzkoušení.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Bibinka Bibinka

29. 5. 2015 09:38

brepta:Brepto, není zač, jsem ráda, že vyhovují ;-):yes:

brepta

27. 5. 2015 22:55

:yes:Super a ukládám,děkuji :-)

Bibinka Bibinka

28. 12. 2014 17:07

MarcelaPa: Jsem ráda, že chutnaly, taky jsem je dělala;-)

MarcelaPa

28. 12. 2014 14:11

Upečeno, snědeno, výborné! Posílám bodík.

Bibinka Bibinka

5. 12. 2013 20:22

Michaela Medkova:tak vidíš, jak se ti pěkně povedly, to mám radost:yes:

Michaela Medkova Michaela Medkova

5. 12. 2013 20:15

Dnes jsem poprvé v životě pekla večky dle tohoto rcp,:-8, snad se povedly;-). Děkuji za recept a ukládám mezi oblíbené, určitě zopakuji.Přidala jsem foto

spagetka spagetka

14. 7. 2013 18:42

Bibinka: Jani, tak jsem to dnes realizovala, neb jsem chtěla dělat rybičkovou pomazánku od Brontíka. Měla jsem ale málo droždí (13 g), takže jsem dala jen 310 g mouky - nahradila jsem celou dávku hladké, půlkou špaldovky. Sice mrňavé večky, ale s těstem se parádně pracovalo (pečka makala ;-):-D) a je to výborné, zařazuju:yes::yes:
Přidám fotečky, když tak smaž

senky senky

13. 7. 2013 19:08

Uložila jsem do sbírky a brzy vyzkouším:yes::yes:

suslajda suslajda

13. 7. 2013 18:06

:-p:yes::yes:

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

12. 7. 2013 22:35

:-p:-p:-p;-):yes:

Bibinka Bibinka

12. 7. 2013 20:25

Všem vám moc děkuji, těší mě to a hlavně je vyzkoušejte;-):-K

Anna Kocikova Anna Kocikova

12. 7. 2013 20:11

Bibinko,já také kolikrát zapomenu na tuk,dokonce i u Tvých startovacích žemliček:-Da vážně to není poznat:yes:
Máš to moc hezké:-K:-p:yes:

sunny.sofi sunny.sofi

12. 7. 2013 13:36

Zrovna jsem šla hledat recept na begetky - k večeři máme zapečený květák po francouzsku - otevřu a tady tahle nádhera:yes::yes::yes:
Už vyndavám pekárnu;-):-D:yes:

Bibinka Bibinka

12. 7. 2013 11:29

Vaclav Fronek: Vašíku, garantuji ti, že jsou veky stále stejné, jednu mám v mrazáku a jednu budu zapékat s ňaminkou k večeři, tu mám v lednici a je stále stejná a nadýchaná, jen je z lednice studená;-):-D

vladi vladi

12. 7. 2013 11:06

;-)Jani - pěkné večky- zase se naplnilo pořekaldo "chybama se člověk učí"- /zapoměla jsi dát tuk/ a takové pěkné večky z toho vznikly.:-D jen taky by mě zajímalo jestli na druhý den jsou k jídlu /nejsou suché/? anebo do druhého dne bylo vše spapáno a tak nelze posoudit?:-p:-D

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: recept na chlebickovou veku tn.cz domácí veka tn.cz veka veka na chlebíčky láďa hruška veka domácí veka od ládi hrušky recepty ládi hrušky veka tn cz francouzská veka láda hruska domácí veka podle hrušky chlebíčková veka ládi hrušky veka podle ládi hrušky francouzská bageta podle hrušky domácí veky od ládi hrušky tn.cz recepty láďa hruška veka domácí chlebíčková veka tn.cz tn.cz recept na veku chlebíčkové veky ládi hrušky francouzká bageta podle ládi hrušky

Suroviny: mouka hladká, voda, cukr, sůl, droždí sušené, vejce

TopRecepty.cz

Chlebíčkové veky bez tuku-levnější

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ZG2Q